35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena (zwana także Undomiel) – półelfka, księżniczka Eldarów, córka Elronda, żona Aragorna II, królowa Zjednoczonego Królestwa Arnoru i Gondoru.
Jej imię oznacza w sindarinie Królewska dziewczyna. Przydomek Undómiel często tłumaczony jako Gwiazda Wieczorna.
więcej
http://pl.lotr.wikia.com/wiki/Arwena
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak ale w lustrze przynajmniej kogoś widzisz a na forum niestety nie...i nie ważne ze to tylko sama ty ..ale prawda takie picie trochę smutneBursztyn wrote:no przeciez to na jedno wychodzi
w obu przypadkach- co to za picie....
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Albo zasłonkę powieśiwcia77 wrote:harmonijkowe se kup i po klopocie bedzie

Iwcia jaki piękny masz brzuchol! Cudo, buziole dla Iva
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek namioty, alkohol i wałówkę przywieziemy swoje, Ty nam udostępnisz ogródBursztyn wrote:u Pusura, wyszla z pomyslem no i chate ma wyremontowana

nick nieaktualny, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No nareszcie! Witam spowrotemArwena wrote:OJ DZIEWCZYNY WY TO PODEJRZLIWE JESTEŚCIE

Ale pierwsza zlokalizowała mnie Ivon
i co mam powiedzieć bez was jak bez reki :*
♥ to musi być miłość hehe
Witam się ponownie moje dziewczyny 
Pamiętajcie S..... już nie ma narodziła się ARWENA
nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Arwena (zwana także Undomiel) – półelfka, księżniczka Eldarów, córka Elronda, żona Aragorna II, królowa Zjednoczonego Królestwa Arnoru i Gondoru.
Jej imię oznacza w sindarinie Królewska dziewczyna. Przydomek Undómiel często tłumaczony jako Gwiazda Wieczorna.
więcej
http://pl.lotr.wikia.com/wiki/Arwena
proszę i wszystko jasne ,jakie piękne wytłumaczenie pochodzenia mojego nowego nicku
dzięki ci dobra kobieto
Iwone, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawac, moze byc u mnie. Salon duzy, mamy jeszcze jeden dom, co prawda 40 km dalej, wiec bedzie klopot, bo jak sie schlejemy, to na nocleg sie nie dojedzie. Ale mamy tez dostawcze auto, chlop ( tylko w dzinach, gola klata ) pijane kobity na pake wrzuci i zawiezie.Bursztyn wrote:u Pusura, wyszla z pomyslem no i chate ma wyremontowana

Pasi?
malgos741, Bozia3, caffe, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE, jak w namiotach w ogrodzie, to w ogole nie ma problemu. Jezdzic nigdzie nie bedzie trza.Iwone wrote:Pusurek namioty, alkohol i wałówkę przywieziemy swoje, Ty nam udostępnisz ogród

Ale nie zarzygacie mi trawnika?
nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ja w salonie zostaje, wiec trawnika nie zarzygam na pewnoPusurek wrote:E, jak w namiotach w ogrodzie, to w ogole nie ma problemu. Jezdzic nigdzie nie bedzie trza.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Simba, Bozia3, nick nieaktualny, HappyJo, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia należą Ci się boskie drzwi za te wszystkie nerwy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bbd39004efa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:41
Simba, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrawnika nie ,najwyżej śpiwór w namiociePusurek wrote:E, jak w namiotach w ogrodzie, to w ogole nie ma problemu. Jezdzic nigdzie nie bedzie trza.
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie któraś zgadła wcześniej ale ja tez sie pobawię zanim to doczytamArwena wrote:moje imię ma imieniny i 6 września i 8 marca,taka zgaduj zgadula

Ewa Trzymam kciuki aby wyniki eeg Tomka były ok i żeby to nie było to co pisałaś ze może być :*
stawiam na Beatę
nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość