35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
Kisia, super, ze sie sytuacja rozwija!
Arwena, milo "poznac"!
Jo, teraz nie masz wyjscia, jak mlody wyzdrowieje to ognisko musicie mu zorganizowac i kino tez.. Sprawiedliwosc musi byc
Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..Simba, Mega, HappyJo, Reni, Pusurek, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
Arwena, milo "poznac"!
Jo, teraz nie masz wyjscia, jak mlody wyzdrowieje to ognisko musicie mu zorganizowac i kino tez.. Sprawiedliwosc musi byc
Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..ale można się przyzwyczaic...
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja mam wiesci od Iwci dla naszej nowej kolezanki Evans (Iwcia sie szkoli w rodzeniu wiec prosila, zeby przekazac):
Iwcia wyslala Ci juz progesteron!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:10
Bozia3, Pusurek, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o ile z brudnymi wersalkami Cię pocieszałam, o tyle - jeśłi chodzi o przespane noce - to nie masz pojęcia co Cię czeka...
ale można się przyzwyczaic...
wiem, co mnie czeka, bo Was czytam, tylko nie wiem, jak ja to przezyje..
a bedzie to kilka miesiecy maks, bo ja za dlugo cyckiem karmic nie zamierzam (jesli w ogole sie da). Od momentu jak przejdziemy na butle w domu bedzie rownouprawnienie i mauz tez moze karmic.. Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie
Bozia3, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wiem, co mnie czeka, bo Was czytam, tylko nie wiem, jak ja to przezyje..
a bedzie to kilka miesiecy maks, bo ja za dlugo cyckiem karmic nie zamierzam (jesli w ogole sie da). Od momentu jak przejdziemy na butle w domu bedzie rownouprawnienie i mauz tez moze karmic.. Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespiePusurek, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jak nie bedziesz medzic, ze jest malo zarcia, lozko nie takie jak trzeba, a w ogole to nie ma klimatu, to mozesz zostac.
A papierowe gacie jeszcze mam, jakby co...gretka, Mega, Pusurek, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a tego nie wiesz....bo jak Ci pójdzie gładko i się spodoba - to nie oddasz go w ręce butli...
wiem, wiem, bo ja na piguly gruczolakowe wroce, prolaktyne utne i mleczarnia wtedy nie wchodzi w gre.
Przywrocimy cykl i robimy drugieZ naszym tempem trzeba szybko zaczac, bo jak narazie to 3lata/dziecko wychodzi..
Bozia3, Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
Arwena, milo "poznac"!
Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..
no wiadomo, że my to Mu zrekompensujemy. Trochę gorzej z tym filmem, bo występy są gościnne. Ale coś wymyślimy.
A z tym niedosypianiem, to nic pewnego. Mój Młody spał pięknie, nie płakał właściwie w ogóle, budził się regularnie co 4h do karmienia (ja chwilę przed Nim bez budzika, a Młody tylko kwilił - nie płakał). Brałam Go do swojego łóżka, karmiłam i zasypialiśmy razemA w ciągu dnia spałam też wtedy, kiedy On. Uznałam, że inne sprawy mogą poczekać. I dzięki temu nie chodziłam niewyspana jak zombie, tylko funkcjonowałam bardzo sprawnie
Mega, paszczakin, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczak a moze ci sie trafi dziecko śpioch
moja taka była, to ja ją budzilam na karmienie bo mnie cyce bolały
paszczakin, Bozia3, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
tak bo reklamują nasze forum i patrzę akurat Ty się załapałaś
paszczakin, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak bo reklamują nasze forum i patrzę akurat Ty się załapałaś
no zakumalam.. powoli, ale dalo rade..
to ja nie wiem, chyba musze jakis order czy tytul dostac- jak sie nazywali ci, co z flaga na apelach wychodzili? poczet sztandarowy?
funkcja mi sie jak nic nalezyMega, Reni, HappyJo, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:wiem, wiem, bo ja na piguly gruczolakowe wroce, prolaktyne utne i mleczarnia wtedy nie wchodzi w gre.
Przywrocimy cykl i robimy drugieZ naszym tempem trzeba szybko zaczac, bo jak narazie to 3lata/dziecko wychodzi..
Mega, Bozia3, dorbie, HappyJo, kkisia, caffe, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie
Dzien doberek w ogole.
Chlop zamawia oswietlenie na dom ( mamy na razie tylko kolorowy swiatlowod dookola domu ) i slysze, ze zamawia renifera na dach garazu!! Fak, rodzina Griswoldow normalnie.Beda tez sople pod okna. Najsik.
Mega, Bozia3, paszczakin, dorbie, HappyJo, kkisia, Simba, caffe, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość