35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sorry, sorry bardzo ale mi to nawet bez dziecka nie chciałoby się tyle jechać..Pusurek wrote:Cos w tym stylu. Plus nocleg w hotelu. I bujanie sie w aucie kolejne pare godzin do domu.
EwaT, Simba, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze tak byc...
On tez nie przewiduje, niestety. Pierwsze dziecko, to nie kuma, jaki to jest ambaras, taki wypadzik z niemowlakiem.
wkurwiłabym sie gdyby mi mąż z taką propozycja nie do odrzucenia wyjechałSabina lubi tę wiadomość
-
A ja mam pytanie do Ewy - z czym jesz macę? Niedobre to jak cholera.
Dzień dobry wszystkimReni, Simba, iwcia77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
wkurwia mnie to..
ktoś sobie w chuja poleciał przesłał smsa i ludzie panikują.. mam nadzieję, że kiedyś trafią takiego dowcipnisia
http://rcb.gov.pl/
Mango wrote:Ale w Poznaniu dziś w szkołach nie wypuszczano dzieci na przerwy... Daje do myśleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:34
Mango, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wkurwia mnie to..
ktoś sobie w chuja poleciał przesłał smsa i ludzie panikują.. mam nadzieję, że kiedyś trafią takiego dowcipnisia
http://rcb.gov.pl/
Brak jakiegokolwiek zagrożenia w związku z incydentem w elektrowni jądrowej na Ukrainie – 5 grudnia 2014 r.
Kategoria: Komunikaty
W związku z rozpowszechnianiem przez nieodpowiedzialne osoby nieprawdziwej informacji o zagrożeniu spowodowanym incydentem w ukraińskiej elektrowni jądrowej Zaporoże na Ukrainie, Państwowa Agencja Atomistyki informuje, że brak jakiegokolwiek zagrożenia radiacyjnego dla Polski.
Sytuacja radiacyjna kraju jest całodobowo monitorowana przez Centrum do Spraw Zdarzeń Radiacyjnych. Na podstawie danych z systemu stacji wczesnego wykrywania skażeń promieniotwórczych nie stwierdzono żadnych odchyleń od wartości normalnych (nie odnotowano wzrostu poziom mocy dawki promieniowania gamma na terenie Polski).
* * *
Wg strony ukraińskiej, pod koniec listopada (28.11) wystąpiły problemy w części elektrycznej turbozespołu bloku III, który musiał zostać wyłączony. Spowodowało to konieczność wyłączenia całego bloku – a więc i reaktora. Incydentowi takiemu nie towarzyszy żadne uwolnienie do środowiska substancji promieniotwórczych. W związku z tym, nie ma jakiegokolwiek zagrożenia radiacyjnego na terenie elektrowni jądrowej, jak również poza nią.
tez mysle ze nie ma co panikowac to nie te czasy, ze pl musiala milczec jak bedzie to wymierzagretka -
Obecna!
Opowiem Wam cos.
Co piatek jezdze do mojego ulubionego polskiego sklepu. Wprawdzie jest na drugim koncu miasta, ale za to dobrze zaopatrzony i z mila obsluga, a dla milej obslugi to ja i do Bydgoszczy.
No i w ubieglym tygodniu, znowu jestem w tym sklepie, sprzedawczyni mnie pyta czy chlopak czy dziewczyna i kiedy, wiec jej odpowiedzialam, ze dwoch chlopakow i ze albo koniec grudnia albo poczatek stycznia, a ona:
- Niemozliwe! Ja tez mam blizniaki i dwoch chlopakow.
- Naprawdeeee? I jak to jest? Bo mnie tu wszyscy strasza, ze ciezko i w ogole.
- Nieee - no wiadomo na poczatku jest troche ciezko, ale teraz? Prosze Pani! Chlopaki maja 5 lat, sa dla siebie super towarzystwem i maja wlasny swiat! Jak widze jak za moimi kolezankami ciagle sie snuja dzieci i czegos od nich chca - w zyciu bym sie nie zamienila!
- Ale pomagal Pani ktos na poczatku?
- A skad! Maz pracowal w nocy, wiec w dzien spal, rodzice tez pracowali. Ja to wie Pani, na chama, ze tak powiem im rytm wyregulowalam. Jak sie jeden wczesniej obudzil, a drugi spal i nie byla pora karmienia, to sru mu smoczek i musial czekac.
- I co i co? I piersia ich Pani karmila?
- Nooooo. Do trzeciego miesiaca, bo potem mi sie stan zapalny zrobil.
- Ale jednoczesnie???
- No a jak?!!! Prosze Pani, przeciez inaczej ja bym zycia nie miala!
- No dobra, a porod? W ktorym tygodniu Pani urodzila?
- Normalnie! W 40tym. Juz mi mieli wywolywac. Mowie Pani, jak slon wygladalam. Ale w koncu urodzilam bez wywolywania.
Ja coraz wieksze oczy, wiec pytam ja jeszcze:
- Ale cesarke Pani miala, prawda???
- No skad!!! Naturalny porod!!! Bardzo milo wspominam - mialam znieczulenie nic nie bolalo!
Wyszlam od niej normalnie oszolomiona. To bylo spotkanie z ciazowym cyborgiem. Doszlam do wniosku ze sie ze soba pieszcze, ale jeszcze na wlasne usprawiedliwienie powiedzialam jej na koniec: No tak, ale Pani jest ode mnie mlodsza
I kiedy robi mi sie teraz ciezko, to sobie mysle o niej - bo ona tez "na chama miala dobry nastroj w ciazy".Tylko gdzie mnie do niej. Tutaj dziewczyna z Podlasia, krew i mleko, piekna cera, piekne zeby, wlosy a ja to takie jakies chuchro z tradzikiem od 20 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:59
kkisia, Bursztyn, EwaT, Mega, paszczakin, Pusurek, iwcia77, peppapig, SolarPolar, Bozia3, Arwena, Parka, Sabina, kapturnica, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
każdemu może się udzielić.. nie mówię, że nie
ale ja zawsze staram się to najpierw sprawdzić i nie słuchać innych
Mango wrote:Dzięki ReniChyba jestem podatna na panikarstwo
Mango lubi tę wiadomość
-
Simba, po co sie w ogole porownywac do kogos? Kazdy jest jaki jest, obdarzony roznymi cechami, gdybys byla pania z Podlasia to byc moze Twoj S. nie bylby z Toba, ale jestes na szczescie Soba- jedyna w swoim rodzaju
A poza tym tradzik i wlosy to akcydentalia, poprawia sie po porodzieno i chuchra zawsze daja sobie rade (widzialas kiedys bogata -upasiona dziunie?
)
Simba, kkisia, iwcia77, peppapig, Mega, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, po co sie w ogole porownywac do kogos? Kazdy jest jaki jest, obdarzony roznymi cechami, gdybys byla pania z Podlasia to byc moze Twoj S. nie bylby z Toba, ale jestes na szczescie Soba- jedyna w swoim rodzaju
A poza tym tradzik i wlosy to akcydentalia, poprawia sie po porodzieno i chuchra zawsze daja sobie rade (widzialas kiedys bogata -upasiona dziunie?
)
czyli lepiej sie sra
wsjoReni, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, po co sie w ogole porownywac do kogos? Kazdy jest jaki jest, obdarzony roznymi cechami, gdybys byla pania z Podlasia to byc moze Twoj S. nie bylby z Toba, ale jestes na szczescie Soba- jedyna w swoim rodzaju
)
Ona mnie naprawde podniosla na duchu i bardzo sie ciesze, ze mam tu kogos takiego pod reka, bo zawsze bede miala sie kogo poradzic.
iwcia77, Bursztyn, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:włosy sie pogarszają i nie poprawiają i ogólnie wszystko sie pogarsza-całe ciało
Mi sie po raz kolejny z wlosami nic nie stalo. To nie jest regula.
A cialo mi sie wlasnie wylaszczylo.
Bursztyn, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość