35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMałgoś
w miarę spokojny dzień - nikt nie zginął
przedpołudniem dziewczyny urządziły sobie pogadankę wychowawcza która przerodziła się szybko we wspominki o tym jakie wady maieli byli faceci forumowiczek,
Simba wylazła z niebieskiego kartonu po badaniach twixów , które okazały się nad wyraz pomyślne, ( badania- twixy są świetne cały czas)
Iwcia dokonała fotoprezentacji BrzuchIva- wygląda jak reklama macierzynstwa
Ujawniła się w końcu nowa czyli Arvena i okazała się być stara Samira, co wszyscy słusznie podejrzewali od tygodnia
Bursztyn wpadła w szał gotowania czym przeraziła swego męża - pojawiła się nawet teoria ze go zdradza
a mi spadł nóż na nogę
nic już nie napiszę bo mnie młody woła
rodzina przede wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:09
malgos741, Simba, Bursztyn, Pusurek, Iwone, Bozia3, Mega, HappyJo, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na bank mysli, ze masz kochanka. I juz zaluje, ze nie przywiozl calej zgrzewki kawiorowych kremow.
o tym nie pomyslalam
on chyba sie bal ze zachorowalam psychicznie (...bardziej...)Pusurek, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba super wieści, cieszę się podwójnie a może potrójnie bo was troje
Awena ty łobuziaro i tak nas w konia robić
Maduska a z tym nożem to coś poważnego?
Iwcia aż musiałam znaleść zdjęcie boooże ale cudo przed sobą nosisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:13
Simba, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Bozia mignelo mi dzisiaj Twoje ogniskowe marzenie i powiem Ci ze jakiś czas temu miałam baaaaaardzo podobna wizje naszego ovuspotkania
predzej czy pozniej do tego dojdzie, bo ile mozna chlac wirtualnie?Arwena, Iwone, malgos741, Bozia3, Simba, gretka, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Simba super wieści, cieszę się podwójnie a może potrójnie bo was troje
Awena ty łobuziaro i tak nas w konia robić
Maduska a z tym nożem to coś poważnego?
Iwcia aż musiałam znaleść zdjęcie boooże ale cudo przed sobą nosiszmalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:
wcale nie brzydka rybka ale za chuda jak na mnieale kombinujesz nieźle
tyle ze avatar mam i to z ze zdjęcia własnej roboty i podoba mi się dlatego nawet dla ciebie go nie zmienię
Simba a już się kulasz czy jeszcze trzymasz się na dwóch nogach
aaa co jeszcze aa acha ,dobrze ze z twixam wszystko OK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:30
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bozia mignelo mi dzisiaj Twoje ogniskowe marzenie i powiem Ci ze jakiś czas temu miałam baaaaaardzo podobna wizje naszego ovuspotkania
Bozia3, Simba, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Cannelloni wyszły fantastyczne, a na kolacje domowe hamburgery, nawet moja córka zjadła dwajestem z siebie dumna
a teraz wracam do czytania wstecz
Aaaaa ciekawe co u Biscy, dawno sie nie oddzywalaArwena, Iwone, Bozia3, Simba, macduska, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja tez
predzej czy pozniej do tego dojdzie, bo ile mozna chlac wirtualnie?
Co prawda w No latem leje, ale co tam. Deszcz w chlaniu nie przeszkadza.Bursztyn, malgos741, Bozia3, Iwone, Simba, caffe, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:raczej nie w konia a w kobyłę
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Proponuje spotkania co roku w wakacje u innej. Po kolei. W ten sposob zafundujemy sobie ciekawe wakacje w niebanalnych miejscach z interesujacym towarzystwem.
Co prawda w No latem leje, ale co tam. Deszcz w chlaniu nie przeszkadza.Pusurek, Simba, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:historii drzwiowej ciąg dalszy...
pojechaliśmy prosto z pracy do miasta z milionem spraw do załatwienia min. zakup tych nieszczęsnych drzwi,
po całym dniu łażenia dowleklismy się do Castoramy na ostatnich nogach,
poszliśmy do działu z dzwiami,
akurat szcześliwie były,
facet znalazł, kupiliśmy,
już przy samochodzie okazało się, ze mój maż tydzień temy zdjął bagażnik dachowy ...
juz nawet nie próbowliśmy pchać ich do samochodu,
w sklepie nie można drzwi kupionych zostawić więc trzeba było je oddac ...
bałam się ze przy naszym pechu to ich już nie będzie jak pojedziemy znowu,
zapłaciliśmy zaliczkę i czekają...
a i jeszcze w tych pokojowych nie było kluczy w komplecie i aby je dostać należało wypełnić deklaracje szkody czy coś - mąż spędził godzinę w kolejce do serwisu...
no i powiedzcie czy w tej sytuacji da się nie napić?ale na zakupy bym z tobą nie poszła
Pij z gwinta, należy ci sie!Bozia3, Simba, macduska, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość