35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
melduje sie..
Sabcia i Evans...brak mi slow, przykro mi bardzo..wiem dokladnie co czujecie...mi sie zdarzylo 2 lata temu...do dzisiaj jak o tym pomysle to smutno mi sie robi...zycie ..faken...
Mega, anna maria, malgos741, kkisia, dorbie, Iwone, peppapig, Evans lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ode mnie dziewczyny rowniez.. Straszne jest, ze jak czlowiek sie juz przyzwyczai troche do tego szczescia to zostaje mu ono odebrane. Niemniej przynajmniej wiadomo, ze mozecie zajsc w ciaze,a to daje nadzieje, a nie- miesiac w miesiac glowa w mur..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:34
anna maria, macduska, malgos741, gretka, iwcia77, SolarPolar, Mega, kkisia, Parka, dorbie, gosia7122, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis globus znowu, a niby szkoly dzis nie ma..
Moze kac jakis, przybalowalam wczoraj na dlugo wyczekiwanym spotkaniu w doborowym towarzystwie, piatka nas w sumie byla
Pogoda piekna a ja dzis NIC nie musze.. I jutro tez nic nie musze.. Ciekawie czy cokolwiek zrobieiwcia77, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się południowo.
Nos minęła pod znakiem Mikołaja...
tzn. młody wybrał się do spania o dziwo sam bez naganiania bo stwierdził ,że jak będzie łazić to mu Mikołaj nic nie przyniesie, potem nie mógł zasnąć z wrazenia, potem obydził się o 4 i przyszedł do nas oznajmić że jest już prezent, i już u nas został niotwierając go, a w naszym łóżku nie mógł spać bo się zastanawiał co też tam moze być...
nie wyspłam się wcale bo musiałam wstać o 7 żeby pierworodnego odtransportować na korki z niemca...
przy okazji kupiłam sobie fajną czapkę,
pierworodny z lekcji zadowolony może mu się coś rozjaśni i ten jezyk przestanie mnie dreczyc
zabieram się za przygotowywanie do malowania chociaż naszła mnie myśl czy aby nie przełozyć tego na poniedziałek - i tak dzisiaj nie skończymy i będzie takie rozbabrane na niedzielę..
miłej soboty Wam życzę, mimo wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:44
Heretyczka, kapturnica, kkisia, Mega, dorbie, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:U mnie dzis globus znowu, a niby szkoly dzis nie ma..
Moze kac jakis, przybalowalam wczoraj na dlugo wyczekiwanym spotkaniu w doborowym towarzystwie, piatka nas w sumie byla
Pogoda piekna a ja dzis NIC nie musze.. I jutro tez nic nie musze.. Ciekawie czy cokolwiek zrobie
oj paszcza to Ty bardzo zajęta jesteskapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:oj paszcza to Ty bardzo zajęta jestes
no bardzo.. ostatnie 2h spedzilam wiszac na telefonie i komunikatorach
i odkrylam, ze 2 mikolaje do mnie przyszly- oba niespodziewankowe!
musialam byc bardzo grzeczna..macduska, malgos741, kapturnica, iwcia77, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze raz powiem tak jak mówiłam Inesce- przed 3cim miesiacem najlepiej ciązy "nie zauważać" tzn nie cieszyć sie nadmiernie i nie robić sobie nadziei bo wszystko może sie zdarzyć, myśle że tak jest najbezpieczniej żeby potem tak nie bolało
Mega, Lucky, Arwena, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jeszcze raz powiem tak jak mówiłam Inesce- przed 3cim miesiacem najlepiej ciązy "nie zauważać" tzn nie cieszyć sie nadmiernie i nie robić sobie nadziei bo wszystko może sie zdarzyć, myśle że tak jest najbezpieczniej żeby potem tak nie bolało
kapturnica, macduska, kkisia, Parka, Mega, gretka, anna maria, caffe, Sabina, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nie ma sił ,żeby nie bolało bo przeciez czy sie nastawi czy nie to i tak ból musi byc nie do wyobrażenia
A ja w tej szadzi ledwo do ortodonty z młodym dzis dojechałam.Normalnie u nas mleko zageszczone w powietrzu.Dół zrobiony , prawie 2tysiaki poszło paść na łąke...Koszmar jakie zdzierstwo.A młody jak sie usmiechnie wygląda jak metal =szczena Juz tak go ochrzciłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:30
macduska, Mega, caffe, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie ma sił ,żeby nie bolało bo przeciez czy sie nastawi czy nie to i tak ból musi byc nie do wyobrażenia
A ja w tej szadzi ledwo do ortodonty z młodym dzis dojechałam.Normalnie u nas mleko zageszczone w powietrzu.Dół zrobiony , prawie 2tysiaki poszło paść na łąke...Koszmar jakie zdzierstwo.A młody jak sie usmiechnie wygląda jak metal =szczena Juz tak go ochrzciłam
u nas 1500
ile płacicie za wizyty?
mój pierworodny ma na górze, nie wyrosły mu dwójki wcale i trzeba robić miejsce na protezy a kiedyś implanty...
półtora roku temu założony - już niedługo do zdjecia
tylko pilnuj żeby młodzin zęby porządnie czyściłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:38
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Myslisz ze jak po wielu miesiacach staran wkoncu zaskoczy to sie nie cieszyc. A tak sie da? Mysle ze ze to silniejsze od nas.
uważam niecieszenie się za niemożliwe,
poza tym idac tym tokiem myślenia można by nie cieszyć się z niczego bo przecież zawsze coś sie moze staćMega, Iwone, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Myslisz ze jak po wielu miesiacach staran wkoncu zaskoczy to sie nie cieszyc. A tak sie da? Mysle ze ze to silniejsze od nas.
Dokładnie. A poza tym, po 3 miesiacach tez sie moga dziac rozne rzeczy, wiec nie ma co stawiac takiej granicy. Trzeba sie cieszyc od poczatku i przez cale nasze wspolne zycie z dzieckiemi byc ciagle czujnym
Mega, Iwone, SolarPolar, Arwena, caffe, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jeszcze raz powiem tak jak mówiłam Inesce- przed 3cim miesiacem najlepiej ciązy "nie zauważać" tzn nie cieszyć sie nadmiernie i nie robić sobie nadziei bo wszystko może sie zdarzyć, myśle że tak jest najbezpieczniej żeby potem tak nie bolało
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dokładnie. A poza tym, po 3 miesiacach tez sie moga dziac rozne rzeczy, wiec nie ma co stawiac takiej granicy. Trzeba sie cieszyc od poczatku i przez cale nasze wspolne zycie z dzieckiem
i byc ciagle czujnym
kazdy wie o co mi chodziło, w uk do 3miecha nawet karty ciążowej nie zakładają i słusznie, co innego stracic 3mies ciążę a co innego noworodkaLucky, Arwena lubią tę wiadomość
-
nie wiem jak to jest być w ciąży
ale wiem, że jak zajdę to się będę cieszyć o pierwszej chwili i jak stracę to będę smutkować..ale nie rozpaczać
p.s. witałam się?macduska, gretka, Mega, kapturnica, Arwena, anna maria, Simba, caffe, Sabina, iwcia77, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny