35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Uff, jak dobrze!
Proponuje oficjalnie spalic karton! Niech juz sie wiecej nie przyda!anna maria, EwaT, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Mega, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
jednak wolę, żeby na razie w tym cyklu nie wyszło dwa cykle nas nie zbawi poczekaćSimba wrote:No ja tez bardzo liczę ze u Ciebie bedą dobre wiadomości dzieciowe i psowe
Simba lubi tę wiadomość
-
- Co tam, Malwina, nowego?
- W ciąży jestem.
- O ja pierdziu! To już piąte?
- Tak.
- Kto ojcem?
- Jak to kto? Zenon. Jak całej czwórki...
- Wyjdziesz za niego wreszcie?
- Nie.
- Czemu?!
- Nie podoba mi się.EwaT, Bursztyn, Simba, Pusurek, Bozia3, Arwena, iwcia77, HappyJo, Mega, caffe, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:- Co tam, Malwina, nowego?
- W ciąży jestem.
- O ja pierdziu! To już piąte?
- Tak.
- Kto ojcem?
- Jak to kto? Zenon. Jak całej czwórki...
- Wyjdziesz za niego wreszcie?
- Nie.
- Czemu?!
- Nie podoba mi się.
Reniuszu, w zwiazku z tym- kiedy beta? Chodzi o Piesiewicza i leczenie jegoSimba, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
po niedzieli ale najszczam w sobotę, bo mąż ma urodziny więc może chociaż taki prezent
Bursztyn wrote:hahaha!
Reniuszu, w zwiazku z tym- kiedy beta? Chodzi o Piesiewicza i leczenie jegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:23
gretka, Bursztyn, Simba, Bozia3, iwcia77, Mega, caffe, gosia7122, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziecko moje spi od 12.30. W wozku w ogrodzie. Chlop jezdzil koparka, potem ubijarka, a Adas nic. Sprawdzalam juz kilka razy czy zyje, bo moze umarl od tego halasu? Ale zyje. Dziwne. Moze trzeba jednak kupic koparke, skoro dziala? A moze on bedzie kiedys koparkowym??? Help...
HappyJo, Iwone, Mega, caffe, slash, kkisia lubią tę wiadomość
-
białe wytrawne
boooosz ale mi się wina zachciało .. dzisiaj nic po pracy nie mam siedzę i troluję na kanapie więc odpalę sobie wino dawno nie piłam
Simba, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość