35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurwa
przed chwilą będąc w kuchni zrzuciłam łokciem nóż z listwy magnetycznej i ten elegancko spadając dziabnał mnie w duży palec tuz przy samym paznokciu...
krew się leje palec napierdala
przepraszam za przeklenstwa ale już nie mogę
cholera jasna.anna maria, EwaT, gretka, paszczakin, Iwone, Mega, caffe, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To se kurwa narobilasmacduska wrote:Kurwa
przed chwilą będąc w kuchni zrzuciłam łokciem nóż z listwy magnetycznej i ten elegancko spadając dziabnał mnie w duży palec tuz przy samym paznokciu...
cholera jasna.Mega, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kurwa
cholera jasna.
Ty ewidentnie nie masz teraz passy....Nie kupuj już nic - zrezygnuj z drzwi - poszerz horyzonty i przestrzeń. Nie używaj noży - no po prostu nic nie rób..
macduska, iwcia77, Simba, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dokładnie to się mówi tak: - tisze jediesz dalsze budiesz....
Ty ewidentnie nie masz teraz passy....Nie kupuj już nic - zrezygnuj z drzwi - poszerz horyzonty i przestrzeń. Nie używaj noży - no po prostu nic nie rób..
Bozia3, anna maria, gretka, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
cholera jasna.macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:kapta , Elfik nawala na maxa
powinien dostać naganę od PaniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:48
macduska, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
cholera jasna.iwcia77, Bozia3, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:palec bozy
Hiob biadoli nad swoim losem:
- Boże, za co te wszystkie klęski, cierpienia. Co ja takiego zrobiłem, czym sobie zasłużyłem? Boże, dlaczego…
Wtem otwierają się nagle niebiosa i rozlega się donośny głos:
- Bo ja Cię kurwa nie lubię.kapturnica, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, Reni, Sabina, Simba, Bozia3, Mega, caffe, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny