X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego? Gratuluję mamie końca ciąży
    macduska wrote:
    Po porodzie też moze być różnie,

to co wtedy?

A jak dziecko się urodzi z wadą wrodzoną to co, nie pogratulujesz bo się nie udało?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Kapta to jest dobre
    https://www.youtube.com/watch?v=c9qijiuMDhI
    Mój synuś 13.12 rozpoczyna naukę jazdy. Mam nadzieję, że nie pójdzie mu tak jak tej babce na egzaminie :D
    No bidna babka pojevala gaz z hamulcem heheheh Ale za to oblala z hukiem =D

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaraz pisalysmy o gratulacjach.
    macduska wrote:
    akurat tu się z tobą zgadzam,że ukochane i jedyne

chodzi tylko o to że ono takie jest już od tych dwóch kresek wiec czemu się nie cieszyc już wtedy?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dlaczego? Gratuluję mamie końca ciąży
    A w sytuacji jakby sie dzieciak z nieuleczalna choroba urodzil??? ..Gratulowala bys jej końca ciązy , czy urodzenia dziecka???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    powaliło was dokumentnie z tymi avatarami

A czy ktoś mówił,że my normalne jesteśmy???!!!! :)

iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naskoczylyscie na Ewke a niestety ma rację. Do 3 mac często są poronienia. I ja chyba też do 3 nikomu nie powiem
    Heretyczka wrote:
    tak, ale głownie do 3 miesiąca tak? czy tylko mnie sie tak wydaje?
    że potem juz mozna miec wieksze nadzieje?

ania.g lubi tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą, dlaczego Ewka zmieniła profil?

gg64j44jipdfhvk5.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Naskoczylyscie na Ewke a niestety ma rację. Do 3 mac często są poronienia. I ja chyba też do 3 nikomu nie powiem
    A po 3miesiacu poronien juz nie ma??
    Renek nie wpadajmy w paranoje..Tu nie chodzi o mowienie komukolwiek czy nie...Niestety poronienia sie zdarzaja i moga spotkac każda z nas. Sadzisz ,ze jak zobaczyla bys 2kreski nie bedziesz sie cieszyc??Po takim czasie staran?To niemozliwe nie czuc radosci .Nie wiem , byc może jestes osoba , ktora sobie wmowi ,ze bedzie sie cieszyc dopiero od 13,14 tydzien a wczesniej zagłuszy swiadomosc ciąży w glowie..Jesli tak to zazdroszcze...

Iwone, Mega, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ale od razu naskoczył,
    po prostu mam inne zdanie na ten temat,

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czepiacie się teraz. Do każdej sytuacji są inne słowa. Wystarczy pomyśleć. Nie chce mi się walkowac tego tematu. Tak czy inaczej do 3 msca jest większe prawdopodobieństwo straty.

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole Kapta co Ty do mnie rozmawiasz..ja o słupie ta o dupie. Ja o składaniu gratulacji ta o cieszeniu sie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 23:50

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czepiacie się teraz. Do każdej sytuacji są inne słowa. Wystarczy pomyśleć. Nie chce mi się walkowac tego tematu. Tak czy inaczej do 3 msca jest większe prawdopodobieństwo straty.
    No wlasnie do kazdej sytuacji sa inne slowa i czasem te slowa ranią... 8)

Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja pierdole Kapta co Ty do mnie rozmawiasz..ja o słupie ta o dupie. Ja o składaniu gratuluję ta o ciesze nie sie.
    A my o calkiem czyms innym skoro doczytałas....Wiec równie dobrze moge to samo napisac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta pv

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HappyJo wrote:
    A swoją drogą, dlaczego Ewka zmieniła profil?
    mówi że nie mogła się zalogować na tamten ;-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owszem pisałyscie o czymś innym a ja napisałam, że dlatego ja nie składam gratulacji bo wolę poczekać do porodu i posypala się lawina. Ja odnoszę się tylko do postów, które były odpowiedzią na mój wpis

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Spadam
    Pudziana walczy i Kalidov
    za free ogladasz ???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy się kłóćcie, a ja gratuluję dwóch kresek, końca ciąży i urodzenia maluszka. Tak samo przyjmuję gratulacje z tych samych powodów ;)
    Jeśli coś pójdzie nie tak, to przyjmuję słowa otuchy. Jest mi bardzo miło jeśli mogę i mam z kim dzielić radości i smutki ;)

macduska, kapturnica, kkisia, Mega, Reni, Bozia3, Arwena, iwcia77, Sabina, gretka, SolarPolar, Mango, gosia7122, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wy się kłóćcie, a ja gratuluję dwóch kresek, końca ciąży i urodzenia maluszka. Tak samo przyjmuję gratulacje z tych samych powodów ;)
    Jeśli coś pójdzie nie tak, to przyjmuję słowa otuchy. Jest mi bardzo miło jeśli mogę i mam z kim dzielić radości i smutki ;)
    AMEN!!!!

Iwone, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta podwyższacie sobie poziom adrenaliny przed z snem? ;)

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5968 5969 5970 5971 5972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ