35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nir Iwona tylko JA !-przynajmniej na forum publicznym i oficjalnieArwena wrote:OJ DZIEWCZYNY WY TO PODEJRZLIWE JESTEŚCIE

Ale pierwsza zlokalizowała mnie Ivon
i co mam powiedzieć bez was jak bez reki :*
♥ to musi być miłość hehe
Witam się ponownie moje dziewczyny 
Pamiętajcie S..... już nie ma narodziła się ARWENA
kapturnica, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanno S widac, ze nie odrobilas lekcji. Orientacji jest wlasciwej ( uwielbia kobiety), a gejostwo mu z diagramu Venna wyszlo!Arwena wrote:no to lepiej niech nie pójdzie w jego ślady co do orientacji seksualnej

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, Bozia3, Mega, HappyJo, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ooo nie jak dotką mój magnes to ich znajdę i osobiście rozwlalę ten kurwidołek!
wara mi!Pusurek wrote:A ja wyslalam magnesy!!
nick nieaktualny, kapturnica, gretka, iwcia77, Simba, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena ma pracę możne nie jest to szczyt moich marzeń ale kasa jest i to ważne,pracuję na 3/4 etatu na zastępstwo na razie do kwietnia a potem się okaże czy dalej,bakam na 3zmianyBozia3 wrote:Samira - ale dajesz czadu - masz pracę?

nie jest to praca fizyczna ale ale da się we znaki szczególnie ranna dniówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:36
iwcia77, Iwone, Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata nie szalejArwena wrote:moje imię ma imieniny i 6 września i 8 marca,taka zgaduj zgadula

Ewa Trzymam kciuki aby wyniki eeg Tomka były ok i żeby to nie było to co pisałaś ze może być :*
nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość