35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale kiedy?? jak oni z tej pasterki ledwo do domu wracają albo są przynoszeni
EwaT wrote:a potem babe bić, też tradycja
a na tradycje trzeba oko przymykać,Polska ostoją tradycjiMega, EwaT, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moj chlop to potrafi mnie wkurzyc. Dzwoni i mowi: jedziemy w weekend do Lillehammer? To ja odruchowo, ze nie. A on: a bo myslalem, ze chcialabys Kowalczyk zobaczyc.
No kurwa, pewnie, ze chce! Ale to 9 godzin drogi od nas przez gory. No i gdzie z takim maluchem jak Adas. Chyba czas spontanicznych wyjazdow minal bezpowrotnie...Mega, iwcia77, Simba, caffe, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja olewam komentarze obronczyn zwierzat. Kkisia nowa, nie przerobila tematu jeszcze porzadnie.
Jaka nowa
Przeczytalam przeca od poczatku jak tu dolaczylam
A i kupilam w kik moim kotom opaske renifera
Zrobie jakies fajne zdjecia i wam pokarzepaszczakin, iwcia77, Reni, Pusurek, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
u mnie po kolacji wigilijnej, do ciasta, kawy pije sie po lampce czerwonego ewentualnie kieliszek ajerkoniaku
I wyblagalam bigos na sylwestraiwcia77 lubi tę wiadomość
-
wpadłam w błędne koło: jest mi zimno wiec co chwilę latam napić sie czegoś ciepłego, pije duzo wiec co chwile latam do kibla na siku... Szkoda ze mi tutaj GPS nie łapie bo bym sobie sprawdziła ile w ciągu 12 godz kilometrów zrobię
Simba lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A moj chlop to potrafi mnie wkurzyc. Dzwoni i mowi: jedziemy w weekend do Lillehammer? To ja odruchowo, ze nie. A on: a bo myslalem, ze chcialabys Kowalczyk zobaczyc.
No kurwa, pewnie, ze chce! Ale to 9 godzin drogi od nas przez gory. No i gdzie z takim maluchem jak Adas. Chyba czas spontanicznych wyjazdow minal bezpowrotnie...Mega lubi tę wiadomość
-
wystarczy smartwatch na blutufie
dostałam ostatnio taki mały gadżecik z telefonem i się jaram hahaha
Mega wrote:wpadłam w błędne koło: jest mi zimno wiec co chwilę latam napić sie czegoś ciepłego, pije duzo wiec co chwile latam do kibla na siku... Szkoda ze mi tutaj GPS nie łapie bo bym sobie sprawdziła ile w ciągu 12 godz kilometrów zrobięMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a on zapomniał że macie malucha jak to mówił?
On tez nie przewiduje, niestety. Pierwsze dziecko, to nie kuma, jaki to jest ambaras, taki wypadzik z niemowlakiem.Mega, Simba, Bozia3, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wystarczy smartwatch na blutufie
dostałam ostatnio taki mały gadżecik z telefonem i się jaram hahaha -
Pusurek wrote:Moze tak byc...
On tez nie przewiduje, niestety. Pierwsze dziecko, to nie kuma, jaki to jest ambaras, taki wypadzik z niemowlakiem.iwcia77, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
obecna
Paszczak- senkju za pomoc, choc widze, ze Evans jeszcze sie dzis nie pojawila na forum
no to moge rodzic -jestem wycwiczona we wszystkich pozycjach, poza tym jak bylam w aptece to kupilam jeden preparat homeopatyczny , ktory przygotowuje scianki szyjki i miesnie macicy do porodu ( uelastycznia je) w taki sposob ze ponoc kobiety go zazywajace nie zostaly przeciete...hm , nie wiem czy to woodoo ale warto sprobowac...nazywa sie Apermus i jest z domu farmaceutycznego o nazwie Loacker Remedia, ciekawe czy w polandii tez jest...?
Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no była 2 dni temu i wróciło wszystko do normyMango wrote:No tak w sumie to bez zmian. Staram się ... a dziś mnie jeszcze wieści z Ukrainy denerwują. U nas krążą plotki o awarii elektrowni atomowej i ...
-
Pusurek wrote:Cos w tym stylu. Plus nocleg w hotelu. I bujanie sie w aucie kolejne pare godzin do domu.
-
1100 km do granicy Polski
i jaka chmura skąd?
tam był problem z zasilaniem a nei z reaktorami, wycieku nie było
iziMango wrote:Ale panika jest u nas dzisiaj! Krążą wieści o chmurze nad Wielkopolską.Mega, Pusurek lubią tę wiadomość