35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Dobra, 4 raz piszę tego posta.
Nie wiem co robić, czy decydować się na zabieg? Czy czekać aż się samo stanie? Od tygodnia nie mam objawów, a od czwartku brzuch boli malpowo i chwilami już mocno.
Dziewczyny poradzcieiwcia77, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wiem, że to zabrzmi głupio ale ja nie chce być w ciąży w tym miesiącu. W środę ruszamy z chemią u mojego psa i nie wyobrażam sobie nie widzieć się z nim przez co najmniej 6 tyg kiedy cierpi itd
Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o mnie..
przed chwila słucham, słucham i uszom nie wierzę...
moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:07
kapturnica, iwcia77, Iwone, SolarPolar, Sabina, Reni, Simba, gretka, kkisia, Elfik, Bozia3, Mega, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o m,nie..
przed chwila słucham, słucham i uszom nie wiezę...
moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Samo moze sie oczyscic ale musi to kontrolowac lekarz. Przy samoistnym poronieniu w zasadzie od razu mozesz sie starac choc mi ginka sugerowala miesieczna przerwe. Przy lyzeczkowaniu - nie dosc ze przykre to i dluzej trzeba czekac na kolejne starania, kiedys zalecano 6 miesiecy .
Pech polega na tym, że ona 11 grudnia wyjeżdża . Nie wiem czy się zgodzi żebym tak została. No zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:08
Iwone, SolarPolar, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o mnie..
przed chwila słucham, słucham i uszom nie wierzę...
moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie wiem jak to jest, ale kiedy ja poroniłam koniec 11 t.c mnie nikt nie pytał tylko mnie czyścili, ale może wtedy tak się postępowało.
-
Iwcia ja regularnie sprzata w kątach i tam gdzie sie nie zaglada - zawsze mam ok . Ale mam syf na podlodze bo mam psa i kurwa to jest nie do opanowania mam dosyc biegania na szmacie i odkurzaczem. Ona - ta cholera doprowadza mnie do szalu a dom do ruiny.
iwcia77, Reni, gosia7122, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gin powiedziała, że gdybym zaczęła plamic mam dzwonic do niej od razu.
Pech polega na tym, że ona 11 grudnia wyjeżdża . Nie wiem czy się zgodzi żebym tak została. No zobaczymy...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi jeszcze...
jak już pisałam miałam zaczynać jutro malowanie salonu
już po tych silikonach było narozwalane i miało tak miało zostać do poniedziałku,
wczoraj zadzwonił taki nasz znajomy hydraulik ze przyjedzie dzisiaj obejrzec to co ma nam zrobić ( 2 kaloryfery do wymiany )
miał przyjechać z zoną i rocznym dzieckiem,
od 11 w domu wielkie sprzątanie gratów (chłopaki) i przygotowywanie żarcia (ja),
przed chwilą zadzwonił że przyjedzie jutro...
i raz ze my zrypani po pracy, dwa miałam jutro malować już, trzy żarcie pewnie nie wytrzyma...
cztery mogłam sobie spokojnie leżeć do góry brzuchem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:26
iwcia77, kapturnica, Sabina, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Iwcia ja regularnie sprzata w kątach i tam gdzie sie nie zaglada - zawsze mam ok . Ale mam syf na podlodze bo mam psa i kurwa to jest nie do opanowania mam dosyc biegania na szmacie i odkurzaczem. Ona - ta cholera doprowadza mnie do szalu a dom do ruiny.
, ale swiffer co chwile pracuje
SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:znam ten bol, moj jest wlochaty i jak sie drapie to takie koltuny mu wypadaja, cala podloga w "kotach" zima najgorzej, bo dochodzi ogrzewanie i swetry welniane...dobrze ze dywanow nie mam..
, ale swiffer co chwile pracuje
nie wyobrażam sobie aby mieś w mieszkaniu psa
kota już prędzej ale u nas sami alergicy niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:25
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Iwcia ja regularnie sprzata w kątach i tam gdzie sie nie zaglada - zawsze mam ok . Ale mam syf na podlodze bo mam psa i kurwa to jest nie do opanowania mam dosyc biegania na szmacie i odkurzaczem. Ona - ta cholera doprowadza mnie do szalu a dom do ruiny.
macduska, kapturnica, Sabina, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość