35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A moja córa dostała na Mikołaja grę Sims 4 i od wczoraj bidok ja instaluje na lapku i ma już zainstalowane....uwaga....fanfary....aż 35%
kapturnica, Mango, Elfik, Sabina, kkisia, kkisia, iwcia77, anna maria, macduska, Reni, Iwone, HappyJo, caffe lubią tę wiadomość
-
Solarpolar, nie chciałabym być brutalna, ale 10 lat temu i plemniory były młodsze i jajco też...
Każde pewnie mogło dłużej pożyć
Ale z tego co piszesz to masz wcześnie owi, zatem kto wie?
Macie racje, następnym razem dziecku z bucika czekoladke jedną zaj....żeby kataru nie dostać...
Przyjechała moja siostrzenica pozbawić się z Idą
Ja ide się pouczyć...
Mam szczęście, ona naprawdę lubi dzieci, a Ida za nią przepada.
Kupiła jej figurkę Pedro pony bo tej jednej jej brakowało do kolekcji, teraz siedzą i buszują w milionie peppowych akcesoriów w pokoiku...
Taka piękna chwila, ale mi się nie chce uczyć, eh...
Tak mnie naszlo ostatnio, ze jednak czas goni nas, ale moja babcię urodziła moją mamę jak miała 45 lat..hmmMega, Sabina, kapturnica, Mango, iwcia77, anna maria, macduska, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Reni, to widzę pełen asortyment objawów ciązowych:-)
A u mnie nic....
Sabinka w tym wszystkim jest jedna dobra rzecz . wiesz, ze możesz...
Jajowody drozne, owulacja jest, nasionka ok
Mądry organizm chce dać ci tylko zdrową dzidzie.
Mega, Sabina, gretka, iwcia77, macduska, kkisia, Evans lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Solarpolar, nie chciałabym być brutalna, ale 10 lat temu i plemniory były młodsze i jajco też...
Każde pewnie mogło dłużej pożyć
Pewnie ze tak. Niczego to nie zmieni. Ale fajnie bylo sobie powspominac.Mega, Mango, anna maria, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ja robię porządek w papierach, przeglądam stare paragony, nawet mam z 2010 roku
Tobie to kontrola z US nie straszna...
Kochana, jak się nudzisz wpadnij do mnie - juz drzwi otwieram, samo odgruzowywanie te go co jest na szafie w przedpokoju zapewni ci moc wrażeń...
Poważnie
Sama nie wiem, co tam nawsadzalam...
I się wydalo!
Dlatego Mikoła mnie olał...mam syf w mieszkaniu...
Ajaj...kapturnica, SolarPolar, Sabina, Mega, gretka, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hehe, cale forum moje, lubię tak, sama ze sobą
Dobra, zrozumiałym aluzje, IDE się pouczyć...Mega, kapturnica, macduska, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Tobie to kontrola z US nie straszna...
Kochana, jak się nudzisz wpadnij do mnie - juz drzwi otwieram, samo odgruzowywanie te go co jest na szafie w przedpokoju zapewni ci moc wrażeń...
Poważnie
Sama nie wiem, co tam nawsadzalam...
I się wydalo!
Dlatego Mikoła mnie olał...mam syf w mieszkaniu...
Ajaj...kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Taki leniwy dzien...... Co tu pisac. Tez mam burdel, ktory sie nawarstwia i nie moge go okielznac bo mi sie nie chce. Aby sie z endorfinowac wpieprzylam pol czekolady- mlecznej, super kalorycznej z orzechami.
Przyznam sie i ja..wpierdoliłam młodemu 4czekoladki..Moja wina ,wielka wina..
Dieta niskoweglowodanoa w rozkwicieWróce do niej jutro....Chyba...
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przyznam sie i ja..wpierdoliłam młodemu 4czekoladki..Moja wina ,wielka wina..
Dieta niskoweglowodanoa w rozkwicieWróce do niej jutro....Chyba...
iwcia77, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To zupelnie jak ja . A czekolade zagryzlam metformina:-)
Kurde normalnie mi rece opadaJA...
Jaka dawke bierzesz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:35
SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja
obudzila mnie standardowa awantura niedzielna moich patologicznych sasiadow...nie wiem co oni robia temu chlopcu, ale on tak przerazliwie sie drze i placze, ze mi serce sciska...ah szkoda gadac...
akurat teraz wyszli z domu , wiec jest spokoj...
kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, 4 raz piszę tego posta.
Nie wiem co robić, czy decydować się na zabieg? Czy czekać aż się samo stanie? Od tygodnia nie mam objawów, a od czwartku brzuch boli malpowo i chwilami już mocno.
Dziewczyny poradzcieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:40
-
Sabina wrote:Dobra, 4 raz piszę tego posta.
Nie wiem co robić, czy decydować się na zabieg? Czy czekać aż się samo stanie? Od tygodnia nie mam objawów, a od czwartku brzuch boli malpowo i chwilami już mocno.
Dziewczyny poradzcie
Tylko wszystko zalezy od organizmuu...Sabina, Iwone, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość