35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:iwcia to akurat coś dla mnie ,mam 15kg nadwagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:56
Bursztyn, macduska, Arwena, Iwone, Mega, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
Upieklam dzis chleb orkiszowo-zytni razowy z rozmarynem, posypany gruba sola, zrobilam tez bruselke po tajsku, tzatziki oraz dokonczylam wege-bigos... no i maz sie przestraszyl, nie wie co jest grane
a mi sie po prostu pracy nie chcialo pisac....iwcia77, macduska, kapturnica, Reni, Arwena, Pusurek, Simba, EwaT, Bozia3, Mega, caffe, HappyJo, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
a teraz słucham co się z Tobą działo????????????
masz usprawiedliwienie od koronera? bo tylko takie jest honorowane na forum!
na jutro proszę napisać wypracowanie i przygotować prezentację nt. Co mi odwaliło, że wykasowałam konto na OF. Przyczyny i skutki mojego obłąkanego zachowania i co zamierzam zrobić, żeby w przyszłości znowu mnie nie poniosło.
Arwena wrote:a bo co ,pani mnie do kąta wyśleBursztyn, macduska, anna maria, kapturnica, Arwena, iwcia77, Pusurek, Simba, Bozia3, Mega, caffe, HappyJo, kkisia, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Upieklam dzis chleb orkiszowo-zytni razowy z rozmarynem, posypany gruba sola, zrobilam tez bruselke po tajsku, tzatziki oraz dokonczylam wege-bigos... no i maz sie przestraszyl, nie wie co jest grane
a mi sie po prostu pracy nie chcialo pisac....,
kapturnica, Mega, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a teraz słucham co się z Tobą działo????????????
masz usprawiedliwienie od koronera? bo tylko takie jest honorowane na forum!
na jutro proszę napisać wypracowanie i przygotować prezentację nt. Co mi odwaliło, że wykasowałam konto na OF. Przyczyny i skutki mojego obłąkanego zachowania i co zamierzam zrobić, żeby w przyszłości znowu mnie nie poniosło.Mega, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Upieklam dzis chleb orkiszowo-zytni razowy z rozmarynem, posypany gruba sola, zrobilam tez bruselke po tajsku, tzatziki oraz dokonczylam wege-bigos... no i mąż sie przestraszyl, nie wie co jest grane
a mi sie po prostu pracy nie chcialo pisac....
Bursztynku pomyliłaś się z powołaniem ,ty na Master Czifa (haha) a nie na psychologa
ślinka leci jak sobie to twoje jedzonko wyobrażam
wrzuć przepis chlebka do przepisów plissssBursztyn, Mega, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Upieklam dzis chleb orkiszowo-zytni razowy z rozmarynem, posypany gruba sola, zrobilam tez bruselke po tajsku, tzatziki oraz dokonczylam wege-bigos... no i maz sie przestraszyl, nie wie co jest grane
a mi sie po prostu pracy nie chcialo pisac....kapturnica, iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja bylam pewna ze Burszta
ale moge pisac S....? jakos nowe pseudo artystyczne ( choc ladne) mi przez klawiaturke nie przejdzie
iwcia77, macduska, Arwena, Bozia3, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wracasz mi wiarę w ludzi kobieto...
for you
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1477660a944b.jpgmacduska, Pusurek, Arwena, kapturnica, Simba, gretka, Bursztyn, Mega, caffe, HappyJo, kkisia, SolarPolar, paszczakin, peppapig lubią tę wiadomość