35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:na pierwszy rzut oka wygladał mi na takiego w Mikołajkowej czpeczce zgodnie z panującymi na forum trendami, a tu jakiś górnik-niedobitek się okazał...
gretka, macduska, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziewczyny wyglądacie zajebiście
morda się haha
My u teściów, mieli mieć niespodzianke, ale cóż, nie dowiedzą się nic. Ja już po dwóch drinkach
Ewka pierdolisz. Zachodzisz w ciążę po 2 latach starań i nie cieszysz się? Niemozliwe. Ja się cieszę, że poza rodziną nikt nie wiedział, więc nie będzie żadnych tłumaczaczen.
Miłego wieczoru
i nie oczekuje gratulacji, to mnie najbardziej rozwala na forach, gratulacje i milion serduszek a pozniej czarna rozpacz i współczucia
nie lepeij zamknąć paszcze i poczekać co sie wydarzy?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie, nie ciesze sie tylko mam nadzieje
i nie oczekuje gratulacji, to mnie najbardziej rozwala na forach, gratulacje i milion serduszek a pozniej czarna rozpacz i współczucia
nie lepeij zamknąć paszcze i poczekać co sie wydarzy?kapturnica, gretka, macduska, kkisia, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny hasimotki,
jak to jest z dietą bezglutenową?
Jesteście na niej czy nie?
Byłam przez dwa tygodnie i nie powiem- wody na pewno m,niej w organiźmie - a teraz sobie odpusciłam i juz widzę opuchliznę wokół kostek.
Bylam poltora meisiaca..Z racji tego ,ze bezglutenowej maki z ktorej pieklam chleb byl niezjadliwy, kupowalam taki specjalny..Ale kurffa placic za 300gv10zeta -przesada...I dalam se spokoj...Ttyle ,ze staram sie nie ejsc bialego pieczywa tylko razowe pelnoziarniste...Moj edno stwierdzil ,ze dieta bezglutenowa jest wskazana jesli ma sie uczulenie./.Jesli nie to maly wpl na hashi..Ale ogolnie wszedzie uwaza sie ze gluten to samo zUo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:05
-
Czuje sie dowartościowana, kumpel z pracy przez facebooka zaprosił mnie na randke, szok normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:09
macduska, kkisia, Sabina, Simba, peppapig, iwcia77, Iwone, malgos741, Parka, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny hasimotki,
jak to jest z dietą bezglutenową?
Jesteście na niej czy nie?
Byłam przez dwa tygodnie i nie powiem- wody na pewno m,niej w organiźmie - a teraz sobie odpusciłam i juz widzę opuchliznę wokół kostek.
miałam tak samo, jak byłam na diecie plus prawie zero soli to pęciny jak u araba wyścigowego...
mój gin ostatnio wyjaśnił mi, że to, że cynk pomaga na hashi to mit, bo 10 lat temu zbadano, że nie, pomaga tylko jednemu plemieniu w Afryce, gdzie genetycznie mają jego brak..
natomiast jedyna pewna rzecz to unikanie jodu - czyli nie tylko sól bez jodu ale unikanie kupowania mocno solonych potraw - bo do ich solenia na pewno używano zwykłej jodowanej soli...
ale na pewno na bezglutenie nie miałam takiego brzuchacza jak obecnie na bułeczkach..
solidaryzuje się z Mikołajemkapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
pewnie się biedakowi z kopalnią pomyliło
w sumie podobnie ciemno, ciepło i wilgotno...
hehe, bo ktoś pomysli, że nie zachodzimy bo nie to wejście
ciemno jak w...
no!kapturnica, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:miałam tak samo, jak byłam na diecie plus prawie zero soli to pęciny jak u araba wyścigowego...
ale na pewno na bezglutenie nie miałam takiego brzuchacza jak obecnie na bułeczkach..
solidaryzuje się z Mikołajem
moje pęciny obecnie przypominają raczej perszerona jesli juz jesteśmy przy końskiej nomenklaturze,
ale za to brzucha nie mam wcale..
no... prawieMega lubi tę wiadomość