35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Kapta to jest dobre
https://www.youtube.com/watch?v=c9qijiuMDhI
Mój synuś 13.12 rozpoczyna naukę jazdy. Mam nadzieję, że nie pójdzie mu tak jak tej babce na egzaminieIwone lubi tę wiadomość
-
Ale zaraz pisalysmy o gratulacjach.
macduska wrote:akurat tu się z tobą zgadzam,że ukochane i jedyne
chodzi tylko o to że ono takie jest już od tych dwóch kresek wiec czemu się nie cieszyc już wtedy? -
Naskoczylyscie na Ewke a niestety ma rację. Do 3 mac często są poronienia. I ja chyba też do 3 nikomu nie powiemHeretyczka wrote:tak, ale głownie do 3 miesiąca tak? czy tylko mnie sie tak wydaje?
że potem juz mozna miec wieksze nadzieje?ania.g lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Naskoczylyscie na Ewke a niestety ma rację. Do 3 mac często są poronienia. I ja chyba też do 3 nikomu nie powiem
Renek nie wpadajmy w paranoje..Tu nie chodzi o mowienie komukolwiek czy nie...Niestety poronienia sie zdarzaja i moga spotkac każda z nas. Sadzisz ,ze jak zobaczyla bys 2kreski nie bedziesz sie cieszyc??Po takim czasie staran?To niemozliwe nie czuc radosci .Nie wiem , byc może jestes osoba , ktora sobie wmowi ,ze bedzie sie cieszyc dopiero od 13,14 tydzien a wczesniej zagłuszy swiadomosc ciąży w glowie..Jesli tak to zazdroszcze...Iwone, Mega, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdole Kapta co Ty do mnie rozmawiasz..ja o słupie ta o dupie. Ja o składaniu gratulacji ta o cieszeniu sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 23:50
Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Czepiacie się teraz. Do każdej sytuacji są inne słowa. Wystarczy pomyśleć. Nie chce mi się walkowac tego tematu. Tak czy inaczej do 3 msca jest większe prawdopodobieństwo straty.
Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Owszem pisałyscie o czymś innym a ja napisałam, że dlatego ja nie składam gratulacji bo wolę poczekać do porodu i posypala się lawina. Ja odnoszę się tylko do postów, które były odpowiedzią na mój wpis
-
Wy się kłóćcie, a ja gratuluję dwóch kresek, końca ciąży i urodzenia maluszka. Tak samo przyjmuję gratulacje z tych samych powodów
Jeśli coś pójdzie nie tak, to przyjmuję słowa otuchy. Jest mi bardzo miło jeśli mogę i mam z kim dzielić radości i smutki
macduska, kapturnica, kkisia, Mega, Reni, Bozia3, Arwena, iwcia77, Sabina, gretka, SolarPolar, Mango, gosia7122, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wy się kłóćcie, a ja gratuluję dwóch kresek, końca ciąży i urodzenia maluszka. Tak samo przyjmuję gratulacje z tych samych powodów
Jeśli coś pójdzie nie tak, to przyjmuję słowa otuchy. Jest mi bardzo miło jeśli mogę i mam z kim dzielić radości i smutkiIwone, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość