35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Moja kota wlasnie sie czuje nieswojo. Siedzi na oknie i drze morde, bo w karmniku widzi sikorki i ma na nie wielka ochote. Mysle, ze kota w tym momencie jest dreczona i cierpi. I to nawet bardzo.
moja tez sie na bank teraz czuje nieswojo- normalnie luby jest wieksza czesc dnia w domu, jezdzi do klientow i wraca, a tak kot co- sam jak palec przez jakies 10h? smutny, samotny..Pusurek lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:to sie nazywa że rasa ludzka obchodzi święta
świętują urodziny kogoś w kogo nie wierzą wcale, kupują zwierzeta pod choinke a potem je wyrzucaja do lasu, zakładaja kotom czapki, marnują tony jedzenia, prądu, obdarowuja sie niepotrzebnymi gównami które potem zanieczyszczaja środowisko, obżarci i zamroczeni alkoholem pieją kolędy i życzą sobie sobie wszystkiego najlepszego dumni jakie to wspaniałe święta urządzili tego roku
brzydze sie ludzmi
ewa, jakbym tu rok nie byla to normalnie bym uwierzyla w to co piszesz..
ale tak to tylko- zaaaaal...kapturnica, Simba, Pusurek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
klikam lubie to bo.. oprócz Jezusa reszta prawie się zgadzaEwaT wrote:to sie nazywa że rasa ludzka obchodzi święta
kupują zwierzeta pod choinke a potem je wyrzucaja do lasu, zakładaja kotom czapki, marnują tony jedzenia, prądu, obdarowuja sie niepotrzebnymi gównami które potem zanieczyszczaja środowisko, obżarci i zamroczeni alkoholem pieją kolędy i życzą sobie sobie wszystkiego najlepszego dumni jakie to wspaniałe święta urządzili tego roku
brzydze sie ludzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 12:44
EwaT, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ciekawe ile ma palców.. tyle osób pisze o palcach bożych
w ogóle to co to za określenie
Bursztyn wrote:myslisz, ze nas podczytuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 12:55
EwaT, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
pamiętam, że kiedyś tak własnie było dlatego wszyscy biegli na pasterkę, bo potem można było pić albo w trakcie pod kościołempaszczakin wrote:a tak w ogole- u nas od zawse byla tradycja bez alko w wigilie.. to nie jest radycja calopolskowa? pic mozna bylo dopiero po pasterce
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:pamiętam, że kiedyś tak własnie było dlatego wszyscy biegli na pasterkę, bo potem można było pić albo w trakcie pod kościołem
a na tradycje trzeba oko przymykać,Polska ostoją tradycjiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9c1198c7ea0.jpg
Ten wymiata, ale nie mam tyle czasu niestety.
Bedzie wersja okrojona, bez reniferzego pyska.EwaT, Sabina lubią tę wiadomość