35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
Kisia, super, ze sie sytuacja rozwija!
Arwena, milo "poznac"!
Jo, teraz nie masz wyjscia, jak mlody wyzdrowieje to ognisko musicie mu zorganizowac i kino tez.. Sprawiedliwosc musi byc
Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..
Simba, Mega, HappyJo, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kilka miesięcypaszczakin wrote:Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
Arwena, milo "poznac"!
Jo, teraz nie masz wyjscia, jak mlody wyzdrowieje to ognisko musicie mu zorganizowac i kino tez.. Sprawiedliwosc musi byc
Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..
Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
o ile z brudnymi wersalkami Cię pocieszałam, o tyle - jeśłi chodzi o przespane noce - to nie masz pojęcia co Cię czeka...paszczakin wrote:
ale można się przyzwyczaic...
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja mam wiesci od Iwci dla naszej nowej kolezanki Evans (Iwcia sie szkoli w rodzeniu wiec prosila, zeby przekazac):
Iwcia wyslala Ci juz progesteron!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:10
Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o ile z brudnymi wersalkami Cię pocieszałam, o tyle - jeśłi chodzi o przespane noce - to nie masz pojęcia co Cię czeka...
ale można się przyzwyczaic...
wiem, co mnie czeka, bo Was czytam, tylko nie wiem, jak ja to przezyje..
a bedzie to kilka miesiecy maks, bo ja za dlugo cyckiem karmic nie zamierzam (jesli w ogole sie da). Od momentu jak przejdziemy na butle w domu bedzie rownouprawnienie i mauz tez moze karmic.. Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie
Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a tego nie wiesz....bo jak Ci pójdzie gładko i się spodoba - to nie oddasz go w ręce butli...paszczakin wrote:wiem, co mnie czeka, bo Was czytam, tylko nie wiem, jak ja to przezyje..
a bedzie to kilka miesiecy maks, bo ja za dlugo cyckiem karmic nie zamierzam (jesli w ogole sie da). Od momentu jak przejdziemy na butle w domu bedzie rownouprawnienie i mauz tez moze karmic.. Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie
nick nieaktualny, HappyJo lubią tę wiadomość
-
oj oj oj...papierowe gacie....progesteron...krąży Helenka po orbicie - oj krąży....Pusurek wrote:Jak nie bedziesz medzic, ze jest malo zarcia, lozko nie takie jak trzeba, a w ogole to nie ma klimatu, to mozesz zostac.

A papierowe gacie jeszcze mam, jakby co...
gretka, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a tego nie wiesz....bo jak Ci pójdzie gładko i się spodoba - to nie oddasz go w ręce butli...

wiem, wiem, bo ja na piguly gruczolakowe wroce, prolaktyne utne i mleczarnia wtedy nie wchodzi w gre.
Przywrocimy cykl i robimy drugie
Z naszym tempem trzeba szybko zaczac, bo jak narazie to 3lata/dziecko wychodzi..
Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
Arwena, milo "poznac"!
no wiadomo, że my to Mu zrekompensujemy. Trochę gorzej z tym filmem, bo występy są gościnne. Ale coś wymyślimy.
A z tym niedosypianiem, to nic pewnego. Mój Młody spał pięknie, nie płakał właściwie w ogóle, budził się regularnie co 4h do karmienia (ja chwilę przed Nim bez budzika, a Młody tylko kwilił - nie płakał). Brałam Go do swojego łóżka, karmiłam i zasypialiśmy razem
A w ciągu dnia spałam też wtedy, kiedy On. Uznałam, że inne sprawy mogą poczekać. I dzięki temu nie chodziłam niewyspana jak zombie, tylko funkcjonowałam bardzo sprawnie
Mega, paszczakin, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczak a moze ci sie trafi dziecko śpioch
moja taka była, to ja ją budzilam na karmienie bo mnie cyce bolały
paszczakin, Bozia3, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
tak bo reklamują nasze forum i patrzę akurat Ty się załapałaś

paszczakin wrote:Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.
paszczakin, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak bo reklamują nasze forum i patrzę akurat Ty się załapałaś

no zakumalam.. powoli, ale dalo rade..
to ja nie wiem, chyba musze jakis order czy tytul dostac- jak sie nazywali ci, co z flaga na apelach wychodzili? poczet sztandarowy?
funkcja mi sie jak nic nalezy
Mega, Reni, HappyJo, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzisz, ze kurna nie trza mleczarni zamykac. Ja tu z cycem latam non stop, a jaja jak arbuzy i plodnosc jest. A jak zobaczysz jak Adas/ Julka patrzy na Ciebie zakochanym spojrzeniem spod cycka, to latwo z odstawieniem nie pojdzie!paszczakin wrote:wiem, wiem, bo ja na piguly gruczolakowe wroce, prolaktyne utne i mleczarnia wtedy nie wchodzi w gre.
Przywrocimy cykl i robimy drugie
Z naszym tempem trzeba szybko zaczac, bo jak narazie to 3lata/dziecko wychodzi..
Mega, Bozia3, nick nieaktualny, HappyJo, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa! Zeby podtrzymac zaszczytne miano chuj nie matki, spie ostatnio ze stoperami. Dzieki temu nie budze sie na kazda gadke Adasia i spie lepiej. Nie tam, ze przesypiam 2 godziny, ale jakos inaczej spie.paszczakin wrote:Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie

Dzien doberek w ogole.
Chlop zamawia oswietlenie na dom ( mamy na razie tylko kolorowy swiatlowod dookola domu ) i slysze, ze zamawia renifera na dach garazu!! Fak, rodzina Griswoldow normalnie.
Beda tez sople pod okna. Najsik.
Mega, Bozia3, paszczakin, nick nieaktualny, HappyJo, nick nieaktualny, Simba, caffe, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość