X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro zawijasy zakładam nie ma co są śliczne ;)

Pusurek, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Pusurek ale cudo :) jestem mega hepi
    Mąż coś napomknął że jakaś koperta przyszła ale się nie spodziewałam że od ciebie <3
    super prezent akurat na mikołajki <3 a pocztówkę przyczepiam na tablicę ;)
    Oooo, znaczy dochodza! Przesylki, znaczy sie!
    Nos na zdrowie! ;-)

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki spadam do łoża bo dziś padnięta jestem, po robocie jeszcze całą ścianę u mamy skrobałam ze starej tapety i ściągałam firanki... a kumpel który przywiózł farbę zrobił zdjęcie moje mamci jak skrobie ścianę bo nie mógł uwierzyć że ma 69lat i taka energiczna.

Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka <3

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No zesz w morde. A pocztowki z trolem nie bylo?? Wszystko bylo zaklejone, magnesiki pieczolowicie zabezpieczone. Dobrze, ze doszedl. Ciekawe, gdzie reszta, bo wszystkie byly wysylane tego samego dnia.
    Niestety poza magnesem niczego nie było :( ale i tak cieszę się z magnesiku, a pocztówkę kiedyś możesz mi wysłać ;)

Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Niestety poza magnesem niczego nie było :( ale i tak cieszę się z magnesiku, a pocztówkę kiedyś możesz mi wysłać ;)
    Znaczy zajebali pocztowke? Swiat sie konczy...

Mega, Iwone, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam już wykres

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 23:44

Sabina lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy zajebali pocztowke? Swiat sie konczy...
    Na to wygląda :( Sprawdziłam jeszcze raz kopertę i poszłam do skrzynki sprawdzić czy czasem tam jej nie ma, ale nie było :(

Od Iwci dostałam kopertę w folii, dodatkowo przez pocztę zabezpieczoną.

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zarodek się nie rozwija
    Przykro mi! Ja dzisiaj mialam d&c , czuje sie fatalnie , rozkleilam sie na maxa przy wszystkich na sali zabiegowej , nawet nie spodziewalam sie , ze raptem wszyscy obecni podeszli do mnie I tulili bez zadnych slow , nie znosze wspolczucia I slow , ze moze byc lepiej bla bla bla , bo jest dzis I teraz I ja potrzebuje czas , zeby zaakceptowac to co sie stalo .... chce szukac przyczyn , a potem bede myslec czy bedzie lepiej czy nie , ale to jestem ja ..... poczekaj na badania hcg co by sie napewno upewnic I bedziesz miala wybor , co jest najlepsze w Twojej sytuacji z medycznego punktu widzenia I emocjonalnego I wybierz to , co mowi Ci serce , ja wybralam zabieg , ze tak bedzie mi latwiej do przodu pojsc ....
    wirtualnie przytulam !!!!!!!

Mega, Sabina, malgos741, Bozia3, peppapig, Parka, caffe, iwcia77, Arwena, macduska lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Oficjalnie jeszcze nie.mogę. Muszę zrobić bete żeby było białe na czarnym.
    Dziewczyny po zabiegach bralyscie wolne czy wracalyscie do pracy od razu?
    Nie wiem czy dam radę siedzieć w domu
    oooo dorze nie doczytalam .... wolisz zabieg .... ja wracam do pracy w poniedzialek , bo do tego czasu przyjme juz wszystko co przepisal mi Lekarz , troche mam bol w szyjce macicy w skali 1 do 10 , daje 3 w tych najgorszych momentach I bardzo lekkie bole takie jak na miesiaczke daje 1 , przyjmuje poza antybiotykiem I lekiem na ustanie plamienia/ bardzo lekkiego krawwienia na poczatku srodki przeciwbolowe 4 -krotnie silniejsze niz to , co bez recepty mozna kupic .... Zostaly mi tez zaproponowane pain killers , ale ja odmowilam poniewaz to sa narkotyczne grupy I ja w przeszlosci zemdlalam po takim specyfiku , wiec nigdy sie na to nie zgadzam , chyba , ze pod kontrola lekarzy ...moj zabieg zostal wykonany w pelnej narkozie I tak juz chyba wszedzie robia ....., bo mi inaczej tez nie proponowali .....
    trzymaj sie !!!!

Sabina lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko tulę

Sabina lubi tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 03:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja strata chyba mnie przerasta ... nie dam rady ... wczoraj tez nie spalam nic ... ciagle placze ... I na zmiane wsciekla jestem .... a potem juz nic nie mysle , a potem od nowa , a potem plan dzialania umyslam .... nie radze sobie .... ciezko mi ... to glupie takie tu lzy wylewc , ale chyba lzej , a moze nie , nie wiem .... zawalil mi sie swiat .... nawet swoim Rodzicom , nie powiedzialam ... Oni wiedza o ciazy , ale nie chce sluchac od nich , oh ze Bog tak chcial , ja na Boga jestem wsciekla od bardzo dawna jestem , nawiasem mowiac 8 lat !! .... Tesciowa dzwonila wczoraj , zostawila wiadomosc , odsluchalam dopiero teraz I to celowo I celowo nie oddzwaniam ... moj sie nie odzywa , boi sie .... jakies rady ? napic sie by wypadalo , ale ja znowu nie znosze alkoholu ....
    do dupy z takim zyciem ....a tu Swieta ida , nie! nie bedzie swiat ....

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evansi Sabcia mocno tule i ocieram lzy. Z tym co sie stalo da sie zyc i dalej mozna dzialac i cieszyc sie zyciem. Potrzebujecie czasu. Bedzie dobrze.

Sabina, Reni, Iwone, iwcia77, macduska, Evans lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans <3
    Kurde za dużo tych strat ostatnio....

Evans lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w sobote

Iwone lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jakieś spowolnione ruchy dzisiaj, do pracy trzeba wychodzic a ja w proszku...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w ten smutny dzionek...
    Kurde długo wczoraj nie mogłam zasnać , za duzo negatywnych myśli sie mi snuło po głowie... :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :-)
    Noc minęła spokojnie. Rano Mikołaj przyszedł do córki, więc jest euforia ;-)
    Dziewczyny dziękuję. Wiem że dam radę. Wiadomo człowiek chujowo się czuje, tak mi dziwnie. Ale są większe tragedie. Co prawda na razie nie.mogę zrozumieć czemu? Dlaczego? Ale to nic.
    Evans tule <3 dzięki za Twoje posty. Jeszcze nie wiem co zrobię. Nie wiem. Muszę pomyśleć, poczytać, ogarnąć się.

Buziakki

Tylko taka dziwnie pusta jestem :-(
    Sorki za chaos wypowiedzi

‹‹ 5958 5959 5960 5961 5962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ