X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam Was ..Simba super ,ze twixiaki ok...
    Wczesnie zescie widze zaczeły żłopac...Ten watek trza przechrzcic na alkowąciak =D

Pssst Boźka .Ekstra wizja....Tylko czemu on w dżinach??Nie lepiej ,zeby jezdzil bez ?? 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:58

iwcia77, Bozia3, gretka, Bursztyn, Simba, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Doczytałam Was ..Simba super ,ze twixiaki ok...
    Wczesnie zescie widze zaczeły żłopac...Ten watek trza przechrzcic na alkowąciak =D

Pssst Boźka .Ekstra wizja....Tylko czemu on w dżinach??Nie lepiej ,zeby jezdzil bez ?? 8)
    nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....
    no a taki na wpół rozebrany....hmmm

Reni, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, HappyJo, Simba, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ciązy też bywa okres ;-)
    Pusurek wrote:
    Nie wyjdzie. Wie kiedy mam okresy, a kiedy nie. Liczyc tez umie. ;)
    Ale pomysl jakis jest. ;)

iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie nie .. niech chociaż w gaciach zostanie
    nagi facet jednak ze zdechlakiem jest śmieszny nawet jak ma ciało jak bóg ;-)
    Bozia3 wrote:
    nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....

iwcia77, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, HappyJo, Simba, paszczakin, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahaha :) to zalezy jakiego ma....ale Pusur dala doz zroumienia kiedys, ze malego, to lepiej niech w gaciach jezdzi ;)

kapturnica, iwcia77, Reni, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o nie nie .. niech chociaż w gaciach zostanie
    nagi facet jednak ze zdechlakiem jest śmieszny nawet jak ma ciało jak bóg ;-)
    mi sie podobal ten z wczorajszej fotki polarmiska...z cyklu "poranne wstawanie" ..mmmm

kapturnica, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale czemu z wiszącym...No co ty,,, 8)

iwcia77, HappyJo, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha :) to zalezy jakiego ma....ale Pusur dala doz zroumienia kiedys, ze malego, to lepiej niech w gaciach jezdzi ;)
    dlaczego odnosze wrażenie że twój ma dużego ;)

iwcia77, Pusurek, Reni, Bozia3, Bursztyn, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd1f17bbcc0c.jpg

iwcia77, Reni, HappyJo, Bursztyn, SolarPolar, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja tez tak mysle. Nagi chlop bez gaci jest po prostu smieszny. Naga kobieta natomiast - to piekno w czystej postaci. ;)
    Zostawmy chlopa w dzinach, on fajny ma tylek.

Iwone, iwcia77, HappyJo, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie cwaniary- wlasnych chlopow to nie chca na kombajn wsadzic , bo pewnie zazdrosne ale z Pusurowego zrobic pajaca to chetnie ;D ;D

Iwone, Pusurek, kapturnica, gretka, HappyJo, Bozia3, Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jakie cwaniary- wlasnych chlopow to nie chca na kombajn wsadzic , bo pewnie zazdrosne ale z Pusurowego zrobic pajaca to chetnie ;D ;D
    Ale spoko, moj chetnie popajacuje przed paniami. On uwielbia kobiety. ;)

iwcia77, HappyJo, Bozia3, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no ale samemu bedzie mu smutno, przydalby sie jakis pomagier odwazny :D ma ktorach takiego?

Pusurek, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezeli na forum sa jakies Baski - to wszystkiego najlepszego z okazji Barborki :D

jak tam slask dzis swietuje ?

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jezeli na forum sa jakies Baski - to wszystkiego najlepszego z okazji Barborki :D

hoho
    mój brat pewnie niezle

iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

świętuje, świętuje. Mój dzisiaj ma wolne z okazji barbórki. Jako że nie ma czasu w innym terminie, to go zagoniłam do roboty i maluje ściany :D

iwcia77, Pusurek, gretka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego odnosze wrażenie że twój ma dużego ;)
    :) nie narzekam :)

iwcia77, EwaT, gretka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    to nie jest dobra wiadomosc Pusur....

iwcia77, EwaT, kapturnica, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    :) nie narzekam :)
    ja tez nie
    duży bat znacznie poprawia zdrowie :)

Bursztyn, iwcia77, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny .... Czasem Was sobie podczytuje , ale nic nie pisze , bo Wy czesto macie przepychanki slowne takie, wedlug mnie , nawet w zartach ciut za mocne , ale ogolnie musze sie wyzalic , bo nie bardzo sobie radze , a internet ma to do siebie , ze jestesmy anonimowi .... Mam dzisiaj do Lekarza I bede omawiac badania , przyczyny bla bla .... w kazdym razie bede miec zabieg d&c , moje dziecko nie rozwija sie .... dzis 10 tydz I 3 dni , ale zatrzymalo sie gdzies na 7 tyg .... Jestem zalamana , wielokrotnie prosilam o progresteron w 7 tyg - wtedy kiedy pojawily sie pierwsze plamienia , malenkie 3 dni na brazowo bylo bicie sreca I nikt mi nie chcial pomoc !!!! Ja rozumiem , ze jak dziecko jest od poczatku z bledami rozwojowymi I nie ma szans na dalsze rozwijanie , to I tak dojdzie do poronienia , ale jak cos nie tak z hormonami to ten progresteron przeciez pomaga , tyle u Was czytam dobrych historii o tym ..... Mam pytanie , czy da sie w jakis sposob zalatwic progresteron z Polski bez recepty ????? dla mnie na przyszlosc , jesli zdecyduje sie starac jeszcze raz ..... no chyba , ze pojde do kliniki nieplodnosci , ale ja nie wiem jak moje ubezpieczenie bedzie to kryc , jestem zdesperowana , no chyba , ze dostane jakies dobre wiadomosci od mojego OB/G , moze On sie podejmnie bardziej szczegolowego poprowadzenia mnie , to moje 2 pronienie :((((( ...... Prosze o odpowiedz czy jest to dostepne , bo w razie co bede prosic po cichutku kogos z rodziny .....

Iwone lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
‹‹ 5933 5934 5935 5936 5937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ