35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ale co sie nie udało?urodziło sie zywe kochane dziecko tak? chyba szukasz dziury w całym...mnie tylko chodziło o te histerie dwukreskowe
akurat tu się z tobą zgadzam,że ukochane i jedyne
chodzi tylko o to że ono takie jest już od tych dwóch kresek wiec czemu się nie cieszyc już wtedy?kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wieczór dobry
Co tam u Was, nawet nie próbuje nadrobić. Od przyszłego wtorku mamy próbne egzaminy gimnazjalne i się szykujemy. Pozdrawiam Was cieplutkoHeretyczka, macduska, malgos741, Mega, Iwone, Arwena, kkisia, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:akurat tu się z tobą zgadzam,że ukochane i jedyne
chodzi tylko o to że ono takie jest już od tych dwóch kresek wiec czemu się nie cieszyc już wtedy?
zeby zaoszczędzić sobie cierpienia, dlatego, natura eliminuje wadliwe ciąże do 3 miecha podobno..... -
Ewa natura eliminuje ciąże wadliwe i nie tylko równiez i po 3miesiącu..Idąc twoim tokiem myślenia nie powinno sie cieszyc przez cała ciąże bo nuz sie zadziergnie pępowiną lub przy porodzie coś sie stanie.......
A cierpi sie zawsze bo traci sie swoje wyczekiwane , chciane dziecko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 22:29
caffe, Mega, gosia7122, Iwone, Arwena, kkisia, Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Laski, się witam i zaraz żegnam, bo kocioł mam od wczoraj i czasu nie mam na czytanie i pisanie
także nadrobię jutro, bo od wczorajszego popołudnia nie czytałam właściwie nic. Tylko widziałam, że się Kksia na Ewkę wkurwiła. No, ale bez dymu raz na 3 dni, a przynajmniej raz na tydzień to nudy by tu były
Kochane, na koniec dnia cudów Mikołajkowych życzę, trzymajcie się pięknie, kochajcie się zdrowo, czy na odwrót, jak kto woli.
Dobranoc się z Wami, całusy, pa :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb01985c72a2.jpgkapturnica, Heretyczka, malgos741, Mega, Arwena, kkisia, Bozia3, iwcia77, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHappyJo wrote:Laski, się witam i zaraz żegnam, bo kocioł mam od wczoraj i czasu nie mam na czytanie i pisanie
także nadrobię jutro, bo od wczorajszego popołudnia nie czytałam właściwie nic. Tylko widziałam, że się Kksia na Ewkę wkurwiła. No, ale bez dymu raz na 3 dni, a przynajmniej raz na tydzień to nudy by tu były
Kochane, na koniec dnia cudów Mikołajkowych życzę, trzymajcie się pięknie, kochajcie się zdrowo, czy na odwrót, jak kto woli.
Dobranoc się z Wami, całusy, pa :*
Weź Jo bo zejdę na zawał przez tego Mikołaja.
Tak bez uprzedzenia!Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ewa natura eliminuje ciąże wadliwe i nie tylko równiez i po 3miesiącu..Idąc twoim tokiem myślenia nie powinno sie cieszyc przez cała ciąże bo nuz sie zadziergnie pępowiną lub przy porodzie coś sie stanie.......
A cierpi sie zawsze bo traci sie swoje wyczekiwane , chciane dziecko....
że potem juz mozna miec wieksze nadzieje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:tak, ale głownie do 3 miesiąca tak? czy tylko mnie sie tak wydaje?
że potem juz mozna miec wieksze nadzieje?
Nadzieje sie ma zawsze inaczej nie próbowałoby sie zachodzic w ciąże i urodzic zdrowe dziecko..
Bo by sie predzej prdolca dostało niz miało dzieci....
I czym wieksza swiadomosc zagrożeń tym wieksze nadzieje ,że sie ominie je.A płód moze sie w rozwoju zatrzymac w każdym trymestrze...niestety...macduska, Iwone, Arwena, HappyJo, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:daj linka , pooglądam z tobą,
przypominam sobie jak to bylo jak ja zdawalam ehhehe Ale powiem ci ,ze czlowiek chuja sie tak naprawde nauczyl na kursie..Dopiero lata doswiadczenia daja nam jako taki oglad sytuacji..A i tak co chwile cos nowego sie doswiadcza...macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:https://www.youtube.com/watch?v=rXeJS7Td20s
przypominam sobie jak to bylo jak ja zdawalam ehhehe Ale powiem ci ,ze czlowiek chuja sie tak naprawde nauczyl na kursie..Dopiero lata doswiadczenia daja nam jako taki oglad sytuacji..A i tak co chwile cos nowego sie doswiadcza...
a pewnie i zawsze cos moze zaskoczyć
pv -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nadzieje sie ma zawsze inaczej nie próbowałoby sie zachodzic w ciąże i urodzic zdrowe dziecko..
Bo by sie predzej prdolca dostało niz miało dzieci....
I czym wieksza swiadomosc zagrożeń tym wieksze nadzieje ,że sie ominie je.A płód moze sie w rozwoju zatrzymac w każdym trymestrze...niestety...
teoretycznie tak
Ziemia tez sie moze zatrzymać
Ty mo zesz menopauze dostać mimo młodego wieku
wszystko sie kurwa może wydarzyć
pisałam tylko o najbardziej prawdopodobnych wydarzeniach o czym dobrze wiecie ale udajecie że nie wiecie
cheersReni lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczynki ... nadrobiłam cały dzień
pokój u mamki wytapetowany i sufit pomalowany, zostały na jutro tylko małe docięcia tapety...ale wyszedł śliczny
Widzę na forum piękne świąteczne awatarki więc i swój zmieniłamkapturnica, Mega, macduska, Iwone, Arwena, Reni, kkisia, ania.g, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Heretyczka wrote:teoretycznie tak
Ziemia tez sie moze zatrzymać
Ty mo zesz menopauze dostać mimo młodego wieku
wszystko sie kurwa może wydarzyć
pisałam tylko o najbardziej prawdopodobnych wydarzeniach o czym dobrze wiecie ale udajecie że nie wiecie
cheers
Ehhh prawdopodobne jest to rowniez,że szlak mnie lub ciebie może jutro trafic
.Cegła pierdolnąc na głowe na rogu drewnianego domu , moge mieć też wypadek samochodowy bo jebną hamulce albo jakis niedorobiony cwelek wjedzie we mnie...
Wszystko sie może zdarzyc co jednak w najmniejszym stopniu nie odbiera mi radości z życia..caffe, macduska, gretka, malgos741, Iwone, Mega, Arwena, kkisia, Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:powaliło was dokumentnie z tymi avatarami
Iwone, macduska, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:https://www.youtube.com/watch?v=rXeJS7Td20s
przypominam sobie jak to bylo jak ja zdawalam ehhehe Ale powiem ci ,ze czlowiek chuja sie tak naprawde nauczyl na kursie..Dopiero lata doswiadczenia daja nam jako taki oglad sytuacji..A i tak co chwile cos nowego sie doswiadcza...
https://www.youtube.com/watch?v=c9qijiuMDhI
Mój synuś 13.12 rozpoczyna naukę jazdy. Mam nadzieję, że nie pójdzie mu tak jak tej babce na egzaminiemacduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość