35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:A ja tylko napiszę, że wyszła u mnie galopuąca nadczynność, mam zakaz starania się do czasu aż uregulujemy sytuację...
aha, no i mam jeszcze guza w tarczycy...
zatem, Merry Christmas
Moze teraz jakies dobre wieści? Czekam! -
nick nieaktualny
-
Skurwenseny tak przed świętami? Skandal
Wina Tuska!Pusurek wrote:Reni, a z trolem nic nie przyszlo?? Do Malgosi i Iwone doszlo wczoraj, liczylam ,ze do Ciebie tez... Na bank ukradli...Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale powiem Wam, że zawsze się śmiałam, jak czytałam, że pewnie będzie prezent na rocznicę ślubu, urodziny męża, na wigilię, etc...
a jak mi of najpierw wyznaczył owu, to powinnam testować w urodziny małza, hehe
pomyślalam, masz za swoje - się nabijałaś babo, a jakby wyszedł plus, to do każdej jednej takiej słodziaczki napiszesz długieeee przeprosiny...
ale los mi oszczędzi tego upokorzenia jak myślęmalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ale co sie uda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:11
anna maria, Sabina, macduska, malgos741, Arwena, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja zawsze gratuluję po porodzieHeretyczka wrote:nie, nie ciesze sie tylko mam nadzieje
i nie oczekuje gratulacji, to mnie najbardziej rozwala na forach, gratulacje i milion serduszek a pozniej czarna rozpacz i współczucia
nie lepeij zamknąć paszcze i poczekać co sie wydarzy?Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Po porodzie też moze być różnie,
to co wtedy?
A jak dziecko się urodzi z wadą wrodzoną to co, nie pogratulujesz bo się nie udało?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurwa Ewka czy ty naprawde jestes taka zimna suka ?
Nie kurwa nie mozesz bo masz dziecko ktore kochasz
Tylko dlaczego nie ma w tobie ani cienia empatii ?
I juz nic wiecej nie napisze choc wiele slow mi sie pcha pod palecArwena, Sabina lubią tę wiadomość