X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No way! :-P wygladam na fotce, jakbym miala 60 lat ( to byl dzien bez mejkapu ). Nie ma co sobie psuc apetytu przed obiadem. ;-)

klamie, wyglada slicznie.. moze nie taka odstawiona jak zazwyczaj, ale za to bardzo uroczo!

musicie mi wierzyc na slowo http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/silence-onion-head-emoticon.gif

reniferowych rogow nie kupilam kurka rurka, nie bylo.. musze dalej szukac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 13:46

iwcia77, kkisia, Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie popoludniowo

Co do nosidelek to arono£ -mi kolezanka pozyczyla baby bjorn...nie wiem czy bede uzywac...obaczymy..lezy w szafie-jesc nie wola...

a ja rano bylam na wizycie kontrolnej w szpitalu ( wczorajsze usg bylo u mojej ginki prywatnej )...tym razem badal mnie jakis mlody ( ok 35 lat) smieszny lekarz..wygladal na przepitego...ale moze mial ostry dyzur nocny...dowcipny byl bardzo, ale bardzo delikatny- te mlode studentki jak te paluchy wkladaly to gwiazdy widzialam a ten sie zabral jak do gry wstepnej ;D - chyba jednak to prawda ze facet ginex jest delikutasniejszy ;D, potem mi pokazal gdzie Ivo ma plecy, dupke i nogi..bo sobie jakos teraz nie wyobrazalam w jakiej pozycji bytuje moj syn w moim malym arbuzie..mam 10 kg ma na plusie :P .....no i dostalam skierowanie na ostatnia wizyte przed porodem...5 stycznia + 4 ktg ( co tydzien jedno 5/12/19/23.01.2015), wizyta indywidualna u Anastazji Logi 22.12.2014 :-O ( moze jednak dadza mi epidurala-hurra!)
    .....zaczyna robic sie strasznie :-O....to juz nie przelewki....porod sie zbliza i zaczelam czuc jego oddech na plecach...help!!!!!

kkisia, paszczakin, EwaT, Pusurek, gretka, Iwone, Reni, Arwena, Simba, Bursztyn, Mega, Bozia3, caffe, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba <3

Simba lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bylam w takim zwiazku jak moj syn mial 10 lat,to byla masakra jak ten moj byly go traktowal , wytykal mi ze zadrogi syrop dziecku kupilam a ja zakochana myslalam ze sie z czasem ulozy.Moj syn chodzil do mojej siory i mamy(oczym doewiedzialm sie poznie)i im plakal i prosil zeby one cos zrobily ,zeby Mama go zostwila.Na szczescie ten chuj mnie sam zostawil.moj syn kupil mi wtedy malego misia i powidzial -Mama masz mnie.Teraz meza mam wspanialego nazywa mojego Michala synem a Michal(24 lata) go tata.
    Anna Maria u nas do czasu urodzenia wspólnego dziecka wszystko było w jak najlepszym porządku. Nie wiem do końca co spowodowało tą zmianę. Nie wiem czy pojawienie się wspólnego dziecka czy problemy z synem mojego męża.

anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak widze, to wiekszosc z nas ma takie jazdy w zwiazkach - tak to jest, jak czlowiek sobie na starosc zycie po raz kolejny uklada. Ale zakladam, ze i tak kazdej jest lepiej teraz niz wczesniej.
    no mam lepiej teraz, chociaż to nie jest to czego oczekiwałam.

Pusurek, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie Simba?

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no mam lepiej teraz, chociaż to nie jest to czego oczekiwałam.
    No tak, wszystko zalezy od punktu wyjscia. Jak ktoras miala alkoholika, lejacego ja 7 razy w tygodniu, to bedzie szczesliwa, ze ma misia w podkoszulku siedzacego przed telewizorem...

iwcia77, Iwone, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gdzie Simba?
    ma dzis wizyte- kciuki lepiej trzymaj :)
    jak bedzie po to nam zda relacje :)

Iwone, gretka, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze kciuki za Simbe <3 gdzies i to ucieklo

Ja na relacje chlopakow nie narzekam
    Zobaczymy jak bedzie w przyszlosci
    Syn mojego chlopa woli byc u nas i ze mna niz ze swoja mama
    Dodam tylko ze niejest zadna alkoholiczka ani ic z tych rzeczy

W ramach odstersowania przed wizyta
    Posprzatalam chate , zrobilam obiad
    Pozmienialam posciel
    A teraz juz siedze i czekam :)

A i nie mamy ani neta ani kablowki bo jest jaka awaria
    A ja sprytnie zrobilam sobie rotera z fona i smigam na tablecie :)

anna maria, iwcia77, gretka, HappyJo, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No tak, wszystko zalezy od punktu wyjscia. Jak ktoras miala alkoholika, lejacego ja 7 razy w tygodniu, to bedzie szczesliwa, ze ma misia w podkoszulku siedzacego przed telewizorem...
    nie lał mnie, ale nadużywał alkohol. Żałował dziecku na sok, bo musiał mieć na piwo. Po dwóch latach naszego małżeństwa a siedem m-cy mojego syna, pogoniłam chłopa w cholerę.

anna maria, Arwena, iwcia77, Pusurek, Mega, HappyJo, Bozia3, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczescie mam to juz za soba,a przeszlam picie ,bicie .....dla mnie moj maz jest ideaem.
    Iwone wrote:
    nie lał mnie, ale nadużywał alkohol. Żałował dziecku na sok, bo musiał mieć na piwo. Po dwóch latach naszego małżeństwa a siedem m-cy mojego syna, pogoniłam chłopa w cholerę.

Arwena, iwcia77, Pusurek, Iwone, Bozia3, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Babki!
    Dzieki za kciuki - to działa.
    Moge nareszcie wyjść z kartonu - to były najdłuższe i najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim zyciu. No ale. Zostaliśmy z twixami przebadani wzdłuż, wszerz i w poprzek i wyglada na to, ze wszystko jest ok. Jeszcze nie wyszłam z szoku emocjonalnego, ale jest juz zdecydowanie lepiej. Dzieki ze jesteście :)

Pusurek, Bursztyn, Mega, EwaT, HappyJo, Iwone, gretka, anna maria, Bozia3, Arwena, iwcia77, caffe, gosia7122, Niuta, SolarPolar, paszczakin, Viola, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!
    Moge nareszcie wyjść z kartonu - to były najdłuższe i najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim zyciu. No ale. Zostaliśmy z twixami przebadani wzdłuż, wszerz i w poprzek i wyglada na to, ze wszystko jest ok. Jeszcze nie wyszłam z szoku emocjonalnego, ale jest juz zdecydowanie lepiej. Dzieki ze jesteście :)
    Uff, jak dobrze! <3
    Proponuje oficjalnie spalic karton! Niech juz sie wiecej nie przyda!

Simba, Mega, HappyJo, gretka, anna maria, Bozia3, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!
    taka mialam nadzieje i intuicje :) bardzo bardzo ale to bardzo sie ciesze :D
    co za ulga :)

Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!
    kamień z serca! Ucaluj twixy ode mnie i powiedz im, zeby juz tak mamy nie stresowaly :D

Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uff, jak dobrze! <3
    Proponuje oficjalnie spalic karton! Niech juz sie wiecej nie przyda!
    jestem za! :D

HappyJo, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nocka mnie wykonczyla.... ale canelloni przygotowane, mięsko na kolacyjne hamburgery rowniez, biorę sie troche za porządki, zobaczę ile dam rade ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:05

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słyszałyście o tym Adasiu spod Krakowa (tym wyciągniętym z hipotermii) - żyje i wygląda na to, że z nim wszystko OK. Cud!!! Sami lekarze są zaskoczeni możliwościami adaptacyjnymi organizmu tego Malca.
    Przyznam, że ze ściśniętym żołądkiem słuchałam informacji o nim...
    Cieszę się, że finał jest tak pomyślny!

Reni, Mega, Iwone, anna maria, EwaT, Simba, Bozia3, Arwena, iwcia77, caffe, SolarPolar, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba no jeden kamień z serca u mnie mniej :-) super wiadomości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:07

Simba, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!

SUPER!!!!
    A stresy zostaw w kartonie, a Ty na światło dzienne. teraz jest czas na święty spokój :)
    Cieszę się, że u Was wszystko dobrze :)

Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
‹‹ 5929 5930 5931 5932 5933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ