Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No way! :-P wygladam na fotce, jakbym miala 60 lat ( to byl dzien bez mejkapu ). Nie ma co sobie psuc apetytu przed obiadem. ;-)

klamie, wyglada slicznie.. moze nie taka odstawiona jak zazwyczaj, ale za to bardzo uroczo!

musicie mi wierzyc na slowo http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/silence-onion-head-emoticon.gif

reniferowych rogow nie kupilam kurka rurka, nie bylo.. musze dalej szukac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 13:46

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie popoludniowo

Co do nosidelek to arono£ -mi kolezanka pozyczyla baby bjorn...nie wiem czy bede uzywac...obaczymy..lezy w szafie-jesc nie wola...

a ja rano bylam na wizycie kontrolnej w szpitalu ( wczorajsze usg bylo u mojej ginki prywatnej )...tym razem badal mnie jakis mlody ( ok 35 lat) smieszny lekarz..wygladal na przepitego...ale moze mial ostry dyzur nocny...dowcipny byl bardzo, ale bardzo delikatny- te mlode studentki jak te paluchy wkladaly to gwiazdy widzialam a ten sie zabral jak do gry wstepnej ;D - chyba jednak to prawda ze facet ginex jest delikutasniejszy ;D, potem mi pokazal gdzie Ivo ma plecy, dupke i nogi..bo sobie jakos teraz nie wyobrazalam w jakiej pozycji bytuje moj syn w moim malym arbuzie..mam 10 kg ma na plusie :P .....no i dostalam skierowanie na ostatnia wizyte przed porodem...5 stycznia + 4 ktg ( co tydzien jedno 5/12/19/23.01.2015), wizyta indywidualna u Anastazji Logi 22.12.2014 :-O ( moze jednak dadza mi epidurala-hurra!)
    .....zaczyna robic sie strasznie :-O....to juz nie przelewki....porod sie zbliza i zaczelam czuc jego oddech na plecach...help!!!!!

nick nieaktualny, paszczakin, EwaT, nick nieaktualny, gretka, Iwone, Reni, nick nieaktualny, Simba, Bursztyn, Mega, Bozia3, caffe, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba <3

Simba lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bylam w takim zwiazku jak moj syn mial 10 lat,to byla masakra jak ten moj byly go traktowal , wytykal mi ze zadrogi syrop dziecku kupilam a ja zakochana myslalam ze sie z czasem ulozy.Moj syn chodzil do mojej siory i mamy(oczym doewiedzialm sie poznie)i im plakal i prosil zeby one cos zrobily ,zeby Mama go zostwila.Na szczescie ten chuj mnie sam zostawil.moj syn kupil mi wtedy malego misia i powidzial -Mama masz mnie.Teraz meza mam wspanialego nazywa mojego Michala synem a Michal(24 lata) go tata.
    Anna Maria u nas do czasu urodzenia wspólnego dziecka wszystko było w jak najlepszym porządku. Nie wiem do końca co spowodowało tą zmianę. Nie wiem czy pojawienie się wspólnego dziecka czy problemy z synem mojego męża.

anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak widze, to wiekszosc z nas ma takie jazdy w zwiazkach - tak to jest, jak czlowiek sobie na starosc zycie po raz kolejny uklada. Ale zakladam, ze i tak kazdej jest lepiej teraz niz wczesniej.
    no mam lepiej teraz, chociaż to nie jest to czego oczekiwałam.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie Simba?

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no mam lepiej teraz, chociaż to nie jest to czego oczekiwałam.
    No tak, wszystko zalezy od punktu wyjscia. Jak ktoras miala alkoholika, lejacego ja 7 razy w tygodniu, to bedzie szczesliwa, ze ma misia w podkoszulku siedzacego przed telewizorem...

iwcia77, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gdzie Simba?
    ma dzis wizyte- kciuki lepiej trzymaj :)
    jak bedzie po to nam zda relacje :)

Iwone, gretka, nick nieaktualny, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze kciuki za Simbe <3 gdzies i to ucieklo

Ja na relacje chlopakow nie narzekam
    Zobaczymy jak bedzie w przyszlosci
    Syn mojego chlopa woli byc u nas i ze mna niz ze swoja mama
    Dodam tylko ze niejest zadna alkoholiczka ani ic z tych rzeczy

W ramach odstersowania przed wizyta
    Posprzatalam chate , zrobilam obiad
    Pozmienialam posciel
    A teraz juz siedze i czekam :)

A i nie mamy ani neta ani kablowki bo jest jaka awaria
    A ja sprytnie zrobilam sobie rotera z fona i smigam na tablecie :)

anna maria, iwcia77, gretka, HappyJo, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No tak, wszystko zalezy od punktu wyjscia. Jak ktoras miala alkoholika, lejacego ja 7 razy w tygodniu, to bedzie szczesliwa, ze ma misia w podkoszulku siedzacego przed telewizorem...
    nie lał mnie, ale nadużywał alkohol. Żałował dziecku na sok, bo musiał mieć na piwo. Po dwóch latach naszego małżeństwa a siedem m-cy mojego syna, pogoniłam chłopa w cholerę.

anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, HappyJo, Bozia3, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczescie mam to juz za soba,a przeszlam picie ,bicie .....dla mnie moj maz jest ideaem.
    Iwone wrote:
    nie lał mnie, ale nadużywał alkohol. Żałował dziecku na sok, bo musiał mieć na piwo. Po dwóch latach naszego małżeństwa a siedem m-cy mojego syna, pogoniłam chłopa w cholerę.

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Iwone, Bozia3, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Babki!
    Dzieki za kciuki - to działa.
    Moge nareszcie wyjść z kartonu - to były najdłuższe i najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim zyciu. No ale. Zostaliśmy z twixami przebadani wzdłuż, wszerz i w poprzek i wyglada na to, ze wszystko jest ok. Jeszcze nie wyszłam z szoku emocjonalnego, ale jest juz zdecydowanie lepiej. Dzieki ze jesteście :)

nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, EwaT, HappyJo, Iwone, gretka, anna maria, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, gosia7122, Niuta, SolarPolar, paszczakin, Viola, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!
    Moge nareszcie wyjść z kartonu - to były najdłuższe i najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim zyciu. No ale. Zostaliśmy z twixami przebadani wzdłuż, wszerz i w poprzek i wyglada na to, ze wszystko jest ok. Jeszcze nie wyszłam z szoku emocjonalnego, ale jest juz zdecydowanie lepiej. Dzieki ze jesteście :)
    Uff, jak dobrze! <3
    Proponuje oficjalnie spalic karton! Niech juz sie wiecej nie przyda!

Simba, Mega, HappyJo, gretka, anna maria, Bozia3, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!
    taka mialam nadzieje i intuicje :) bardzo bardzo ale to bardzo sie ciesze :D
    co za ulga :)

Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!
    kamień z serca! Ucaluj twixy ode mnie i powiedz im, zeby juz tak mamy nie stresowaly :D

Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uff, jak dobrze! <3
    Proponuje oficjalnie spalic karton! Niech juz sie wiecej nie przyda!
    jestem za! :D

HappyJo, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nocka mnie wykonczyla.... ale canelloni przygotowane, mięsko na kolacyjne hamburgery rowniez, biorę sie troche za porządki, zobaczę ile dam rade ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:05

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słyszałyście o tym Adasiu spod Krakowa (tym wyciągniętym z hipotermii) - żyje i wygląda na to, że z nim wszystko OK. Cud!!! Sami lekarze są zaskoczeni możliwościami adaptacyjnymi organizmu tego Malca.
    Przyznam, że ze ściśniętym żołądkiem słuchałam informacji o nim...
    Cieszę się, że finał jest tak pomyślny!

Reni, Mega, Iwone, anna maria, EwaT, Simba, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, SolarPolar, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba no jeden kamień z serca u mnie mniej :-) super wiadomości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:07

Simba, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki!

SUPER!!!!
    A stresy zostaw w kartonie, a Ty na światło dzienne. teraz jest czas na święty spokój :)
    Cieszę się, że u Was wszystko dobrze :)

Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
‹‹ 5929 5930 5931 5932 5933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ