35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:a dziękuję jakoś leci,
Eutyrox biorę i od razu senność mi minęła
praca, praca
sprzątania w choleręmacduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dojechalam, doczytalam .
Ewa - trzymam kciuki za Tomka
Reni - przykro mi, mam nadzieje ze Morda wyjdzie z tego obronna reka.
Pusur ale o co chodzi? Bo nie doczytalam, chora, depresja, problemy, brak magnesowych emocji? O co kaman?
A tak w ogole
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a65ca874fd6.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:46
anna maria, Mega, Reni, iwcia77, moremi, kkisia, Pusurek, HappyJo, Bozia3, EwaT lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja sie powoli tez od jutra za porzadki swiateczne pewnie bede brala..A sie mi chce heh
anna maria, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:troche to i ja mam,
chodzi o to , ze TROCHĘ nie mamw czwartek skończę, porządki w papierach mi zostały
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny brala ktora DHEA na poprawe jakosci komorek???? Bo z tego co czytalam na in vitro to wielu lekarzy zaleca w <naszym >wieku na poprawe...I sie kurna zastanawiam czy nie zakupic...
tu taki przyklad...cenowo nie ejst jakos bardzo drogo///
http://www.doz.pl/apteka/p47646-Stymen_DHEA_AFL_10_mg_tabletki_60_sztWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 19:57
-
macduska wrote:ja mam jeszcze salon malować w weekend01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHej
Ja żyw, ale tylko trochę, bo złapałam zapalenie zatok
Wlazałam, bo wiedziałam, że dziś EEG Tupka. Ewa trzymam kciuki, żeby nic nie wyszło
Reni ściskam Ciebie i psioraMam nadzieję, że poradzi sobie z tym cholerstwem
A ja spadam kończyć rurki z kremem. Obiecałam na jutro do roboty, co mnie podkusiło, niech to choleraIwone, Mega, macduska, iwcia77, Reni, moremi, kkisia, malgos741, Bozia3, EwaT lubią tę wiadomość
-
A teraz łazimy po sklepach, przeżyłam traumę bo przymierzałam spodnie i okazało sie ze nie mieszcze sie w rozmiar 34
kupiłam gacie 36 i z okazji smutku idę na hamburgera
iwcia77, SolarPolar, moremi, anna maria, kkisia, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość