35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:u nas 1500
ile płacicie za wizyty?
mój pierworodny ma na górze, nie wyrosły mu dwójki wcale i trzeba robić miejsce na protezy a kiedyś implanty...
półtora roku temu założony - już niedługo do zdjecia
tylko pilnuj żeby młodzin zęby porządnie czyścił
Za wizyte płace 100zl, 150zalezy co robi , czy tylko gumki , czy rowniez drut wymienia....Mlody od kwietnia gore nosi juz aparat...Dzis załozylismy doł..Takze juz kompletnie metalowy jest....Gora w ciagu raptem 2tyg sie mu zeby pieknie wyrownaly ale bedzie nosildo okolo wrzesnia przyszlego roku..Mamy nadzieje wyrobic sie z drutami do konca gimnazjum
Zeby myje po kazdym posilku bez wzgl co zje bo nawet mimo lenistwa jakby sie mu nie chcialo to leci bo to mu w to czy inne miejsce weszlo..Albo czuje osad..macduska lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
U mnie młody zafiksowany na czytanie wiec dostal trylogie tolkiena wladca pierscieni i hobbita ..No i...1000szt puzzle ..Bedziemy mieli co robicMega, peppapig, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stwierdzam ze ludzie to debile, nie słuchają co sie do nich mówi, a potem pytają o to, co sie skończyło mówić 2 sekundy temu wrrr
Jeszcze łazi mi pod nosem laska z oczojebnymi różowymi włosami...kapturnica, gretka, macduska, kkisia, Simba, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Za wizyte płace 100zl, 150zalezy co robi , czy tylko gumki , czy rowniez drut wymienia....Mlody od kwietnia gore nosi juz aparat...Dzis załozylismy doł..Takze juz kompletnie metalowy jest....Gora w ciagu raptem 2tyg sie mu zeby pieknie wyrownaly ale bedzie nosildo okolo wrzesnia przyszlego roku..Mamy nadzieje wyrobic sie z drutami do konca gimnazjum
Zeby myje po kazdym posilku bez wzgl co zje bo nawet mimo lenistwa jakby sie mu nie chcialo to leci bo to mu w to czy inne miejsce weszlo..Albo czuje osad..
my za nas troje ( 2 stałe aparaty i mój zdejmowany) płacimy od 50 do 120. -
moja ma na razie ten zdejmowany na NFZ, na początku było ok, ale teraz lekarka coś kombinuje, bo co chwile dziec mi narzeka, ze gdzieś ja uciska, w poniedziałek kontrola kolejna
-
macduska wrote:drogo w cholerę płacisz
my za nas troje ( 2 stałe aparaty i mój zdejmowany) płacimy od 50 do 120.
W sumie młodego oba aparaty na ten moment wyszły prawie 4tys,,Pozostaja jeszcze wizyty co 2miesiace kontrolne..Ciekawe czy teraz bedzie kasowanie podwojnie heheheeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 14:53
macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
tak czytam i czytam...Wam się chyba święta pomyliły
w Mikołajki to sie chyba drobiazgi dostawało a tu normalne prezenty
to pod choinkę co???
kapturnica wrote:Renek ale żeś sie odstawiła fiu fiu fiu ..Normalnie rządzisz
U mnie młody zafiksowany na czytanie wiec dostal trylogie tolkiena wladca pierscieni i hobbita ..No i...1000szt puzzle ..Bedziemy mieli co robickkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
to pod choinkę co???
Ale jak zjezdzaja do nas z Wroka to oni znow gwiazdora obchodza..Wiec oni pchaja prezenta pod choine -
Reni wrote:
to pod choinkę co???kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny