35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ale ja nie mam cukrzycy ciazowej i jak sobie 1 zrobie to ja jem przez 4 dni
Nie dajmy sie zwariowac wszystko mozna jesc byle nie ciagle
Sama uzywam gtowych czasem...Jednak mam wrazenie ,ze sa sztuczne w smaku ilubie robic sama...Z soku pomaranczowego wychodzi zajebista....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Wiem, ale do mnie nie trafia taka retoryka
Poza tym moja wypowiedz nie byla skierowana do ciebie..To tak na marginesie...
Zawsze mozesz taka retoryke omijac szerokim łukiem .... -
kkisia wrote:A ja sie wkurwiam na maxa i najebalam , w dupie mam ovu
Kupilam flaszke i poszlam do bratowej blok obok
Chlop mne tak wkurwil ze szkoda gadac ,
Obiecal swojemu synowinze zaplacimy mu za wycieczke do londyny
Niemialabym nic przeciw gdyby uzgodnil to ze mna a nie za moimi plecami
I huj strzelil ovu w tym cykly
Nic z tego
Nie gadam z nim wcale
Pierdole nawet wizyte w klinice w czwartek
I mam dosc
Szukam roboty za gtamanica
Kts cos wie
Pakuje sie odrazu
Chyba zeszlo wiekszosc ze mnie
a i ide sobie zrobic nastepnego drnano ale wieczor sie nie skonczyl
kapturnica, gretka, kkisia, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Przyjeżdżam z roboty i padam... Nie wiem kiedy się przyzwyczaję do takiego rytmu dnia. Dobrze, ze mama się nie może nacieszyć wnuczkiem to jest z nim cały czas, ale ja nie mogę zwalać i nie chcę, całej roboty na nią.
Oczy mi się zamykają
Nadrabiam sukcesywnie forum, ale napierdzielacie i zawsze jestem z tyłuiwcia77, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, Sabina, macduska, malgos741, gosia7122, Bozia3, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EEEE ale nikt nie mowi ,ze masz jesc taka malizne z pol litra wody 4dni...Mlody u mnie zjada taka na 2razy z dodatkami...
Nie dajmy sie zwariowac wszystko mozna jesc byle nie ciagle
Sama uzywam gtowych czasem...Jednak mam wrazenie ,ze sa sztuczne w smaku ilubie robic sama...Z soku pomaranczowego wychodzi zajebista....
-
iwcia77 wrote:ale wcale nie jestes nawalona, tylko jedna literowka na tak dlugi tekst, to swiadczy o trzezwosci umuslowej
no ale wieczor sie nie skonczyl
Ale po drinie kto by się przejmował
Gdybym nie musiała zakończyć sprzątania i pakowania do jutra, to też bym strzeliła.iwcia77, kapturnica, kkisia, macduska, malgos741, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:no ja jeszcze 10 musze zjesc, wyrzucic szkoda a data waznosci sie konczy, ciast nie planuje bo tu nie ma serkow homo
iwcia77, gretka, HappyJo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEwka, jak z Tupkiem?
Ja dzis bylam u gina prywatnie, w koncu mnie jakis lekarz choc odrobine zmacal. Chociaz oni tu wiecej robia usg, niz badaja palpacyjnie. Mam dni plodne, wiec obejrzalam sobie piekne 7 jajek, w tym 1 jakies wielkie. Gin stwiedzil, ze dawno nie widzial takich ladnych jaj u 42 latki. A to klinika plodnosci, wiec wiele juz widzial. Nic tylko dzieci robic. Dostalam progesteron i mam nadzieje, ze bedzie ok.
A w promocji kupilam dzis 2 skrzynki jablek, bedzie jedzenia na cala zime!moremi, iwcia77, kkisia, gretka, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ewka, jak z Tupkiem?
Ja dzis bylam u gina prywatnie, w koncu mnie jakis lekarz choc odrobine zmacal. Chociaz oni tu wiecej robia usg, niz badaja palpacyjnie. Mam dni plodne, wiec obejrzalam sobie piekne 7 jajek, w tym 1 jakies wielkie. Gin stwiedzil, ze dawno nie widzial takich ladnych jaj u 42 latki. A to klinika plodnosci, wiec wiele juz widzial. Nic tylko dzieci robic. Dostalam progesteron i mam nadzieje, ze bedzie ok.
A w promocji kupilam dzis 2 skrzynki jablek, bedzie jedzenia na cala zime!kapturnica, iwcia77, Pusurek, gretka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Ewka, jak z Tupkiem?
A w promocji kupilam dzis 2 skrzynki jablek, bedzie jedzenia na cala zime!Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Macduska jak silne sa to wroca..To jak wojna , przetrwaja najsilniejsze jednostki....
Pytanie czy o to tu chodzi?
Chodzilo mi o to ,ze jesli ktos nie bierze wszystko do siebie to oleje sytuacje jaka byla i bedzie pisal dalej ehhhhh
Rozumita teraz???Jasniej nie umiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:13
HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:To co? Machniesz Helenkę?
A dokladnie rok temu ( no, 5 grudnia ) zaszlam w ciaze. Helenke moglabym urodzic Adamkowi na urodziny...
Tfu, na psa urok...iwcia77, moremi, kkisia, gretka, Sabina, malgos741, gosia7122, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:naprawde? o no to moze jakis sernik na zimno trzeba bedzie zrobic ...jakis prosty przepis?
http://smaczneblogi.pl/tag/sernik%20na%20zimno%20z%20serkiem%20mascarpone%20jogurtu
Np. tutaj
Dzisiaj mam 7 dpo i zrobiłam progesteron. 34,43 przynormie w fl 1,7-27. To przez lutkę?kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!