35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:chociaz z drugiej strony to okres goracy na poczcie, to czas czekania dluzszy...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:najbardziej do rany przyłóż jestem ja
iwcia77, Arwena, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Czy to poczta czy kurier w kazdej z tych firm znajdzie sie karierowicz, ktoremu do rak sie cos przyklei i bedzie nieuczciwy.
albo niedojda lub poczatkujacy niedojda- wlasnie obserwuje u mnie facet sie ewidentnie nie wyrabia, normalnie 12-14 przerwa obiadowa, a on 13 jeszcze rozwozi, albo i nie- bo ostatnio gin za mna wydzwanial, czy zmienilam adres, bo poczta wrocila rachunek, ze pod adresem nie ma nazwiska....
ciekawe ze inna poczta przychodzi....
wiec czekam teraz na 2 rachunki jak bym nie miala co robic z pieniedzmi przed swietami...kapturnica, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
kurde Evans- przykra sprawa...a zla jestem , bo 2 dni temu wywalilam recepte na progesteron..ostatnio udalo mi sie wykupic dla Ineski- nawet okiem nie mrugneli w aptece...kurde- jutro z rana pojde do apteki i zapytam czy mi nie sprzedadza bez tej recepty i jak sie uda to wykupie ale nie obiecuje. Evans zagladnij Jutro na forum, bo napisze czy mi sie udalo czy nie-ok?
anna maria, Simba, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:hahahaha wez mnie nie rozsmieszaj , bo spadnie na Cie PALEC BOZY oooooo , na dzwonnice chyba sie musisz wybrac , czy jaki tam zwyczaj tutaj jest ;p
zastanawiające
czy nie masz przypadkiem na imię Agatka?kapturnica, gretka, anna maria, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kurde Evans- przykra sprawa...a zla jestem , bo 2 dni temu wywalilam recepte na progesteron..ostatnio udalo mi sie wykupic dla Ineski- nawet okiem nie mrugneli w aptece...kurde- jutro z rana pojde do apteki i zapytam czy mi nie sprzedadza bez tej recepty i jak sie uda to wykupie ale nie obiecuje. Evans zagladnij Jutro na forum, bo napisze czy mi sie udalo czy nie-ok?
kapturnica, iwcia77, macduska, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:kurde Evans - zanalazlam recepte!!!!!!!!!!!! jutro zobacze czy mi ja zaakceptuja !!!!!
Bozia3, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:14 postów a taka oczytana hmmmmm
zastanawiające
czy nie masz przypadkiem na imię Agatka?ja dolaczylam do forum wtedy , kiedy Ty mialas porod I od tamtej pory Was podczytuje
oczywicie nie dam rady wszystkiego zobaczyc , bo Wy duzo piszecie , ale tutaj znalazlam duzo dobrych rad , zreszta to forum ogolonie uwazam za fajne I pomocne nawet jesli ja nic nie pisze
iwcia77, Bozia3, gosia7122, Iwone, slash, Mega, kkisia lubią tę wiadomość