35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ok
będziesz szła ze sztandarempaszczakin wrote:no zakumalam.. powoli, ale dalo rade..
to ja nie wiem, chyba musze jakis order czy tytul dostac- jak sie nazywali ci, co z flaga na apelach wychodzili? poczet sztandarowy?
funkcja mi sie jak nic nalezyMega, paszczakin, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! Zeby podtrzymac zaszczytne miano chuj nie matki, spie ostatnio ze stoperami. Dzieki temu nie budze sie na kazda gadke Adasia i spie lepiej. Nie tam, ze przesypiam 2 godziny, ale jakos inaczej spie.
Dzien doberek w ogole.
Chlop zamawia oswietlenie na dom ( mamy na razie tylko kolorowy swiatlowod dookola domu ) i slysze, ze zamawia renifera na dach garazu!! Fak, rodzina Griswoldow normalnie.Beda tez sople pod okna. Najsik.
Szkoda, żeby taka dekoracja się marnowała...
Mega, Pusurek, Reni, Bursztyn, HappyJo, kkisia, Simba, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! Zeby podtrzymac zaszczytne miano chuj nie matki, spie ostatnio ze stoperami. Dzieki temu nie budze sie na kazda gadke Adasia i spie lepiej. Nie tam, ze przesypiam 2 godziny, ale jakos inaczej spie.
Dzien doberek w ogole.
Chlop zamawia oswietlenie na dom ( mamy na razie tylko kolorowy swiatlowod dookola domu ) i slysze, ze zamawia renifera na dach garazu!! Fak, rodzina Griswoldow normalnie.Beda tez sople pod okna. Najsik.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:a białe rękawiczki tez dostanie?
mam! nie musze dostawac!
moj chuop ma swira na punkcie sprzetow elektronicznych i z niektorymi "czarnymi skrzynkami" przychodza takie fajne bawelniane rekawicznie dla wariatow, co uwazaja na odciski palcow na skrzynkach (nie pytajcie czemu).
Ze az tak pojechany nie jest, ja mu zawsze te rekawiczki zabieram, bo sa genialne do kuracji "smarowidlo na lapy na noc+rekawiczki", bo w normanych bym umarla z goraca..
a ze ostatnio jakos mniej robie tych kuracji, to mam zapas..Reni, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Widzisz, ze kurna nie trza mleczarni zamykac. Ja tu z cycem latam non stop, a jaja jak arbuzy i plodnosc jest. A jak zobaczysz jak Adas/ Julka patrzy na Ciebie zakochanym spojrzeniem spod cycka, to latwo z odstawieniem nie pojdzie!
jak zaczne brac piguly, a zaczne, bo lekarz bedzie kazal (btw, nadal je biore), to wyjscia nie bedzie, mleczarnia sie zamknie czy chce czy nie chce..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to może my nie będziemy czekać aż do namiotów - tylko po prostu przyjedziemy do Was na święta?
Szkoda, żeby taka dekoracja się marnowała...
paszczakin, peppapig, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mimo calej sympatii jaka mam dla Was kochane, te swieta chcialabym spedzic z rodzina. Poprzednie rozpierdolila mi tesciowa, w tym roku bedziemy tylko my i renifer.
no i kot....biedny znowu będzie ubrany jak debil...
Reni, Pusurek, Bursztyn, peppapig, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej noo przecież my tu jak rodzina sorry ale już się pakujemy
będziemy śpiewać kolędy, piosenki świąteczne
mam już śpiewnik ..jestem gotowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56048f88e065.jpg
dorbie, Bursztyn, Pusurek, paszczakin, peppapig, HappyJo, kkisia, Simba, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ej noo przecież my tu jak rodzina sorry ale już się pakujemy
będziemy śpiewać kolędy, piosenki świąteczne
mam już śpiewnik ..jestem gotowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56048f88e065.jpgHappyJo lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Juz sie nie moze doczekac, kiedy dostanie czapeczke renifera!
czapeczke?
ja poluje na taka opaske z rogami, jak ty czapeczke chcesz robic?
http://partycity1.scene7.com/is/image/PartyCity/_ml_p2p_pc_carousel_badge?$_ml_p2p_pc_carousel$&$product=PartyCity/210773Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 11:48
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:czapeczke?
ja poluje na taka opaske z rogami, jak ty czapeczke chcesz robic?
Czapeczka jak kazda. Maly plaski berecik miedzy uszy, doszyte rogi wykrochmalone, zeby staly, kokardka pod brodka. I wsio w temacie.Mega lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Spiewnik jest ok. Ja mam tylko zastrzezenia do paru slowek. Np. ostatnie w piosence powinno byc slejdz a nie slej. Kto to pisal w ogole???
Jaki kurwa slejdz? Śledź się mówi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 11:49
paszczakin, Pusurek, Reni, Simba, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kochana, opaska z rogami jest ponizej moich ambicji. Pfff.
Czapeczka jak kazda. Maly plaski berecik miedzy uszy, doszyte rogi wykrochmalone, zeby staly, kokardka pod brodka. I wsio w temacie.
no pacz pani, ponizej jej ambicji
Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9c1198c7ea0.jpg
Ten wymiata, ale nie mam tyle czasu niestety.
Bedzie wersja okrojona, bez reniferzego pyska.
Juz kurna widze w wyobrazni tak moje koty
No chyba ze nowa
Bo ona jeszcze bardzo malutka jestPusurek, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość