X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry, sorry bardzo ale mi to nawet bez dziecka nie chciałoby się tyle jechać..
    Pusurek wrote:
    Cos w tym stylu. Plus nocleg w hotelu. I bujanie sie w aucie kolejne pare godzin do domu.

EwaT, Simba, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w Poznaniu dziś w szkołach nie wypuszczano dzieci na przerwy... Daje do myślenia :(
    Reni wrote:
    1100 km do granicy Polski
    i jaka chmura skąd?
    tam był problem z zasilaniem a nei z reaktorami, wycieku nie było
    izi

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze tak byc...
    On tez nie przewiduje, niestety. Pierwsze dziecko, to nie kuma, jaki to jest ambaras, taki wypadzik z niemowlakiem.
    może za mało sie nim zajmuje? i nie zna wymagań takiego malucha?
    wkurwiłabym sie gdyby mi mąż z taką propozycja nie do odrzucenia wyjechał

Sabina lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie do Ewy - z czym jesz macę? Niedobre to jak cholera.
    Dzień dobry wszystkim :-)

Reni, Simba, iwcia77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkurwia mnie to..
    ktoś sobie w chuja poleciał przesłał smsa i ludzie panikują.. mam nadzieję, że kiedyś trafią takiego dowcipnisia

http://rcb.gov.pl/
    Mango wrote:
    Ale w Poznaniu dziś w szkołach nie wypuszczano dzieci na przerwy... Daje do myślenia :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:34

Mango, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A ja mam pytanie do Ewy - z czym jesz macę? Niedobre to jak cholera.
    Dzień dobry wszystkim :-)
    mieszam z jogurtem smakowym

Niuta lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff juz moge funkcjonowac prolaktyna 8 z kawalkiem- nie wiem jaka jednostka ale gin mowil ze ok :-)
    nic tu sie nie moze czlowiek nadelektowac dobrym wynikiem- wynik do lekarza a do mnie tylko rachunek....

iwcia77 lubi tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wkurwia mnie to..
    ktoś sobie w chuja poleciał przesłał smsa i ludzie panikują.. mam nadzieję, że kiedyś trafią takiego dowcipnisia

http://rcb.gov.pl/
    Brak jakiegokolwiek zagrożenia w związku z incydentem w elektrowni jądrowej na Ukrainie – 5 grudnia 2014 r.
    Kategoria: Komunikaty

W związku z rozpowszechnianiem przez nieodpowiedzialne osoby nieprawdziwej informacji o zagrożeniu spowodowanym incydentem w ukraińskiej elektrowni jądrowej Zaporoże na Ukrainie, Państwowa Agencja Atomistyki informuje, że brak jakiegokolwiek zagrożenia radiacyjnego dla Polski.

Sytuacja radiacyjna kraju jest całodobowo monitorowana przez Centrum do Spraw Zdarzeń Radiacyjnych. Na podstawie danych z systemu stacji wczesnego wykrywania skażeń promieniotwórczych nie stwierdzono żadnych odchyleń od wartości normalnych (nie odnotowano wzrostu poziom mocy dawki promieniowania gamma na terenie Polski).

* * *

Wg strony ukraińskiej, pod koniec listopada (28.11) wystąpiły problemy w części elektrycznej turbozespołu bloku III, który musiał zostać wyłączony. Spowodowało to konieczność wyłączenia całego bloku – a więc i reaktora. Incydentowi takiemu nie towarzyszy żadne uwolnienie do środowiska substancji promieniotwórczych. W związku z tym, nie ma jakiegokolwiek zagrożenia radiacyjnego na terenie elektrowni jądrowej, jak również poza nią.

tez mysle ze nie ma co panikowac to nie te czasy, ze pl musiala milczec jak bedzie to wymierza

gretka
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Reni :) Chyba jestem podatna na panikarstwo ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna!

Opowiem Wam cos.
    Co piatek jezdze do mojego ulubionego polskiego sklepu. Wprawdzie jest na drugim koncu miasta, ale za to dobrze zaopatrzony i z mila obsluga, a dla milej obslugi to ja i do Bydgoszczy.
    No i w ubieglym tygodniu, znowu jestem w tym sklepie, sprzedawczyni mnie pyta czy chlopak czy dziewczyna i kiedy, wiec jej odpowiedzialam, ze dwoch chlopakow i ze albo koniec grudnia albo poczatek stycznia, a ona:
    - Niemozliwe! Ja tez mam blizniaki i dwoch chlopakow.
    - Naprawdeeee? I jak to jest? Bo mnie tu wszyscy strasza, ze ciezko i w ogole.
    - Nieee - no wiadomo na poczatku jest troche ciezko, ale teraz? Prosze Pani! Chlopaki maja 5 lat, sa dla siebie super towarzystwem i maja wlasny swiat! Jak widze jak za moimi kolezankami ciagle sie snuja dzieci i czegos od nich chca - w zyciu bym sie nie zamienila!
    - Ale pomagal Pani ktos na poczatku?
    - A skad! Maz pracowal w nocy, wiec w dzien spal, rodzice tez pracowali. Ja to wie Pani, na chama, ze tak powiem im rytm wyregulowalam. Jak sie jeden wczesniej obudzil, a drugi spal i nie byla pora karmienia, to sru mu smoczek i musial czekac.
    - I co i co? I piersia ich Pani karmila?
    - Nooooo. Do trzeciego miesiaca, bo potem mi sie stan zapalny zrobil.
    - Ale jednoczesnie???
    - No a jak?!!! Prosze Pani, przeciez inaczej ja bym zycia nie miala!
    - No dobra, a porod? W ktorym tygodniu Pani urodzila?
    - Normalnie! W 40tym. Juz mi mieli wywolywac. Mowie Pani, jak slon wygladalam. Ale w koncu urodzilam bez wywolywania.

Ja coraz wieksze oczy, wiec pytam ja jeszcze:
    - Ale cesarke Pani miala, prawda???
    - No skad!!! Naturalny porod!!! Bardzo milo wspominam - mialam znieczulenie nic nie bolalo!

Wyszlam od niej normalnie oszolomiona. To bylo spotkanie z ciazowym cyborgiem. Doszlam do wniosku ze sie ze soba pieszcze, ale jeszcze na wlasne usprawiedliwienie powiedzialam jej na koniec: No tak, ale Pani jest ode mnie mlodsza :)
    I kiedy robi mi sie teraz ciezko, to sobie mysle o niej - bo ona tez "na chama miala dobry nastroj w ciazy". :) Tylko gdzie mnie do niej. Tutaj dziewczyna z Podlasia, krew i mleko, piekna cera, piekne zeby, wlosy a ja to takie jakies chuchro z tradzikiem od 20 lat ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:59

kkisia, Bursztyn, EwaT, Mega, paszczakin, Pusurek, iwcia77, peppapig, SolarPolar, Bozia3, Arwena, Parka, Sabina, kapturnica, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdemu może się udzielić.. nie mówię, że nie
    ale ja zawsze staram się to najpierw sprawdzić i nie słuchać innych :-)
    Mango wrote:
    Dzięki Reni :) Chyba jestem podatna na panikarstwo ;)

Mango lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, po co sie w ogole porownywac do kogos? Kazdy jest jaki jest, obdarzony roznymi cechami, gdybys byla pania z Podlasia to byc moze Twoj S. nie bylby z Toba, ale jestes na szczescie Soba- jedyna w swoim rodzaju :)
    A poza tym tradzik i wlosy to akcydentalia, poprawia sie po porodzie :) no i chuchra zawsze daja sobie rade (widzialas kiedys bogata -upasiona dziunie? ;) )

Simba, kkisia, iwcia77, peppapig, Mega, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, po co sie w ogole porownywac do kogos? Kazdy jest jaki jest, obdarzony roznymi cechami, gdybys byla pania z Podlasia to byc moze Twoj S. nie bylby z Toba, ale jestes na szczescie Soba- jedyna w swoim rodzaju :)
    A poza tym tradzik i wlosy to akcydentalia, poprawia sie po porodzie :) no i chuchra zawsze daja sobie rade (widzialas kiedys bogata -upasiona dziunie? ;) )
    gówno sie poprawia po porodzie
    czyli lepiej sie sra
    wsjo

Reni, Simba lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna mi się dziś pewnie przez to podniosła :)
    Reni wrote:
    każdemu może się udzielić.. nie mówię, że nie
    ale ja zawsze staram się to najpierw sprawdzić i nie słuchać innych :-)

Reni, gretka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czyli lepiej sie sra
    wsjo
    skad wiesz? przeciez podobno nie mialas tradziku?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czyli lepiej sie sra
    wsjo
    zawsze cos

EwaT, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A nie ja bym sie nie zamienila ;) Ona mnie naprawde podniosla na duchu i bardzo sie ciesze, ze mam tu kogos takiego pod reka, bo zawsze bede miala sie kogo poradzic. :)

iwcia77, Bursztyn, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    skad wiesz? przeciez podobno nie mialas tradziku?
    włosy sie pogarszają i nie poprawiają i ogólnie wszystko sie pogarsza-całe ciało

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Sabcia o ktorej masz to usg?

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    włosy sie pogarszają i nie poprawiają i ogólnie wszystko sie pogarsza-całe ciało
    Nie zawsze.
    Mi sie po raz kolejny z wlosami nic nie stalo. To nie jest regula.
    A cialo mi sie wlasnie wylaszczylo. :P

Bursztyn, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 5951 5952 5953 5954 5955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ