35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Doczytałam Was ..Simba super ,ze twixiaki ok...
Wczesnie zescie widze zaczeły żłopac...Ten watek trza przechrzcic na alkowąciak
Pssst Boźka .Ekstra wizja....Tylko czemu on w dżinach??Nie lepiej ,zeby jezdzil bez ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:58
iwcia77, Bozia3, gretka, Bursztyn, Simba, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Doczytałam Was ..Simba super ,ze twixiaki ok...
Wczesnie zescie widze zaczeły żłopac...Ten watek trza przechrzcic na alkowąciak
Pssst Boźka .Ekstra wizja....Tylko czemu on w dżinach??Nie lepiej ,zeby jezdzil bez ??
no a taki na wpół rozebrany....hmmmReni, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, HappyJo, Simba, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
o nie nie .. niech chociaż w gaciach zostanie
nagi facet jednak ze zdechlakiem jest śmieszny nawet jak ma ciało jak bógBozia3 wrote:nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....
no a taki na wpół rozebrany....hmmmiwcia77, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, HappyJo, Simba, paszczakin, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....
no a taki na wpół rozebrany....hmmmto zalezy jakiego ma....ale Pusur dala doz zroumienia kiedys, ze malego, to lepiej niech w gaciach jezdzi
kapturnica, iwcia77, Reni, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o nie nie .. niech chociaż w gaciach zostanie
nagi facet jednak ze zdechlakiem jest śmieszny nawet jak ma ciało jak bógkapturnica, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....
no a taki na wpół rozebrany....hmmmiwcia77, HappyJo, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha
to zalezy jakiego ma....ale Pusur dala doz zroumienia kiedys, ze malego, to lepiej niech w gaciach jezdzi
iwcia77, Pusurek, Reni, Bozia3, Bursztyn, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....
no a taki na wpół rozebrany....hmmm
Zostawmy chlopa w dzinach, on fajny ma tylek.Iwone, iwcia77, HappyJo, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jakie cwaniary- wlasnych chlopow to nie chca na kombajn wsadzic , bo pewnie zazdrosne ale z Pusurowego zrobic pajaca to chetnie
iwcia77, HappyJo, Bozia3, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jezeli na forum sa jakies Baski - to wszystkiego najlepszego z okazji Barborki
jak tam slask dzis swietuje ?iwcia77, Pusurek, gretka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny .... Czasem Was sobie podczytuje , ale nic nie pisze , bo Wy czesto macie przepychanki slowne takie, wedlug mnie , nawet w zartach ciut za mocne , ale ogolnie musze sie wyzalic , bo nie bardzo sobie radze , a internet ma to do siebie , ze jestesmy anonimowi .... Mam dzisiaj do Lekarza I bede omawiac badania , przyczyny bla bla .... w kazdym razie bede miec zabieg d&c , moje dziecko nie rozwija sie .... dzis 10 tydz I 3 dni , ale zatrzymalo sie gdzies na 7 tyg .... Jestem zalamana , wielokrotnie prosilam o progresteron w 7 tyg - wtedy kiedy pojawily sie pierwsze plamienia , malenkie 3 dni na brazowo bylo bicie sreca I nikt mi nie chcial pomoc !!!! Ja rozumiem , ze jak dziecko jest od poczatku z bledami rozwojowymi I nie ma szans na dalsze rozwijanie , to I tak dojdzie do poronienia , ale jak cos nie tak z hormonami to ten progresteron przeciez pomaga , tyle u Was czytam dobrych historii o tym ..... Mam pytanie , czy da sie w jakis sposob zalatwic progresteron z Polski bez recepty ????? dla mnie na przyszlosc , jesli zdecyduje sie starac jeszcze raz ..... no chyba , ze pojde do kliniki nieplodnosci , ale ja nie wiem jak moje ubezpieczenie bedzie to kryc , jestem zdesperowana , no chyba , ze dostane jakies dobre wiadomosci od mojego OB/G , moze On sie podejmnie bardziej szczegolowego poprowadzenia mnie , to moje 2 pronienie
(((( ...... Prosze o odpowiedz czy jest to dostepne , bo w razie co bede prosic po cichutku kogos z rodziny .....
Iwone lubi tę wiadomość