35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nir Iwona tylko JA !-przynajmniej na forum publicznym i oficjalnieArwena wrote:OJ DZIEWCZYNY WY TO PODEJRZLIWE JESTEŚCIE

Ale pierwsza zlokalizowała mnie Ivon
i co mam powiedzieć bez was jak bez reki :*
♥ to musi być miłość hehe
Witam się ponownie moje dziewczyny 
Pamiętajcie S..... już nie ma narodziła się ARWENA
kapturnica, Arwena, EwaT, macduska, iwcia77, Simba, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanno S widac, ze nie odrobilas lekcji. Orientacji jest wlasciwej ( uwielbia kobiety), a gejostwo mu z diagramu Venna wyszlo!Arwena wrote:no to lepiej niech nie pójdzie w jego ślady co do orientacji seksualnej

macduska, Arwena, iwcia77, Simba, Bozia3, Mega, HappyJo, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ooo nie jak dotką mój magnes to ich znajdę i osobiście rozwlalę ten kurwidołek!
wara mi!Pusurek wrote:A ja wyslalam magnesy!!
Pusurek, kapturnica, gretka, iwcia77, Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena ma pracę możne nie jest to szczyt moich marzeń ale kasa jest i to ważne,pracuję na 3/4 etatu na zastępstwo na razie do kwietnia a potem się okaże czy dalej,bakam na 3zmianyBozia3 wrote:Samira - ale dajesz czadu - masz pracę?

nie jest to praca fizyczna ale ale da się we znaki szczególnie ranna dniówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:36
iwcia77, Iwone, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata nie szalejArwena wrote:moje imię ma imieniny i 6 września i 8 marca,taka zgaduj zgadula

Ewa Trzymam kciuki aby wyniki eeg Tomka były ok i żeby to nie było to co pisałaś ze może być :*
Arwena, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość