35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To spokojnej nocy dla Was, bo ja to się raczej nastawiam na sen przerywany (żeby to był chociaż seks przerywany, to jeszcze bym była w stanie na to pójść)
Jutro chorujemy z Bąkiem razem
Dobranocki Dziewczęta .
I pamiętajcie też o mnie
Muahhkkisia, iwcia77, kapturnica, gretka, Mega, Simba, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfff doczytalam
Simbadobrze ze karton juz nie potrzebny
Walcia ty lepiej zlec wszystkie przedswiateczne prace
Arwena dobrze ze jestes
Ja po wizycie
I czekam na @ , a po malpie hsg
Od wyniku wsio zalezy , tz w razie w mamy kwalifikacje do rzadowego juz teraz , ale poprobujemy do marca
Chlop poszedl na wizyte w koszulce ,,ginekologiem nie jestem ale zerknac moge ,,
Lekarz smial sie w cholere
A i nic dzis nas nie skasowal
A moje wyniki rewelkaiwcia77, kapturnica, gretka, Mega, Simba, malgos741, dorbie, Reni, peppapig, Bozia3, caffe, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Micha od wczoraj non stop mi sie cieszy
Lekarz super i bylismy szczerze zaskoczeni ze nas nic nie skasowal , w koncu to prywatna klinika gyncentrum
I jeszcze sie smial , ze moze sie moja @ wystraszy i nie przyjdzie 19malgos741, Mega, Iwone, Bozia3, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Kisia dobre wieści i krok do przodu.
kkisia, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyśniło mi się, ze siedzę na kibelku w łazience i nie mogę wstac a drzwi się ciągle otwierają...
po domu zaś łaziły jakies tabuny dzieciarni w większosci znajomych uczniów...
chyba mam schiza przez te drzwi....malgos741, Mega, kkisia, Iwone, Bozia3, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witałam się?
Arwena dziękuję za zaproszenie do przyjaciółek ale ja nie mam tam każdej, która wyśle mi zaproszenie..wiesz musisz trochę popisać na forum, muszę Cię trochę lepiej poznać
soorryyy taki mamy zwyczajMango, HappyJo, kapturnica, Iwone, Mega, peppapig, Pusurek, EwaT, Simba, kkisia, caffe, gosia7122, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heloł Dziewczęta,
Co za noc. Bąk mega goraczkował.
A teraz kurde nic. Za to ja nic z tego nie rozumiem
Ale zostaniemy w domu. Strasznie mi Go żal, bo dziś mają w przedszkolu wycieczkę do lasu z ogniskiem i kiełbaskami, a po południu wielka feta mikołajkowa...i to wszystko Go ominie. Plus jutrzejsze wyjście do kina, na film o Jego ulubionym bohaterze książkowym. Ech
No nic to. Dziś będzie za to z mamunią kisił się przez cały dzień w łóżku
Ps.Iwcia-zapomniałam napisać, że masz zajęliśmy brzuszek
Kksia-super z tym gyn i wynikamipeppapig, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość