35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Nie nadrobię, ale przynajmniej powiem
Sabinka, bardzo mi przykro
i skąd wytrzasnelas tego umordowanego plemniora?
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Elfik boj sie ty Boga i Wszystkich Świętych! Gdzieś ty byla?
i skąd wytrzasnelas tego umordowanego plemniora?
na pierwszy rzut oka wygladał mi na takiego w Mikołajkowej czpeczce zgodnie z panującymi na forum trendami, a tu jakiś górnik-niedobitek się okazał...Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:na pierwszy rzut oka wygladał mi na takiego w Mikołajkowej czpeczce zgodnie z panującymi na forum trendami, a tu jakiś górnik-niedobitek się okazał...
macduska lubi tę wiadomość
-
U mnie wyłączenie, młoda od wczoraj na antybiotyku, noc z głowy...
małż pojechał sam na urodziny znajomych na które mięliśmy jechać razem, wrócił dziś wieczorkiem, więc dzień był również mój...
uwagi:
po szóstym podgrzaniu kawy nie chce ci się jej znowu podgrzewać zimna tez jest ok..
jak wygląda 5 min dla siebie matki chorego trzylatka?
podczas zabawy w chowanego wpadasz do ciemnej łazienki, przytulasz się do rury kaloryfera i sączysz zimną kawę..
nie siadasz broń boże, bo mogłabyś zasnąć..
zamykasz oczy - po jednym na przemian, nie broń boże jednocześnie, bo mogłabyś zasnąć..
kiedy dziecko po chwili zagląda do wc z trudem przypominasz sobie kim jesteś i dlaczego atakuje cię zasmarkany karzeł...
następnie wyduszasz z siebie maximum radości - o, już mnie znalazłaś, jak fajnie...
i to było twoje 5 minut...macduska, Sabina, Mega, gretka, iwcia77, peppapig, kapturnica, Simba, anna maria, Pusurek, SolarPolar, caffe, malgos741, Parka, Arwena, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:U mnie wyłączenie, młoda od wczoraj na antybiotyku, noc z głowy...
małż pojechał sam na urodziny znajomych na które mięliśmy jechać razem, wrócił dziś wieczorkiem, więc dzień był również mój...
uwagi:
po szóstym podgrzaniu kawy nie chce ci się jej znowu podgrzewać zimna tez jest ok..
jak wygląda 5 min dla siebie matki chorego trzylatka?
podczas zabawy w chowanego wpadasz do ciemnej łazienki, przytulasz się do rury kaloryfera i sączysz zimną kawę..
nie siadasz broń boże, bo mogłabyś zasnąć..
zamykasz oczy - po jednym na przemian, nie broń boże jednocześnie, bo mogłabyś zasnąć..
kiedy dziecko po chwili zagląda do wc z trudem przypominasz sobie kim jesteś i dlaczego atakuje cię zasmarkany karzeł...
następnie wyduszasz z siebie maximum radości - o, już mnie znalazłaś, jak fajnie...
i to było twoje 5 minut...Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
jak go dziś zobaczyłam -tego plemnika - to od razu go poznałam..
mój ci on - urobiony po samą latarkę szukaniem komórki jajowej nadającej się do bzyknięcia...
eh...Sabina, macduska, Mega, gretka, iwcia77, kapturnica, peppapig, Bursztyn, SolarPolar, malgos741, Parka, Arwena, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wyglądacie zajebiście
morda się haha
My u teściów, mieli mieć niespodzianke, ale cóż, nie dowiedzą się nic. Ja już po dwóch drinkach
Ewka pierdolisz. Zachodzisz w ciążę po 2 latach starań i nie cieszysz się? Niemozliwe. Ja się cieszę, że poza rodziną nikt nie wiedział, więc nie będzie żadnych tłumaczaczen.
Miłego wieczoruElfik, macduska, Mega, gretka, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, gosia7122, Simba, anna maria, Iwone, Pusurek, caffe, malgos741, Parka, Arwena, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
sabinka, dobrze, że niewiele osób wie...
pije z tobą - piwo z sokiem pomarańczowym z kartonu... da sie wypić..
dziś mój 13 dpo, ale raczej nie czuję że powinnam chlanie rzucićSabina, Mega, macduska, iwcia77, peppapig, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:sabinka, dobrze, że niewiele osób wie...
pije z tobą - piwo z sokiem pomarańczowym z kartonu... da sie wypić..
dziś mój 13 dpo, ale raczej nie czuję że powinnam chlanie rzucićnajwyżej może mi pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 19:44
iwcia77, macduska, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:bój się Boga, kto dziś pracuje?
Nawet Mikołaj skończył szychtę o 5 nad ranemiwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość