35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:znam ten bol, moj jest wlochaty i jak sie drapie to takie koltuny mu wypadaja, cala podloga w "kotach" zima najgorzej, bo dochodzi ogrzewanie i swetry welniane...dobrze ze dywanow nie mam..
, ale swiffer co chwile pracuje 
ej, Iwcia, one po jakims czasie zaczynaja sie zbijac w grupy, takie male wersje psa sie robia, potem wystarczy kopnac pod lozko..
ja tez nie mam dywanow.. w jednym pokoju mamy maly dywanik i on jakos nigdy nie chce byc w swoim kolorze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:34
kapturnica, iwcia77, Reni, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o mnie..
przed chwila słucham, słucham i uszom nie wierzę...
moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...
Macduska, daj spokoj- nie bedziecie musieli nowych drzwi kupowac, niech zmieniaja..
kapturnica, iwcia77, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Paszcza ty się chowaj, jak nie to cie zjedzą na święta...
Taki apetyczny prosiaczek...
mowisz, ze powinnam sobie domontować do awataru cos do obrony?
kapturnica, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja nie chcialam ale sie zgodzilam ze wzgledu na mlodego - bo brak rodzenstwa mu doskwiera. Zajmuje sie Danka ale nie sprzata a ona wyjatkowo aktywna i brudzaca - wszystko gryzie . Lubie ja ale cierpie z powodu burdelu ktory mnie otacza.iwcia77 wrote:a poza tym we wloszech jest takie powiedzenie " chciales rower - to teraz pedaluj "

iwcia77, Arwena, macduska, Reni, Iwone, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to moj , jak wrocilismy z wakacji..jakby chcial powiedziec " nastepnym razem jade z wami- czytaj : tesnilem bardzo" serce sie kraje..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/815ea830c932.jpg
kapturnica, Arwena, gretka, macduska, paszczakin, Sabina, kkisia, Mega, Pusurek, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ja teraz tez ale przynajmniej mój się nie leni bo ma włos nie sierść

to tak nie dziala, ja tez mam wlosy, a lenie sie calkiem dobrze..
iwcia77, macduska, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tego co zauważyłam to włosy mu wychodzą tylko przy czesaniu a znów od G siora ma pieska z sierścią i włosy są wszędziepaszczakin wrote:to tak nie dziala, ja tez mam wlosy, a lenie sie calkiem dobrze..
mi włosy aktualnie nie wychodzą w nadmiarze
wiem ze zasada jest taka że codziennie traci się ich kilka naturalnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Macduska, daj spokoj- nie bedziecie musieli nowych drzwi kupowac, niech zmieniaja..
ale znając tempo mojego męża to to będzie gotowe na wielkanoc 2016 roku a do tego czsu bedzie - kurz, bałagan, pół łazienki rozwalone...
mam już wizję świąt z dziurą zamiast futryny i myciem się za zasłonką...
i nie wkurzałoby mnie to tak gdyby nie fakt, że my co roku mamy ful gości w święta i muszę świecić oczami na rózne niedoróbki
iwcia77, Iwone, gosia7122, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy mieliśmy przez 12 lat sukę owczarka niemieckiego,
ale miała kojec na dworze
wspaniały spokojny opiekuńczy pies ,
zdechła w Boże Ciało w tym roku ewidentnie czekając z ostatnim oddechem na swojego pana czyli mojego męża
teraz jesteśmy w żałobie po niej ale pewnie na wiosnę jakiegoś kupimy
iwcia77, Arwena, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

, najlepiej jak urodze po 22 stycznia