X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega a wymagania instalacyjne spelnia lapec?? Bo czasem tak powolna instalacja moze brac sie z niezgodnosci wymagan systemowych danej gry

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dobra, 4 raz piszę tego posta.
    Nie wiem co robić, czy decydować się na zabieg? Czy czekać aż się samo stanie? Od tygodnia nie mam objawów, a od czwartku brzuch boli malpowo i chwilami już mocno.
    Dziewczyny poradzcie <3
    Samo moze sie oczyscic ale musi to kontrolowac lekarz. Przy samoistnym poronieniu w zasadzie od razu mozesz sie starac choc mi ginka sugerowala miesieczna przerwe. Przy lyzeczkowaniu - nie dosc ze przykre to i dluzej trzeba czekac na kolejne starania, kiedys zalecano 6 miesiecy .

iwcia77, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wiem, że to zabrzmi głupio ale ja nie chce być w ciąży w tym miesiącu. W środę ruszamy z chemią u mojego psa i nie wyobrażam sobie nie widzieć się z nim przez co najmniej 6 tyg kiedy cierpi itd
    wiem, Reni, wiem...i bardzo doceniam Twoje poswiecenie i oddanie, w tym momencie leczenie pupila jest sprawa priprytetowa i to sie chwali <3

Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    smiac mi sie chce , bo " furbo" po wlosku to " cwaniak" :D
    bo to jest cwaniak. Jak się nim źle zajmujesz, to się źle zachowuje- puszcza bąki, beka i inne :D

iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o mnie..

przed chwila słucham, słucham i uszom nie wierzę...
    moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:07

kapturnica, iwcia77, Iwone, SolarPolar, Sabina, Reni, Simba, gretka, kkisia, Elfik, Bozia3, Mega, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłej niedzieli ....

Iwone, kapturnica, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabine - wszystko byle nie zabieg - wiem coś o tym

iwcia77, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o m,nie..

przed chwila słucham, słucham i uszom nie wiezę...
    moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...
    Eyy spokojnie to tylko tak brzmi strasznie..Moga wyciagnac stara futryne lekko ,że tak powiem zrobic rozpierdolek i wstawic nowe ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Samo moze sie oczyscic ale musi to kontrolowac lekarz. Przy samoistnym poronieniu w zasadzie od razu mozesz sie starac choc mi ginka sugerowala miesieczna przerwe. Przy lyzeczkowaniu - nie dosc ze przykre to i dluzej trzeba czekac na kolejne starania, kiedys zalecano 6 miesiecy .
    Gin powiedziała, że gdybym zaczęła plamic mam dzwonic do niej od razu.
    Pech polega na tym, że ona 11 grudnia wyjeżdża . Nie wiem czy się zgodzi żebym tak została. No zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:08

Iwone, SolarPolar, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sabine - wszystko byle nie zabieg - wiem coś o tym
    Nie wiem jak to jest, ale kiedy ja poroniłam koniec 11 t.c mnie nikt nie pytał tylko mnie czyścili, ale może wtedy tak się postępowało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o mnie..

przed chwila słucham, słucham i uszom nie wierzę...
    Każdy sąd Cię uniewinni ;-)

iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem jak to jest, ale kiedy ja poroniłam koniec 11 t.c mnie nikt nie pytał tylko mnie czyścili, ale może wtedy tak się postępowało.
    Teraz mozesz ale nie musisz sie zgadzac nazabieg..Oczywiscie na swoja odpowiedzialnosc..Na watku poronienie bylo kilkakrotnie keidy dziewczyny nie wyrazaly zgody..Jednym to wychodzilo na plus innym nie bo wracaly same...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ja regularnie sprzata w kątach i tam gdzie sie nie zaglada - zawsze mam ok . Ale mam syf na podlodze bo mam psa i kurwa to jest nie do opanowania mam dosyc biegania na szmacie i odkurzaczem. Ona - ta cholera doprowadza mnie do szalu a dom do ruiny.

iwcia77, Reni, gosia7122, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Gin powiedziała, że gdybym zaczęła plamic mam dzwonic do niej od razu.
    Pech polega na tym, że ona 11 grudnia wyjeżdża . Nie wiem czy się zgodzi żebym tak została. No zobaczymy...
    Sabcia , mi ginka wtedy powiedziala ze jak samo nie "pojdzie" w ciagu tygodnia, to mam sie zglosic na lyzeczkowanie do szpitala, bo to juz wtedy bedzie niebezpieczne dla mnie , ze zatrucie organizmu, zapalenie otrzewnej czy cos w tym stylu...

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze...
    jak już pisałam miałam zaczynać jutro malowanie salonu
    już po tych silikonach było narozwalane i miało tak miało zostać do poniedziałku,

wczoraj zadzwonił taki nasz znajomy hydraulik ze przyjedzie dzisiaj obejrzec to co ma nam zrobić ( 2 kaloryfery do wymiany )

miał przyjechać z zoną i rocznym dzieckiem,

od 11 w domu wielkie sprzątanie gratów (chłopaki) i przygotowywanie żarcia (ja),

przed chwilą zadzwonił że przyjedzie jutro...

i raz ze my zrypani po pracy, dwa miałam jutro malować już, trzy żarcie pewnie nie wytrzyma...
    cztery mogłam sobie spokojnie leżeć do góry brzuchem....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:26

iwcia77, kapturnica, Sabina, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Iwcia ja regularnie sprzata w kątach i tam gdzie sie nie zaglada - zawsze mam ok . Ale mam syf na podlodze bo mam psa i kurwa to jest nie do opanowania mam dosyc biegania na szmacie i odkurzaczem. Ona - ta cholera doprowadza mnie do szalu a dom do ruiny.
    znam ten bol, moj jest wlochaty i jak sie drapie to takie koltuny mu wypadaja, cala podloga w "kotach" zima najgorzej, bo dochodzi ogrzewanie i swetry welniane...dobrze ze dywanow nie mam..:), ale swiffer co chwile pracuje :)

SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

wiadomo- jak mus to mus

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    znam ten bol, moj jest wlochaty i jak sie drapie to takie koltuny mu wypadaja, cala podloga w "kotach" zima najgorzej, bo dochodzi ogrzewanie i swetry welniane...dobrze ze dywanow nie mam..:), ale swiffer co chwile pracuje :)

nie wyobrażam sobie aby mieś w mieszkaniu psa

kota już prędzej ale u nas sami alergicy niestety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:25

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    a poza tym we wloszech jest takie powiedzenie " chciales rower - to teraz pedaluj " ;D

macduska, kapturnica, Sabina, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie wyobrażam sobie aby mieś w mieszkaniu psa

kota już prędzej ale u nas sami alergicy niestety

a ja nie wyobrazam sobie NIE miec psa :D

Arwena, gosia7122, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 5973 5974 5975 5976 5977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ