35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:znam ten bol, moj jest wlochaty i jak sie drapie to takie koltuny mu wypadaja, cala podloga w "kotach" zima najgorzej, bo dochodzi ogrzewanie i swetry welniane...dobrze ze dywanow nie mam..
, ale swiffer co chwile pracuje
ej, Iwcia, one po jakims czasie zaczynaja sie zbijac w grupy, takie male wersje psa sie robia, potem wystarczy kopnac pod lozko..
ja tez nie mam dywanow.. w jednym pokoju mamy maly dywanik i on jakos nigdy nie chce byc w swoim kolorze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:34
kapturnica, iwcia77, Reni, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny jak gdzieś w telewizji nadadza wiadomośc o kobiecie , która popełniła męzo- i ojcobójstwo to wiedzcie że to o mnie..
przed chwila słucham, słucham i uszom nie wierzę...
moi panowie stoją przy łazience i delibeuja jak to poszerzyc otwór drzwiowy i wstawić nowa futrynę pasującą do tyh nieszczęsnych drzwi...
Macduska, daj spokoj- nie bedziecie musieli nowych drzwi kupowac, niech zmieniaja..kapturnica, iwcia77, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Paszcza ty się chowaj, jak nie to cie zjedzą na święta...
Taki apetyczny prosiaczek...
mowisz, ze powinnam sobie domontować do awataru cos do obrony?kapturnica, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a poza tym we wloszech jest takie powiedzenie " chciales rower - to teraz pedaluj "
iwcia77, Arwena, macduska, Reni, Iwone, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to moj , jak wrocilismy z wakacji..jakby chcial powiedziec " nastepnym razem jade z wami- czytaj : tesnilem bardzo" serce sie kraje..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/815ea830c932.jpgkapturnica, Arwena, gretka, macduska, paszczakin, Sabina, kkisia, Mega, Pusurek, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ja teraz tez ale przynajmniej mój się nie leni bo ma włos nie sierść
to tak nie dziala, ja tez mam wlosy, a lenie sie calkiem dobrze..iwcia77, macduska, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:to tak nie dziala, ja tez mam wlosy, a lenie sie calkiem dobrze..
mi włosy aktualnie nie wychodzą w nadmiarze
wiem ze zasada jest taka że codziennie traci się ich kilka naturalnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Macduska, daj spokoj- nie bedziecie musieli nowych drzwi kupowac, niech zmieniaja..
ale znając tempo mojego męża to to będzie gotowe na wielkanoc 2016 roku a do tego czsu bedzie - kurz, bałagan, pół łazienki rozwalone...
mam już wizję świąt z dziurą zamiast futryny i myciem się za zasłonką...
i nie wkurzałoby mnie to tak gdyby nie fakt, że my co roku mamy ful gości w święta i muszę świecić oczami na rózne niedoróbkiiwcia77, Iwone, gosia7122, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy mieliśmy przez 12 lat sukę owczarka niemieckiego,
ale miała kojec na dworze
wspaniały spokojny opiekuńczy pies ,
zdechła w Boże Ciało w tym roku ewidentnie czekając z ostatnim oddechem na swojego pana czyli mojego męża
teraz jesteśmy w żałobie po niej ale pewnie na wiosnę jakiegoś kupimyiwcia77, Arwena, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość