35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Wstać czy nie wstać? - oto jest pytanie.....
Nad czym ja się zastanawiam...dopóki imperatorka śpi, trzeba korzystać z rozkoszy emeryckich i wyrabiać odleżyny...
Dziewczyny, ja też nie mogłam zasnąć - SKS?
Bry:-)
Chciałam tylko zaznaczyc, ze Mikołaj mi nic nie przyniósł oprócz anginy...musialam być mega niegrzeczne...
Sabina lubi tę wiadomość
-
Czesc Baby. Dzisiaj , co by sie nie nudzic i nie dostac odlezyn wzielam sie za ukladanie ksiazek - tematami, seriami itp. Znalazlam kalendarz ktory prowadzilam od 2003 roku do 2005 . Zapisywalam tam jedynie poczatki cykli i potem cala ciaze. Cykle mialam srednio co 27 dni. W cyklu w ktorym zaszlam wspolzylam 6,7,8 dc i 15,16,17. 26 dc mialam plamienie a dzien pozniej zrobilam test ciazowy. Czyli wspolzylam inaczej niz teraz. Bo jak sie mocno spinalismy to tak od 12-15 dc a potem i przed laba. Musze to przemyslec.
kapturnica, malgos741, Mega, Iwone, kkisia, Bozia3, Sabina, Mango, Arwena, iwcia77, macduska, HappyJo, caffe, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam z przymrozonej okolicy..
co dzis w planie? aaaa- nic
ale system powoli zaczyna dzialac- pojawiaja sie mysli, zeby w kuchennych szafkach poukladac, albo pierniki na choine upiec.. niemniej nadal sie trzymam planu i nie wstaje, ewentualnie przeloguje sie na sofe i fylma..
Polar, musicie uklad seksiora z tamtego miesiaca powtorzyc- bedzie tradycja i wyjdzieW koncu my tu wierzymy w tradycje..
Elfik, Kaptu, zdrowia! nastepnym razem chociaz same sobie czekolade kupcie, zeby nie dostawac takich niechcianych prezentow..
kapturnica, Mega, Iwone, kkisia, SolarPolar, Sabina, Arwena, iwcia77, macduska, HappyJo, Parka lubią tę wiadomość
-
hello robaczki
ale se pospałam i poleżałam w łóżku
Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, macduska, HappyJo lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kapta, Elfik jak na mikołajki nic nie dostałyście oprócz niespodzianek to myślę że pod choinkę będą zdwojone prezenty
Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, Mango, iwcia77, macduska, HappyJo lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
paszczakin wrote:I ja sie witam z przymrozonej okolicy..
co dzis w planie? aaaa- nic
ale system powoli zaczyna dzialac- pojawiaja sie mysli, zeby w kuchennych szafkach poukladac, albo pierniki na choine upiec.. niemniej nadal sie trzymam planu i nie wstaje, ewentualnie przeloguje sie na sofe i fylma..
Polar, musicie uklad seksiora z tamtego miesiaca powtorzyc- bedzie tradycja i wyjdzieW koncu my tu wierzymy w tradycje..
Elfik, Kaptu, zdrowia! nastepnym razem chociaz same sobie czekolade kupcie, zeby nie dostawac takich niechcianych prezentow..
Dzien dobryIwone, kapturnica, kkisia, anna maria, Reni, Mango, iwcia77, macduska, HappyJo, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ello. U mnie do godziny 10 bylo szaro. Pada, wieje, beznajdziejna pogoda. Nastroje nie lepsze. Do dupy jakies swieta w tym roku...
-
Reni wrote:Zieeeeeeeeew bry nie wiem czy wstać ale w sumie głodna jestem to może wstanę na jakiegoś śledzia
malgos741, anna maria, kkisia, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
ja tam zaraz jem zapiekankę
Mega, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
https://www.facebook.com/310479435759636/photos/a.310502342424012.1073741828.310479435759636/483455661795345/?type=1&theater
Bursztynek coś o tobie01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:Zieeeeeeeeew bry nie wiem czy wstać ale w sumie głodna jestem to może wstanę na jakiegoś śledzia
Renik, obudziłam się z drzemki z dokładnie ta sama myślą.. Czy wstać na śledzia i jak go wciągnąć. Stanęło na buraczki i śmietanie, tyle że jeszcze nie wstałamMega, SolarPolar, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Wstać czy nie wstać? - oto jest pytanie.....
Nad czym ja się zastanawiam...dopóki imperatorka śpi, trzeba korzystać z rozkoszy emeryckich i wyrabiać odleżyny...
Dziewczyny, ja też nie mogłam zasnąć - SKS?
Bry:-)
Chciałam tylko zaznaczyc, ze Mikołaj mi nic nie przyniósł oprócz anginy...musialam być mega niegrzeczne...
Witamjuż w dobrym nastroju
Mega, gretka, SolarPolar, kkisia, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Renik, obudziłam się z drzemki z dokładnie ta sama myślą.. Czy wstać na śledzia i jak go wciągnąć. Stanęło na buraczki i śmietanie, tyle że jeszcze nie wstałam
mówisz i w minutę podane