35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wyobrażasz sobie? człowiek walczy tyle czasu czeka na II a jak jest blisko i trafia się taka sytuacja jak u mnie to nie potrafi się cieszyć i marzy, żeby jeszcze nie teraz
to znak, że jednak muszę się napićBozia3 wrote:kurcze - oby się udało - ja też szczałam na sobotnie urodziny i miałam prezent...Bozia3, Bursztyn, iwcia77, gretka, Mega, Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziecko moje spi od 12.30. W wozku w ogrodzie. Chlop jezdzil koparka, potem ubijarka, a Adas nic. Sprawdzalam juz kilka razy czy zyje, bo moze umarl od tego halasu? Ale zyje. Dziwne. Moze trzeba jednak kupic koparke, skoro dziala? A moze on bedzie kiedys koparkowym??? Help...
Reni, Pusurek, iwcia77, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:kurcze - oby się udało - ja też szczałam na sobotnie urodziny i miałam prezent...
tez chcialabym tak na podchoinkowy prezentReni, Bozia3, iwcia77, gretka, HappyJo, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:u mnie to norma - śpi od 12-13 do 17-18. Łaziłam z nim 2 godziny, zaliczyłam ciucholand, wróciłam do domu, wniosłam go w kombinezonie do pokoju...kwęknął i dalej śpi....
Bo ja to na pewno nie!
Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dajesz Andzej! U mnie ryba ciagle aktualna.
Pasi losos do mszalnego czy niekoniecznie??
Simbulec- no to trza impre forumowa dzis wieczorem zrobic- za twixy i ich zdrowie
Renek- u ciebie w tym cyklu zadziala Murphy...czyli test pozytywny, co bys miala trudniejsza decyzje do podjeciaBozia3, gretka, Reni, HappyJo, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
hahah może tak byćiwcia77 wrote:ja pod lososia to serprino zlopalam
Simbulec- no to trza impre forumowa dzis wieczorem zrobic- za twixy i ich zdrowie
Renek- u ciebie w tym cyklu zadziala Murphy...czyli test pozytywny, co bys miala trudniejsza decyzje do podjeciaMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
daj spokój z tym Murphym.. już trzech facetów maczało palce w tej ciąży.. jeszcze jakiś Merfi? no weź...iwcia77 wrote:
Renek- u ciebie w tym cyklu zadziala Murphy...czyli test pozytywny, co bys miala trudniejsza decyzje do podjeciaiwcia77, HappyJo, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja pod lososia to serprino zlopalam
Renek- u ciebie w tym cyklu zadziala Murphy...czyli test pozytywny, co bys miala trudniejsza decyzje do podjeciaiwcia77, kkisia lubią tę wiadomość