35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Eyy a tak w ogole i w szczególe kurde dziopy sie musza naprawde bać tego watku skoro wiele ich podczytuje ale nie maja odwagi sie odezwac..Przeca przez neta nikt nikogo nie pogryzie ,
Odwagi, klawa w dłoń!!!!
ja tam się bardzo nie dziwię,
tez bym raczej była ostrożna po ostatnich jazdach
nie zeby znowy wywołać burzę....iwcia77, kapturnica, Bozia3, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:OJ DZIEWCZYNY WY TO PODEJRZLIWE JESTEŚCIE
Ale pierwsza zlokalizowała mnie Ivon
i co mam powiedzieć bez was jak bez reki :*
♥ to musi być miłość hehe
Pamiętajcie S..... już nie ma narodziła się ARWENA
i bardzo dobrze witamy!!!!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:OJ DZIEWCZYNY WY TO PODEJRZLIWE JESTEŚCIE
♥ to musi być miłość heheWitam się ponownie moje dziewczyny
Pamiętajcie S..... już nie ma narodziła się ARWENAiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:OJ DZIEWCZYNY WY TO PODEJRZLIWE JESTEŚCIE
♥ to musi być miłość heheWitam się ponownie moje dziewczyny
Pamiętajcie S..... już nie ma narodziła się ARWENA
ale moge pisac S....? jakos nowe pseudo artystyczne ( choc ladne) mi przez klawiaturke nie przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:15
kapturnica, Bursztyn, Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja to głupia jestem
napatrzyłam się w sklepie gospodarstwa domowego na serwisy obiadowe i uświadomiłam że mam może odpowiednią ilosć talerzy
ale jak przyjdzie co do czego i w Wgilię np. mam 18 osób w porywach do 25 to talerze sa od Sasa do lasa
pomyślałam, może kupię...
i najtaniej za najpiękniejsze trzeba dać tak ze 400 za 18 kopletów ( głęboki, płaski i mały)
przyjechałm do domu i mówię mojej mamie o tych planach zakupowych a potem powiedziałam, że moja siostra nie ma takich wydatków bo nie robi prawie żadnych przyjęć ( ewentualnie od wielkiego dzwonu nas albo rodziców na kawę zaprosi) a ja się muszę jeszcze choćby o talerze i stoły martwic
i mama teraz ma focha miesiąca, ze ja nie chcę ich zapraszać i takie tam...
i po co mi się było odzywać???
dobrze mówią Rosjanie
tisze jediesz dalsze staniesz...ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:13
kapturnica, iwcia77, gretka, Iwone, Simba, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia proszę edytować tą S.... ,i proszę pisać nowy nick
bo jak napisałam tej pierwszej już niet
bez wyjątków dla każdej jestem Arwena teraz
mój avatar to zdjęcie zrobione jak byliśmy na urlopie z G w jego domku w Łapanowie koło KrakaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:15
iwcia77, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
a ty S....opowiadaj jak w robocie i zdradz nam tajemnice wykasowania konta ( o ile chcesz nam napisac) ...bo nie wydaje mi sie ,zebys sie na nas obrazila a zniknelas jak kamfora...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:16
anna maria, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Iwcia brzusio rewelka ,SAMIRA skad Ty wzielas ten nowy pseudonim? mi bardziej stary odpowiada,no chyba ze nowy pseudonim ,nowa Ty i take tam....pozdrawiam
Tolkiena się nie czytało???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:16
anna maria, Reni lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:iwcia proszę edytować tą S.... ,i proszę pisać nowy nick
bo jak napisałam tej pierwszej już niet
bez wyjątków dla każdej jestem Arwena teraz
mój avatar to zdjęcie zrobione jak byliśmy na urlopie z G w jego domku w Łapanowie koło KrakaArwena, anna maria, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a tak naprawde to jak masz na imię Arweno?
Ewa Trzymam kciuki aby wyniki eeg Tomka były ok i żeby to nie było to co pisałaś ze może być :*anna maria, iwcia77, EwaT, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość