X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam Was ..Simba super ,ze twixiaki ok...
    Wczesnie zescie widze zaczeły żłopac...Ten watek trza przechrzcic na alkowąciak =D

Pssst Boźka .Ekstra wizja....Tylko czemu on w dżinach??Nie lepiej ,zeby jezdzil bez ?? 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:58

iwcia77, Bozia3, gretka, Bursztyn, Simba, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Doczytałam Was ..Simba super ,ze twixiaki ok...
    Wczesnie zescie widze zaczeły żłopac...Ten watek trza przechrzcic na alkowąciak =D

Pssst Boźka .Ekstra wizja....Tylko czemu on w dżinach??Nie lepiej ,zeby jezdzil bez ?? 8)
    nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....
    no a taki na wpół rozebrany....hmmm

Reni, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, HappyJo, Simba, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ciązy też bywa okres ;-)
    Pusurek wrote:
    Nie wyjdzie. Wie kiedy mam okresy, a kiedy nie. Liczyc tez umie. ;)
    Ale pomysl jakis jest. ;)

iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie nie .. niech chociaż w gaciach zostanie
    nagi facet jednak ze zdechlakiem jest śmieszny nawet jak ma ciało jak bóg ;-)
    Bozia3 wrote:
    nago na koparce z wiszącym wackiem - eeee to by nas rozśmieszyło tylko - a znając specyficzne poczucie humoru dziewcząt stąd - to by biedak uciekał w podskokach.....

iwcia77, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, HappyJo, Simba, paszczakin, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahaha :) to zalezy jakiego ma....ale Pusur dala doz zroumienia kiedys, ze malego, to lepiej niech w gaciach jezdzi ;)

kapturnica, iwcia77, Reni, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o nie nie .. niech chociaż w gaciach zostanie
    nagi facet jednak ze zdechlakiem jest śmieszny nawet jak ma ciało jak bóg ;-)
    mi sie podobal ten z wczorajszej fotki polarmiska...z cyklu "poranne wstawanie" ..mmmm

kapturnica, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale czemu z wiszącym...No co ty,,, 8)

iwcia77, HappyJo, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha :) to zalezy jakiego ma....ale Pusur dala doz zroumienia kiedys, ze malego, to lepiej niech w gaciach jezdzi ;)
    dlaczego odnosze wrażenie że twój ma dużego ;)

iwcia77, Pusurek, Reni, Bozia3, Bursztyn, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd1f17bbcc0c.jpg

iwcia77, Reni, HappyJo, Bursztyn, SolarPolar, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja tez tak mysle. Nagi chlop bez gaci jest po prostu smieszny. Naga kobieta natomiast - to piekno w czystej postaci. ;)
    Zostawmy chlopa w dzinach, on fajny ma tylek.

Iwone, iwcia77, HappyJo, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie cwaniary- wlasnych chlopow to nie chca na kombajn wsadzic , bo pewnie zazdrosne ale z Pusurowego zrobic pajaca to chetnie ;D ;D

Iwone, Pusurek, kapturnica, gretka, HappyJo, Bozia3, Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jakie cwaniary- wlasnych chlopow to nie chca na kombajn wsadzic , bo pewnie zazdrosne ale z Pusurowego zrobic pajaca to chetnie ;D ;D
    Ale spoko, moj chetnie popajacuje przed paniami. On uwielbia kobiety. ;)

iwcia77, HappyJo, Bozia3, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no ale samemu bedzie mu smutno, przydalby sie jakis pomagier odwazny :D ma ktorach takiego?

Pusurek, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezeli na forum sa jakies Baski - to wszystkiego najlepszego z okazji Barborki :D

jak tam slask dzis swietuje ?

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jezeli na forum sa jakies Baski - to wszystkiego najlepszego z okazji Barborki :D

hoho
    mój brat pewnie niezle

iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

świętuje, świętuje. Mój dzisiaj ma wolne z okazji barbórki. Jako że nie ma czasu w innym terminie, to go zagoniłam do roboty i maluje ściany :D

iwcia77, Pusurek, gretka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego odnosze wrażenie że twój ma dużego ;)
    :) nie narzekam :)

iwcia77, EwaT, gretka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    to nie jest dobra wiadomosc Pusur....

iwcia77, EwaT, kapturnica, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    :) nie narzekam :)
    ja tez nie
    duży bat znacznie poprawia zdrowie :)

Bursztyn, iwcia77, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny .... Czasem Was sobie podczytuje , ale nic nie pisze , bo Wy czesto macie przepychanki slowne takie, wedlug mnie , nawet w zartach ciut za mocne , ale ogolnie musze sie wyzalic , bo nie bardzo sobie radze , a internet ma to do siebie , ze jestesmy anonimowi .... Mam dzisiaj do Lekarza I bede omawiac badania , przyczyny bla bla .... w kazdym razie bede miec zabieg d&c , moje dziecko nie rozwija sie .... dzis 10 tydz I 3 dni , ale zatrzymalo sie gdzies na 7 tyg .... Jestem zalamana , wielokrotnie prosilam o progresteron w 7 tyg - wtedy kiedy pojawily sie pierwsze plamienia , malenkie 3 dni na brazowo bylo bicie sreca I nikt mi nie chcial pomoc !!!! Ja rozumiem , ze jak dziecko jest od poczatku z bledami rozwojowymi I nie ma szans na dalsze rozwijanie , to I tak dojdzie do poronienia , ale jak cos nie tak z hormonami to ten progresteron przeciez pomaga , tyle u Was czytam dobrych historii o tym ..... Mam pytanie , czy da sie w jakis sposob zalatwic progresteron z Polski bez recepty ????? dla mnie na przyszlosc , jesli zdecyduje sie starac jeszcze raz ..... no chyba , ze pojde do kliniki nieplodnosci , ale ja nie wiem jak moje ubezpieczenie bedzie to kryc , jestem zdesperowana , no chyba , ze dostane jakies dobre wiadomosci od mojego OB/G , moze On sie podejmnie bardziej szczegolowego poprowadzenia mnie , to moje 2 pronienie :((((( ...... Prosze o odpowiedz czy jest to dostepne , bo w razie co bede prosic po cichutku kogos z rodziny .....

Iwone lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
‹‹ 5933 5934 5935 5936 5937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ