X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to straszne jak mi sie nic nie chce...

HappyJo lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to straszne jak mi sie nic nie chce...
    Wiesz, że to zaraźliwe?
    Mnie już zaraziłaś! Też mi się NIE CHCE!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:26

Mega lubi tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrydzień

Mega lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.

Kisia, super, ze sie sytuacja rozwija!
    Arwena, milo "poznac"!
    Jo, teraz nie masz wyjscia, jak mlody wyzdrowieje to ognisko musicie mu zorganizowac i kino tez.. Sprawiedliwosc musi byc

Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..

Simba, Mega, HappyJo, Reni, Pusurek, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a dzisiaj rano na fejsie :-) Paszczak został naznaczony ;-) tylko konta nie likwiduj ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/492fa5cc5c10.png
    ale o co cho?

paszczakin lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Reni, co na fejsie, ten screen byl? Ja juz prosilam, do mnie pelnymi zdaniami, z wprowadzeniem, bo ja tepa jestem.

Arwena, milo "poznac"!
    Jo, teraz nie masz wyjscia, jak mlody wyzdrowieje to ognisko musicie mu zorganizowac i kino tez.. Sprawiedliwosc musi byc

Ja wczoraj padlam wieczorem i spalam bite 9 godzin i to po jednej pol-zarwanej nocy. jak sobie pomysle, ze bede musiala niedosypiac przez kilka miesiecy to juz mi sie slabo robi..
    kilka miesięcy :)

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

o ile z brudnymi wersalkami Cię pocieszałam, o tyle - jeśłi chodzi o przespane noce - to nie masz pojęcia co Cię czeka...:) ale można się przyzwyczaic...

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam wiesci od Iwci dla naszej nowej kolezanki Evans (Iwcia sie szkoli w rodzeniu wiec prosila, zeby przekazac):

Iwcia wyslala Ci juz progesteron!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:10

Bozia3, Pusurek, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o ile z brudnymi wersalkami Cię pocieszałam, o tyle - jeśłi chodzi o przespane noce - to nie masz pojęcia co Cię czeka...:) ale można się przyzwyczaic...

wiem, co mnie czeka, bo Was czytam, tylko nie wiem, jak ja to przezyje..

a bedzie to kilka miesiecy maks, bo ja za dlugo cyckiem karmic nie zamierzam (jesli w ogole sie da). Od momentu jak przejdziemy na butle w domu bedzie rownouprawnienie i mauz tez moze karmic.. Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie ;)

Bozia3, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale o co cho?

juz wygooglalam

https://pl-pl.facebook.com/Ovufriendpl

no nie wiem, nie wiem.. teraz wszyscy mnie znajda...

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiem, co mnie czeka, bo Was czytam, tylko nie wiem, jak ja to przezyje..

a bedzie to kilka miesiecy maks, bo ja za dlugo cyckiem karmic nie zamierzam (jesli w ogole sie da). Od momentu jak przejdziemy na butle w domu bedzie rownouprawnienie i mauz tez moze karmic.. Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie ;)
    a tego nie wiesz....bo jak Ci pójdzie gładko i się spodoba - to nie oddasz go w ręce butli...:)

Pusurek, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak nie bedziesz medzic, ze jest malo zarcia, lozko nie takie jak trzeba, a w ogole to nie ma klimatu, to mozesz zostac. :-P
    A papierowe gacie jeszcze mam, jakby co...
    oj oj oj...papierowe gacie....progesteron...krąży Helenka po orbicie - oj krąży....:)

gretka, Mega, Pusurek, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a tego nie wiesz....bo jak Ci pójdzie gładko i się spodoba - to nie oddasz go w ręce butli...:)

wiem, wiem, bo ja na piguly gruczolakowe wroce, prolaktyne utne i mleczarnia wtedy nie wchodzi w gre.
    Przywrocimy cykl i robimy drugie ;) Z naszym tempem trzeba szybko zaczac, bo jak narazie to 3lata/dziecko wychodzi..

Bozia3, Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Arwena, milo "poznac"!

no wiadomo, że my to Mu zrekompensujemy. Trochę gorzej z tym filmem, bo występy są gościnne. Ale coś wymyślimy.

A z tym niedosypianiem, to nic pewnego. Mój Młody spał pięknie, nie płakał właściwie w ogóle, budził się regularnie co 4h do karmienia (ja chwilę przed Nim bez budzika, a Młody tylko kwilił - nie płakał). Brałam Go do swojego łóżka, karmiłam i zasypialiśmy razem :) A w ciągu dnia spałam też wtedy, kiedy On. Uznałam, że inne sprawy mogą poczekać. I dzięki temu nie chodziłam niewyspana jak zombie, tylko funkcjonowałam bardzo sprawnie :)

Mega, paszczakin, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak a moze ci sie trafi dziecko śpioch :D moja taka była, to ja ją budzilam na karmienie bo mnie cyce bolały ;)

paszczakin, Bozia3, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wreszcie wczoraj sie zebrałam w sobie i kupiłam ciśnieniomierz na allegro :D zobaczymy co to za cudo przyjdzie

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak bo reklamują nasze forum i patrzę akurat Ty się załapałaś ;-)
    paszczakin wrote:

paszczakin, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak bo reklamują nasze forum i patrzę akurat Ty się załapałaś ;-)

no zakumalam.. powoli, ale dalo rade..

to ja nie wiem, chyba musze jakis order czy tytul dostac- jak sie nazywali ci, co z flaga na apelach wychodzili? poczet sztandarowy?

funkcja mi sie jak nic nalezy ;)

Mega, Reni, HappyJo, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiem, wiem, bo ja na piguly gruczolakowe wroce, prolaktyne utne i mleczarnia wtedy nie wchodzi w gre.
    Przywrocimy cykl i robimy drugie ;) Z naszym tempem trzeba szybko zaczac, bo jak narazie to 3lata/dziecko wychodzi..
    Widzisz, ze kurna nie trza mleczarni zamykac. Ja tu z cycem latam non stop, a jaja jak arbuzy i plodnosc jest. A jak zobaczysz jak Adas/ Julka patrzy na Ciebie zakochanym spojrzeniem spod cycka, to latwo z odstawieniem nie pojdzie!

Mega, Bozia3, dorbie, HappyJo, kkisia, caffe, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wiec ja co ktoras nocke ze stoperami w uszach przespie ;)
    Ha! Zeby podtrzymac zaszczytne miano chuj nie matki, spie ostatnio ze stoperami. Dzieki temu nie budze sie na kazda gadke Adasia i spie lepiej. Nie tam, ze przesypiam 2 godziny, ale jakos inaczej spie.

Dzien doberek w ogole.
    Chlop zamawia oswietlenie na dom ( mamy na razie tylko kolorowy swiatlowod dookola domu ) i slysze, ze zamawia renifera na dach garazu!! Fak, rodzina Griswoldow normalnie. :D Beda tez sople pod okna. Najsik.

Mega, Bozia3, paszczakin, dorbie, HappyJo, kkisia, Simba, caffe, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 5946 5947 5948 5949 5950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ