35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans
Przykre to co piszesz..Niestety i takie historie sie zdarzaja..Co do progesteronu..
Luteine lub duphaston moze wypisac ginekolog..Jesli masz siostre, kuzynke , kolezanke to popros niech idzie prywatnie do jakiegos gina powie o co chodzi i raczej bez problemu dostanie.Albo sciemni ,ze sie stara o dziecko i zapobiegawczo dostanie , lub sciemni ,ze ma bardzo nieregularne cykle..Opcji jest wiele.,,,
Nie dostaniesz lutki czy duphastonu bez recepty...
Tu na watkach czasem dziewczyny sprzedaja rozne leki wiec tez mozesz wyczaic i odkupic od kogos....Lepiej by bylo gdybys sama zjechala i zrobila sobie w cyklu naturalnym badanie progesteronu... Bo niski poziom mogl byc przyczyna ale nie musial..I plamienie nie zawsze oznacza za niski poziom tego hormonu...
Wspolczuje jeszcze raz , bo poronienie musi zajebiscie bolec...
A nas sie tu nie boj..To ,ze bywa dym to bywa ..Ale ogolnie dziewczyny sa do rany przyłóz
EDIT- na necie mozesz dostac krem z progesteronem do smarowania..Tez jakas opcja i to dostaniesz bez recepty....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 16:57
Bozia3, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
tak ja mialam badanie wykonane na wlasne zadanie I to ze lazami w oczach , bo nie chcieli robic , w 13 dpo 29.7 a 6 tyg 5 dni 19.8 I wtedy blagalam mojego Lekarza o wspomaganie , ale zrobili usg I bylo bicie 113 , wiec powiedzieli w normie , ale ja I tak blagalam , bo googlowalam I Dziewczyny z reguly maja 130-150 na min , ale On mnie nie sluchal , wczoraj pojechalam sama o 6 rano do szpitala , bo juz wiedzialam , bo temperature poszla na leb na szyje I tam mnie dobrze potraktowali nie powiem , ale o tych temeraturach to nikt nie chce sluchac , byla tylko jedna pielegniarka , ktora wiedziala o czym mowie zasugerowala klinike na przyszlosc , bo zwykli ginekolodzy na to nie chca tracic czasu ,mi jest ciezko zjechac , ja jestem w USA , to daleko I musialabym wziasc miesiac wolnego zeby to mialo sens , ja nie moge az tyle ...
-
nick nieaktualny
-
Evans co za durne obyczaje...
WIesz, progesteron nie zaszkodzi, choć często też nie pomoże...
Może zrób jak pisała Kapta - znajdz kogoś w PL, kto zdobędzie receptę i CI wyśle, bo innego chyba wyjścia nie ma...Evans, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:tak ja mialam badanie wykonane na wlasne zadanie I to ze lazami w oczach , bo nie chcieli robic , w 13 dpo 29.7 a 6 tyg 5 dni 19.8 I wtedy blagalam mojego Lekarza o wspomaganie , ale zrobili usg I bylo bicie 113 , wiec powiedzieli w normie , ale ja I tak blagalam , bo googlowalam I Dziewczyny z reguly maja 130-150 na min , ale On mnie nie sluchal , wczoraj pojechalam sama o 6 rano do szpitala , bo juz wiedzialam , bo temperature poszla na leb na szyje I tam mnie dobrze potraktowali nie powiem , ale o tych temeraturach to nikt nie chce sluchac , byla tylko jedna pielegniarka , ktora wiedziala o czym mowie zasugerowala klinike na przyszlosc , bo zwykli ginekolodzy na to nie chca tracic czasu ,mi jest ciezko zjechac , ja jestem w USA , to daleko I musialabym wziasc miesiac wolnego zeby to mialo sens , ja nie moge az tyle ...
Hmm no to napewno wizyta w Pl odpada..Tak jak Ci napisałam popros jakas kumpele lub dziewczyne w wieku rozrodczym oczywiscie by poszla prywatnie i zalatwila ci leki...Wiekszosc ginekologow nie ma problemu z wypisaniem luteiny..Evans, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Kobietki
Na dzien dobry prosze o lekkie streszczenie ostatniego tygodnia, Bursztynku licze na CiebieUps chyba streszczeniami zajmowala sie Bozia
ale wtopa -wybaczcie
Wrocilam do swiata zywych,chociaz nie do konca bo jutro znowu tam ide,i po tym co sie dzialo ze mna - juz nic mnie nie zdziwi... dluga historyja.
No ale coz trza byc dobrej mysli, ze wszystko w koncu bedzie mialo pozytywny koniec- licze na to, chociaz chwilami watpie w happy and
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:15
gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiem o tym kremie !!! szukalam , ale nie zdecydowalam sie poniewaz on wcale nie dziala tak jak luteina czy duphaston , on sie nie przysfaja czy jakos tak to wcale nie to samo , to nic nie daje , nawet bylam w roznych famacjach I prosilam , tam tego nie kupisz tylko net , nawet pieniazki proponawalam , jesli po cichu sprzedadza mi ten na recepte , moj mowi , ze dobrze , ze mnie nie zamkneli , no taka ameryka , zobacze co mi OB/G powie na to wszystko , bo jestem na niego zla , bo nie zostalo zrobione wszysto , co w mocy bylo .... Dzieki za odpowiedzi ja chyba sie zapytam mojej Kuzynki - ona taka w miare zaufana chyba , no ja nie wiem , ja pomysle , bo nie che zeby to sie wszystko rozeszlo , bo zaraz beda dzwonic I wspolczuc , ja tego nie potrzebuje .....
-
kapturnica wrote:Evans
Przykre to co piszesz..Niestety i takie historie sie zdarzaja..Co do progesteronu..
Luteine lub duphaston moze wypisac ginekolog..Jesli masz siostre, kuzynke , kolezanke to popros niech idzie prywatnie do jakiegos gina powie o co chodzi i raczej bez problemu dostanie.Albo sciemni ,ze sie stara o dziecko i zapobiegawczo dostanie , lub sciemni ,ze ma bardzo nieregularne cykle..Opcji jest wiele.,,,
Nie dostaniesz lutki czy duphastonu bez recepty...
Tu na watkach czasem dziewczyny sprzedaja rozne leki wiec tez mozesz wyczaic i odkupic od kogos....Lepiej by bylo gdybys sama zjechala i zrobila sobie w cyklu naturalnym badanie progesteronu... Bo niski poziom mogl byc przyczyna ale nie musial..I plamienie nie zawsze oznacza za niski poziom tego hormonu...
Wspolczuje jeszcze raz , bo poronienie musi zajebiscie bolec...
A nas sie tu nie boj..To ,ze bywa dym to bywa ..Ale ogolnie dziewczyny sa do rany przyłóz
EDIT- na necie mozesz dostac krem z progesteronem do smarowania..Tez jakas opcja i to dostaniesz bez recepty....gretka, HappyJo, iwcia77, Bursztyn, Simba, paszczakin, Reni, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:najbardziej do rany przyłóż jestem ja
gretka, iwcia77, EwaT, Bursztyn, Simba, kkisia lubią tę wiadomość