X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kiedy?? jak oni z tej pasterki ledwo do domu wracają albo są przynoszeni ;-)
    EwaT wrote:
    a potem babe bić, też tradycja
    a na tradycje trzeba oko przymykać,Polska ostoją tradycji

Mega, EwaT, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj chlop to potrafi mnie wkurzyc. Dzwoni i mowi: jedziemy w weekend do Lillehammer? To ja odruchowo, ze nie. A on: a bo myslalem, ze chcialabys Kowalczyk zobaczyc.
    No kurwa, pewnie, ze chce! Ale to 9 godzin drogi od nas przez gory. No i gdzie z takim maluchem jak Adas. Chyba czas spontanicznych wyjazdow minal bezpowrotnie...

Mega, iwcia77, Simba, caffe, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja olewam komentarze obronczyn zwierzat. Kkisia nowa, nie przerobila tematu jeszcze porzadnie.

Jaka nowa ;)
    Przeczytalam przeca od poczatku jak tu dolaczylam
    A i kupilam w kik moim kotom opaske renifera ;)
    Zrobie jakies fajne zdjecia i wam pokarze

paszczakin, iwcia77, Reni, Pusurek, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie po kolacji wigilijnej, do ciasta, kawy pije sie po lampce czerwonego ewentualnie kieliszek ajerkoniaku :D
    I wyblagalam bigos na sylwestra ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam w błędne koło: jest mi zimno wiec co chwilę latam napić sie czegoś ciepłego, pije duzo wiec co chwile latam do kibla na siku... Szkoda ze mi tutaj GPS nie łapie bo bym sobie sprawdziła ile w ciągu 12 godz kilometrów zrobię ;)

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A moj chlop to potrafi mnie wkurzyc. Dzwoni i mowi: jedziemy w weekend do Lillehammer? To ja odruchowo, ze nie. A on: a bo myslalem, ze chcialabys Kowalczyk zobaczyc.
    No kurwa, pewnie, ze chce! Ale to 9 godzin drogi od nas przez gory. No i gdzie z takim maluchem jak Adas. Chyba czas spontanicznych wyjazdow minal bezpowrotnie...
    a on zapomniał że macie malucha jak to mówił?

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wystarczy smartwatch na blutufie ;-)
    dostałam ostatnio taki mały gadżecik z telefonem i się jaram hahaha
    Mega wrote:
    wpadłam w błędne koło: jest mi zimno wiec co chwilę latam napić sie czegoś ciepłego, pije duzo wiec co chwile latam do kibla na siku... Szkoda ze mi tutaj GPS nie łapie bo bym sobie sprawdziła ile w ciągu 12 godz kilometrów zrobię ;)

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie zauważył ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Moze tak byc...
    On tez nie przewiduje, niestety. Pierwsze dziecko, to nie kuma, jaki to jest ambaras, taki wypadzik z niemowlakiem.

Mega, Simba, Bozia3, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wystarczy smartwatch na blutufie ;-)
    dostałam ostatnio taki mały gadżecik z telefonem i się jaram hahaha
    mam coś tam w telefonie, ale nie lapie mi w zamkniętym pomieszczeniu :(

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze tak byc...
    On tez nie przewiduje, niestety. Pierwsze dziecko, to nie kuma, jaki to jest ambaras, taki wypadzik z niemowlakiem.
    a jakby to mialo wygladac technicznie? stoicie iles godzin przy trasie, zimno jak cholera, zeby przez moment ujrzec babe na deskach?

iwcia77, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna

Paszczak- senkju za pomoc ;) , choc widze, ze Evans jeszcze sie dzis nie pojawila na forum :)

no to moge rodzic -jestem wycwiczona we wszystkich pozycjach ;D, poza tym jak bylam w aptece to kupilam jeden preparat homeopatyczny , ktory przygotowuje scianki szyjki i miesnie macicy do porodu ( uelastycznia je) w taki sposob ze ponoc kobiety go zazywajace nie zostaly przeciete...hm , nie wiem czy to woodoo ale warto sprobowac...nazywa sie Apermus i jest z domu farmaceutycznego o nazwie Loacker Remedia, ciekawe czy w polandii tez jest...?

Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam zupełnie dzisiaj weny na pracę...

Simba lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak w sumie to bez zmian. Staram się ... a dziś mnie jeszcze wieści z Ukrainy denerwują. U nas krążą plotki o awarii elektrowni atomowej i ...
    Reni wrote:
    Mangusie co tam u Cię?

Sabina lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jakby to mialo wygladac technicznie? stoicie iles godzin przy trasie, zimno jak cholera, zeby przez moment ujrzec babe na deskach?
    Cos w tym stylu. Plus nocleg w hotelu. I bujanie sie w aucie kolejne pare godzin do domu.

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no była 2 dni temu i wróciło wszystko do normy
    Mango wrote:
    No tak w sumie to bez zmian. Staram się ... a dziś mnie jeszcze wieści z Ukrainy denerwują. U nas krążą plotki o awarii elektrowni atomowej i ...

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Cos w tym stylu. Plus nocleg w hotelu. I bujanie sie w aucie kolejne pare godzin do domu.
    niezla perspektywa, z małym dzieckiem super impreza ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale panika jest u nas dzisiaj! Krążą wieści o chmurze nad Wielkopolską.
    Reni wrote:
    no była 2 dni temu i wróciło wszystko do normy

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    0fool.gif

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1100 km do granicy Polski
    i jaka chmura skąd?
    tam był problem z zasilaniem a nei z reaktorami, wycieku nie było
    izi
    Mango wrote:
    Ale panika jest u nas dzisiaj! Krążą wieści o chmurze nad Wielkopolską.

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

‹‹ 5950 5951 5952 5953 5954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ