35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:ja nie rzygam
Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Kurwa
przed chwilą będąc w kuchni zrzuciłam łokciem nóż z listwy magnetycznej i ten elegancko spadając dziabnał mnie w duży palec tuz przy samym paznokciu...
krew się leje palec napierdala
przepraszam za przeklenstwa ale już nie mogę
cholera jasna.malgos741, Arwena, Simba, macduska, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Arwena (zwana także Undomiel) – półelfka, księżniczka Eldarów, córka Elronda, żona Aragorna II, królowa Zjednoczonego Królestwa Arnoru i Gondoru.
Jej imię oznacza w sindarinie Królewska dziewczyna. Przydomek Undómiel często tłumaczony jako Gwiazda Wieczorna.
więcej
http://pl.lotr.wikia.com/wiki/ArwenaArwena, EwaT, Iwone, Bozia3, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i już wsiąkam w nasz watek a jutro w pracy na rzęsach będę chodziła albo zapałki włożę do oczu co by powieki się nie zamykały ze zmęczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:51
Iwone, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Upieklam dzis chleb orkiszowo-zytni razowy z rozmarynem, posypany gruba sola, zrobilam tez bruselke po tajsku, tzatziki oraz dokonczylam wege-bigos... no i maz sie przestraszyl, nie wie co jest grane
a mi sie po prostu pracy nie chcialo pisac....Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra już się na prawde zwijam do spania
aaa znów cykl mi się jebie nawet po lutce @ nie przyszła i cały czas przesuwam moje bezpłatne badania w gym centrum i których wam pisałam jakiś czas temu ...
dobra reszta jutroIwone, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
zmykam spać, bo m na mnie czeka i obiecał że mi dzisiaj nie odpuści. Nie mam czym się wykręcić. Przecież nie powiem że mnie znowu boli głowa
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:57
Bozia3, Mega, Pusurek, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:dobra już się na prawde zwijam do spania
aaa znów cykl mi się jebie nawet po lutce @ nie przyszła i cały czas przesuwam moje bezpłatne badania w gym centrum i których wam pisałam jakiś czas temu ...
dobra reszta jutroSimba, Reni, Mega, Pusurek, Arwena, HappyJo, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
a do pusurka to ok - jadę...
chociaż pamiętacie wizytę teściowej....ja pierdziu...jak nam wstanie rano i każe wypierdykać do PL bo coś tam coś tam...(aha, że niby niezapowiedzianie zobaczymy ją w gaciach papierowych)....to wiecie...bierzemy namioty i do ogrodu...gretka, Mega, Simba, macduska, Pusurek, Arwena, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Tyleście dzisiaj napłodziły, że co ja mam teraz napisać?
Witam nowe stare
Wacia, Ty te talerze to rozumiem, że na święta za rok planujesz kupić?
Iwcia, bębenek super
Simba, super, ze wyniki badań ok
Bozia, rozumiem Twój problem/sytuację bo i mnie nie jest on obcy.
Resztę dziewczyn pozdrawiam
Ja zapierdzielam w pracy. Jest mnóstwo problemów do rozwiązania i czasami to aż witki opadają. Podobno mi się język wyostrzył...Mega, macduska, Arwena, Simba, HappyJo, kkisia, iwcia77, kapturnica, slash, peppapig, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a do pusurka to ok - jadę...
chociaż pamiętacie wizytę teściowej....ja pierdziu...jak nam wstanie rano i każe wypierdykać do PL bo coś tam coś tam...(aha, że niby niezapowiedzianie zobaczymy ją w gaciach papierowych)....to wiecie...bierzemy namioty i do ogrodu...
A papierowe gacie jeszcze mam, jakby co...Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:tak ,przeważnie w łóżku (ale nie tylko tam) z moim G ,badania ,ćwiczenia itp
Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobra kochane padam na pysk bo w robocie więcej klientek. dobrej nocki życzę
Mega, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość