35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć wam
ja tez mam takie smętne dni a kupa sprzątania na święta ,w tym tygodniu ogarniamy kuchnie i okna ,dobrze ze G ma nocki w tym tygodniu ja nockę jutro potem parę dni w domku i dopiero do pracki od piątku do niedzieli popołudniówki
za to w wigilię ja na popołudnie on na rano kurdechcemy się zamienić zmianami
a i tak wyjdę wcześniej bo mnie wcześniej G zmieni i może tez wtedy wcześniej przyjdzie do domu jak się babeczka zgodzi z która będzie na tej zmianie (troszkę to skomplikowane)
dziś na obiad naleśniki
p.s. 67dc @ jeszcze nie ma ,wywoływałam lutką bo chce w końcu iść na te badani a tu dupa blada ehhh (chyba to pani M się jednak zbliża)
a co do cieszenia się z ciąży ,to chyba nie potrafiłabym się nie cieszyć po tak długim czasie starań ...
Jeszcze jedno wiecie ,mój syn ma 3tygodnie wolnego w szkole okresie świątecznymIwone, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam sie i ja
obudzila mnie standardowa awantura niedzielna moich patologicznych sasiadow...nie wiem co oni robia temu chlopcu, ale on tak przerazliwie sie drze i placze, ze mi serce sciska...ah szkoda gadac...
akurat teraz wyszli z domu , wiec jest spokoj...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sama musisz zdecydowac..Wg mnie najlepsze jest samoistne wyczyszczenie ..Lyzeczkowanie ejdnak przedluzy czas przerwy od staran no i wiesz jakie sa ryzyka przy łyzeczkowaniu..jednak to zabieg...
Tylko wszystko zalezy od organizmuu... -
Sabina wrote:Kapta mi zależy żeby przerwa była jak najkrótsza.
EDIT skoro brzuch zaczyna cie bolec. skurcze sa to byc moze samo sie ruszy..Miejmy nadzieje..Ale i tak musisz pogadac ze swoja gin jak cie ogladnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:46
iwcia77, Iwone, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobra, 4 raz piszę tego posta.
Nie wiem co robić, czy decydować się na zabieg? Czy czekać aż się samo stanie? Od tygodnia nie mam objawów, a od czwartku brzuch boli malpowo i chwilami już mocno.
Dziewczyny poradzcieIwone, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No domyslam sie..Wiesz najlepiej jakby sie samo ruszylo..Ze zaczela bys krwawic i samo by zeszło..Ale to wszystko zalezy od tego czy to nie ejst poronienie zatrzymane..Wtedy nic nie zrobisz beda musieli wyłyzeczkowac....
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Taki leniwy dzien...... Co tu pisac. Tez mam burdel, ktory sie nawarstwia i nie moge go okielznac bo mi sie nie chce. Aby sie z endorfinowac wpieprzylam pol czekolady- mlecznej, super kalorycznej z orzechami.
Na razie piętro domu mam posprzątane całkowicie, dół dalej w bałaganie, dlatego kawę pijemy na górzekapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A moja córa dostała na Mikołaja grę Sims 4 i od wczoraj bidok ja instaluje na lapku i ma już zainstalowane....uwaga....fanfary....aż 35%
Mój dostał furbiego i monopoly imperium i mam go z głowy na jakiś czasiwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiem, że to zabrzmi głupio ale ja nie chce być w ciąży w tym miesiącu. W środę ruszamy z chemią u mojego psa i nie wyobrażam sobie nie widzieć się z nim przez co najmniej 6 tyg kiedy cierpi itd
iwcia77, Sabina, SolarPolar, Bozia3, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:albo masz słaby komputer, albo coś jest nie tak. Ta gra długo się instaluje, ale nie aż tak. Anuluj i na nowo
Mój dostał furbiego i monopoly imperium i mam go z głowy na jakiś czaskapturnica, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny