X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie..

Sabcia i Evans...brak mi slow, przykro mi bardzo <3..wiem dokladnie co czujecie...mi sie zdarzylo 2 lata temu...do dzisiaj jak o tym pomysle to smutno mi sie robi...zycie ..faken...

Mega, anna maria, malgos741, kkisia, dorbie, Iwone, peppapig, Evans lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrego św Mikołaja
    ucze sie do testu, zaniedługo spadam do szkoły

Mega, anna maria, iwcia77, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans , Sabina jeszcze raz wyrazy współczucia.<3

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie dziewczyny rowniez.. Straszne jest, ze jak czlowiek sie juz przyzwyczai troche do tego szczescia to zostaje mu ono odebrane. Niemniej przynajmniej wiadomo, ze mozecie zajsc w ciaze,a to daje nadzieje, a nie- miesiac w miesiac glowa w mur..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:34

anna maria, macduska, malgos741, gretka, iwcia77, SolarPolar, Mega, kkisia, Parka, dorbie, gosia7122, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis globus znowu, a niby szkoly dzis nie ma..
    Moze kac jakis, przybalowalam wczoraj na dlugo wyczekiwanym spotkaniu w doborowym towarzystwie, piatka nas w sumie byla ;)
    Pogoda piekna a ja dzis NIC nie musze.. I jutro tez nic nie musze.. Ciekawie czy cokolwiek zrobie ;)

iwcia77, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się południowo.

Nos minęła pod znakiem Mikołaja...
    tzn. młody wybrał się do spania o dziwo sam bez naganiania bo stwierdził ,że jak będzie łazić to mu Mikołaj nic nie przyniesie, potem nie mógł zasnąć z wrazenia, potem obydził się o 4 i przyszedł do nas oznajmić że jest już prezent, i już u nas został niotwierając go, a w naszym łóżku nie mógł spać bo się zastanawiał co też tam moze być...

nie wyspłam się wcale bo musiałam wstać o 7 żeby pierworodnego odtransportować na korki z niemca...
    przy okazji kupiłam sobie fajną czapkę,

pierworodny z lekcji zadowolony może mu się coś rozjaśni i ten jezyk przestanie mnie dreczyc

zabieram się za przygotowywanie do malowania chociaż naszła mnie myśl czy aby nie przełozyć tego na poniedziałek - i tak dzisiaj nie skończymy i będzie takie rozbabrane na niedzielę..

miłej soboty Wam życzę, mimo wszystko :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:44

Heretyczka, kapturnica, kkisia, Mega, dorbie, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    U mnie dzis globus znowu, a niby szkoly dzis nie ma..
    Moze kac jakis, przybalowalam wczoraj na dlugo wyczekiwanym spotkaniu w doborowym towarzystwie, piatka nas w sumie byla ;)
    Pogoda piekna a ja dzis NIC nie musze.. I jutro tez nic nie musze.. Ciekawie czy cokolwiek zrobie ;)

oj paszcza to Ty bardzo zajęta jestes ;-)

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    oj paszcza to Ty bardzo zajęta jestes ;-)

no bardzo.. ostatnie 2h spedzilam wiszac na telefonie i komunikatorach ;)
    i odkrylam, ze 2 mikolaje do mnie przyszly- oba niespodziewankowe!

musialam byc bardzo grzeczna..

macduska, malgos741, kapturnica, iwcia77, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze raz powiem tak jak mówiłam Inesce- przed 3cim miesiacem najlepiej ciązy "nie zauważać" tzn nie cieszyć sie nadmiernie i nie robić sobie nadziei bo wszystko może sie zdarzyć, myśle że tak jest najbezpieczniej żeby potem tak nie bolało

Mega, Lucky, Arwena, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jeszcze raz powiem tak jak mówiłam Inesce- przed 3cim miesiacem najlepiej ciązy "nie zauważać" tzn nie cieszyć sie nadmiernie i nie robić sobie nadziei bo wszystko może sie zdarzyć, myśle że tak jest najbezpieczniej żeby potem tak nie bolało
    Myslisz ze jak po wielu miesiacach staran wkoncu zaskoczy to sie nie cieszyc. A tak sie da? Mysle ze ze to silniejsze od nas.

kapturnica, macduska, kkisia, Parka, Mega, gretka, anna maria, caffe, Sabina, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sił ,żeby nie bolało bo przeciez czy sie nastawi czy nie to i tak ból musi byc nie do wyobrażenia

A ja w tej szadzi ledwo do ortodonty z młodym dzis dojechałam.Normalnie u nas mleko zageszczone w powietrzu.Dół zrobiony , prawie 2tysiaki poszło paść na łąke...Koszmar jakie zdzierstwo.A młody jak sie usmiechnie wygląda jak metal =szczena Juz tak go ochrzciłam =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:30

macduska, Mega, caffe, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie ma sił ,żeby nie bolało bo przeciez czy sie nastawi czy nie to i tak ból musi byc nie do wyobrażenia

A ja w tej szadzi ledwo do ortodonty z młodym dzis dojechałam.Normalnie u nas mleko zageszczone w powietrzu.Dół zrobiony , prawie 2tysiaki poszło paść na łąke...Koszmar jakie zdzierstwo.A młody jak sie usmiechnie wygląda jak metal =szczena Juz tak go ochrzciłam =D

u nas 1500
    ile płacicie za wizyty?

mój pierworodny ma na górze, nie wyrosły mu dwójki wcale i trzeba robić miejsce na protezy a kiedyś implanty...

półtora roku temu założony - już niedługo do zdjecia :-)

tylko pilnuj żeby młodzin zęby porządnie czyścił :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Myslisz ze jak po wielu miesiacach staran wkoncu zaskoczy to sie nie cieszyc. A tak sie da? Mysle ze ze to silniejsze od nas.

uważam niecieszenie się za niemożliwe,

poza tym idac tym tokiem myślenia można by nie cieszyć się z niczego bo przecież zawsze coś sie moze stać

Mega, Iwone, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Dokładnie. A poza tym, po 3 miesiacach tez sie moga dziac rozne rzeczy, wiec nie ma co stawiac takiej granicy. Trzeba sie cieszyc od poczatku i przez cale nasze wspolne zycie z dzieckiem :) i byc ciagle czujnym

Mega, Iwone, SolarPolar, Arwena, caffe, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kurcze, ale jak tu się nie cieszyć...

Iwone lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dokładnie. A poza tym, po 3 miesiacach tez sie moga dziac rozne rzeczy, wiec nie ma co stawiac takiej granicy. Trzeba sie cieszyc od poczatku i przez cale nasze wspolne zycie z dzieckiem :) i byc ciagle czujnym
    nie filozofujmy
    kazdy wie o co mi chodziło, w uk do 3miecha nawet karty ciążowej nie zakładają i słusznie, co innego stracic 3mies ciążę a co innego noworodka

Lucky, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny :)
    U mnie sprzątania ciąg dalszy. Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile mam nie potrzebnych rzeczy. Cały dom nadal rozwalony. Kiedy ja to wszystko posprzątam ?

macduska, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak to jest być w ciąży
    ale wiem, że jak zajdę to się będę cieszyć o pierwszej chwili i jak stracę to będę smutkować..ale nie rozpaczać

p.s. witałam się?

macduska, gretka, Mega, kapturnica, Arwena, anna maria, Simba, caffe, Sabina, iwcia77, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Reni, jaką Ty śliczna!

Reni, Mega, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni masz śliczny avatar! - pomyślałam ze to napiszę zanim przeczytałam posta Paszczy!

Reni, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5960 5961 5962 5963 5964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ