35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurwa, kurwa, kurwa! O!Elfik wrote:A ja tylko napiszę, że wyszła u mnie galopuąca nadczynność, mam zakaz starania się do czasu aż uregulujemy sytuację...
aha, no i mam jeszcze guza w tarczycy...
zatem, Merry Christmas
Moze teraz jakies dobre wieści? Czekam! -
no jestem tez swiateczna
Mega, nick nieaktualny, anna maria, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Evans, SolarPolar, gretka, caffe, malgos741, Parka, nick nieaktualny, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:kurwa, kurwa, kurwa! O!
Moze teraz jakies dobre wieści? Czekam!
udało mi się dostać na biopsję już 17 grudnia
hohoho
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
Skurwenseny tak przed świętami? Skandal
Wina Tuska!Pusurek wrote:Reni, a z trolem nic nie przyszlo?? Do Malgosi i Iwone doszlo wczoraj, liczylam ,ze do Ciebie tez... Na bank ukradli...
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale powiem Wam, że zawsze się śmiałam, jak czytałam, że pewnie będzie prezent na rocznicę ślubu, urodziny męża, na wigilię, etc...
a jak mi of najpierw wyznaczył owu, to powinnam testować w urodziny małza, hehe
pomyślalam, masz za swoje - się nabijałaś babo, a jakby wyszedł plus, to do każdej jednej takiej słodziaczki napiszesz długieeee przeprosiny
...
ale los mi oszczędzi tego upokorzenia jak myślę
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewka a o co kazda z nas sie stara? Żeby zajść, to pierwszy krok, potem zeby ciąża sie zdrowo rozwijała i urodzić bez problemów. Po kolei, ja teraz chce zrobic ten pierwszy krok, uda sie - bede sie cieszyć i martwic o resztęHeretyczka wrote:ale co sie uda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:11
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja zawsze gratuluję po porodzieHeretyczka wrote:nie, nie ciesze sie tylko mam nadzieje
i nie oczekuje gratulacji, to mnie najbardziej rozwala na forach, gratulacje i milion serduszek a pozniej czarna rozpacz i współczucia
nie lepeij zamknąć paszcze i poczekać co sie wydarzy?
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale co sie nie udało?urodziło sie zywe kochane dziecko tak? chyba szukasz dziury w całym...mnie tylko chodziło o te histerie dwukreskowemacduska wrote:Po porodzie też moze być różnie,
to co wtedy?
A jak dziecko się urodzi z wadą wrodzoną to co, nie pogratulujesz bo się nie udało?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurwa Ewka czy ty naprawde jestes taka zimna suka ?
Nie kurwa nie mozesz bo masz dziecko ktore kochasz
Tylko dlaczego nie ma w tobie ani cienia empatii ?
I juz nic wiecej nie napisze choc wiele slow mi sie pcha pod palec
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość