35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:o boziu boziu
jeszcze bombeczek i cukiereczków brak
chyba sie rozpłacze z tej pieknośći i będą mi łezeczki lecieć
i jeszcze moze z dzwonniczki skoczysz?Reni, kapturnica, gretka, paszczakin, Mega, kkisia, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
zaglądam wczoraj do skrzynki
a tam przesyłka
patrzę od Simbydziękuję super ekstra pienkny magnes na żywo jeszcze lepszy
i prezent dla Dastusia.. przeczytałam mężowi pocztówkę i oboje się wzruszyliśmy
dziękuję
teraz już musi być dobrze
Paszczaku Tobie też dziękujęmacduska, kapturnica, Mega, kkisia, Simba, paszczakin, Pusurek, Sabina, iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ey ale jak to potem szło?>>>Juz sama dodałam
Nie badz zołza
kopiujesz zdjęcie,
wklejasz w Painta
robisz co trzeba
zapisujesz i robisz z tego avatarka
no jeszcze moje zdjęcie jest małe bardzo a zapisuje się cała strona to musiałam białe obciąć w programie Picassa
skomplikowane to trochę
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Mi po zabiegu lekarz powiedzial ze 2 dni nic nie wolno robic ,a przez nastepne 2 tyg oszczedzac sie i tez chcial dac zwolnienie z pracy.Tez musialam 2 razy pod rzad robic bete zeby nie bylo pomylki,swoja droga dziwne ze Inesce kazal na drugi dzien na zabieg przyjechac?
to jest tak dlatego , ze zabiegi wszelkiego rodzaju sa bardzo drogie , ogolnie pomoc medyczna , dla przykladu podam , ze ja mialam rachunek za poprzednie d&c I wszelkiego rodzaju badania I wszystkie usg na prawie 15000 $ Ogolnie usg jesli wchodzi w normalna wizyte u ob , czyli tylko ok sprzet nie jest drogie, tyle co wizyta tylko , szczegolowe usg lacznie z przegladem dokladnym macicy I juz nie technik jak te dobre usg po godzinach bez zwyklej wizyty ob ,a specjalista kosztuje 890 $ mam rachunek w reku ..... Ogolnie nie jest zle , bo ja jestem ubezpieczona , ale do mnie przychodza wszystkie rachunki I co ile ubezpiecznie placi I ile do mnie nalezy .... wiec wszystko widze czarno na bialym ....
P.S. mnie tez wypuscili z pogotowia ze szpitala z diagnoza poronienie , akurat nastepnego dnia I tak mialam wizyte do mojego ob I tam uzgodnilismy zabieg I itp , a potem do domu I nastepnego dnia na 6 rano I o 10 juz odbior I lezenie w domu przez 1 dzien I oszczedzanie sie tyle ile psychicznie potrzebujesz .... za 2 tyg kontrolna wizyta z ob .... ja mialm hcg w szpitalu tylko raz , ale spadlo mi do 17000 , a jeszcze 3 tyg wczesniej bylo 55000 wiec nie bylo sensu juz powtarzac ....
no niestety taka teraz opieka , zawsze jest pierwsze pytanie o karte ubezpiecznia .....
Szpital to najdrozszy hotel na swiecie !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 15:20
-
- Byłeś grzeczny? Nie kradłeś? - pyta się święty mikołaj.
- Nic nie kradłem, byłem grzeczny - odpowiada dziecko.
- To się naucz bo ja ci wiecznie prezentów nie będę przynosił!kkisia, Mega, Mango, kapturnica, macduska, Arwena, Sabina, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
No to dostanę do cholery to jebane słoneczko w końcu czy nie?? Ileż sie kurwa mozna Pani podlizywac???
Mega, Mango, kapturnica, paszczakin, macduska, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77, caffe, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Inwencja twórcza młodego w calej okazałosci..
Mi sie podoba wiec zostaje na czas az do po świętachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 15:54
paszczakin, macduska, gretka, Mega, SolarPolar, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:o boziu boziu
jeszcze bombeczek i cukiereczków brak
chyba sie rozpłacze z tej pieknośći i będą mi łezeczki lecieć
Zainspirowana Macduska- robie co moge..kapturnica, macduska, gretka, Mega, SolarPolar, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alez mnie przed chwila w jajniorze cos zakulo, az mnie zgielo.. ale jak mnie zgielo, to przestalo bolec, wiec to chyba ot tak, dla rozrywki.. ide zezrec cos slodkiego, zeby sie kartofel poruszal
Mega, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
żeby nie było, że pani jest przekupna itp słoneczka nie będzie
ale będzie specjalna Dastusiowa odznaka za pamięć i dobre chęci
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40b1913e40fe.jpgSimba wrote:No to dostanę do cholery to jebane słoneczko w końcu czy nie?? Ileż sie kurwa mozna Pani podlizywac???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 16:01
Mega, Simba, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość