X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tylko taka dziwnie pusta jestem :-(
    :( :(

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /witam dziewczynki
    tule was obie Sabinko,Evans <3

Mega, Sabina, Iwone, peppapig, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czesc :-)
    Noc minęła spokojnie. Rano Mikołaj przyszedł do córki, więc jest euforia ;-)
    Dziewczyny dziękuję. Wiem że dam radę. Wiadomo człowiek chujowo się czuje, tak mi dziwnie. Ale są większe tragedie. Co prawda na razie nie.mogę zrozumieć czemu? Dlaczego? Ale to nic.
    Evans tule <3 dzięki za Twoje posty. Jeszcze nie wiem co zrobię. Nie wiem. Muszę pomyśleć, poczytać, ogarnąć się.

Buziakki

Tylko taka dziwnie pusta jestem :-(
    Sorki za chaos wypowiedzi
    Sabinka trzymaj sie <3

Sabina, anna maria lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina Ewans <3 tulam
    Ja wczoraj jak przeczytalam wasze posty , zaczelam zastanawiac sie jak to mozliwe ze tylu osob to dotyka

I wogole dzien dobry :)
    Mikolaj obudzil mnie tak jak ostatnio Miska :)

Sabina, Iwone, Mega, peppapig, gretka, Simba, Bozia3, anna maria, SolarPolar, Arwena, macduska, Evans, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jest wadliwe ciało żółte. Nie widać echa zarodka. Ponieważ w poniedziałek jadę z mała do nefrologa, to bete mam zrobić we wtorek i zgłosić się do gin. Potem szpital. Gdybym zaczęła wcześniej plamic mam od razu dzwonic.
    No i po marzeniach :-(
    Oj, tak mi przykro <3
    Ale wiesz, ja tak miałam z drugą ciążą. Nie było echa zarodka, pęcherzyk się zwijął, był taki wrzecionowaty i miałam poronić. Dostałam od doktora wskazówki, ze mam brać Ergotaminę jakbym zaczęła krwawić i lód na brzuch. Ale ja nie zaczęłam krwawić i po 10 dniach udałam sie do niego. I na usg było okrągłe jajo z dzidziuskiem. A potem wyszła ta wada pęcherza płodowego z jakims uchyłkiem, to nie wpłynęło na dziecko. HUbi jest zdrowy i ma prawie 10 lat. Także z całego serca ci życzę tego samego!

I Dzień Dobry wszystkim :-)

Iwone, Sabina, peppapig, Simba, Bozia3, kkisia, Parka, Reni, anna maria, Pusurek, Mega, malgos741, kapturnica, iwcia77, macduska, Lucky, Evans, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim
    Sabinko Evans wiem po sobie.. ból i złość, trudno te wszystkie emocje ogarnąć, potrzeba czasu..wkurwiało mnie jak mi wszyscy to mówili,ale to prawda. Troche czasu i wsparcia bo człowiek to nie maszyna a przede wszystkim uczucia więc jesli jest potrzeba to płakać.. wspieram mocno

Iwone, Mega, Bozia3, kkisia, anna maria, dorbie, iwcia77, macduska, Lucky, Evans lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Sabina Wiem że dam radę.
    [/QUOTE]

I tego sie trzymaj! Pamietaj: SILA JEST KOBIETA!!!

My bedziemy czuwac

Simba, Bozia3, kkisia, anna maria, Mega, malgos741, dorbie, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i witam sie bo od wczoraj koncentracja cos mi szwankuje....

kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość

gretka
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po zabiegu lekarz powiedzial ze 2 dni nic nie wolno robic ,a przez nastepne 2 tyg oszczedzac sie i tez chcial dac zwolnienie z pracy.Tez musialam 2 razy pod rzad robic bete zeby nie bylo pomylki,swoja droga dziwne ze Inesce kazal na drugi dzien na zabieg przyjechac?
    Sabina wrote:
    Oficjalnie jeszcze nie.mogę. Muszę zrobić bete żeby było białe na czarnym.
    Dziewczyny po zabiegach bralyscie wolne czy wracalyscie do pracy od razu?
    Nie wiem czy dam radę siedzieć w domu

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Sabina i Evans, przytulam <3
    I niech sie juz ten rok skonczy, a nastepny bedzie lepszy.

Heretyczka, Sabina, Mega, malgos741, kkisia, gretka, iwcia77, Simba, gosia7122, Evans, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Sabina Ewans <3 tulam
    Ja wczoraj jak przeczytalam wasze posty , zaczelam zastanawiac sie jak to mozliwe ze tylu osob to dotyka

I wogole dzien dobry :)
    Mikolaj obudzil mnie tak jak ostatnio Miska :)
    A mnie awantura zastepcza-tzn ja bylam awanturujaca sie.

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, Evans <3 <3 <3

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie byl Sw. Mikolaj, wor prezentow zostawil...jakies 350 milionow ;)
    ale i tak sie zmarnuja, nie ten dzien ;) zostawil tez sliczne pantofelki i skarpetki bardzo stylish :) Nawet Leon dostal nowy, wyjsciowy plaszcz- musi biedak - bo zapada na anginy i kiedy zimno jest nie chce z domu wychodzic.
    A praca nienapisana i nadal lezy odlogiem...(czy jak to tam sie mowi)

A ja wygladam jak Freddy Krueger- tak mi sie skora na twarzy luszczy, brakuje mi tylko tego sweterka w zielono-czerwone paski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:03

Mega, anna maria, malgos741, Pusurek, Reni, Sabina, kkisia, gretka, Heretyczka, iwcia77, kapturnica, Simba, macduska, SolarPolar, gosia7122, Parka, peppapig, caffe, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w robocie, na razie wszystko co miałam zapisane w kalendarzu zrobiłam i siedzę a tego nie nawidze.
    Po robocie do mamy na tapetowanie. ;)
    Chyba wszystkim ten rok dal w d...

Sabina, kkisia, gretka, Mega, macduska, Iwone, peppapig, caffe lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w robocie
    Bez komentarza...

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku u mnie tez juz nie ten dzien :)
    Ale i tak milo

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie znad kanapki z lososiem. Dzis slonce i mroz. Zaraz wypadamy na szoping do miasta.
    Milego dnia!

Mega, dorbie, iwcia77, kapturnica, macduska, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja też w robocie
    Bez komentarza...
    jak sie cieszę ze nie jestem sama, łącze sie w bólu ;) do 21 się muszę męczyć ...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze strasznie mnie zdolowaly te informacje od dziewczyn... Łeb mi chce rozwalić... Brak słów

iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jak sie cieszę ze nie jestem sama, łącze sie w bólu ;) do 21 się muszę męczyć ...
    No ja do 8.00 jutro, ale może wytrzymam. Czasami to się zastanawiam co ja tu robię, wypalam się, ludzie nie myślą, tylko mnie wkurzają. Ech, szkoda gadać, nie mogę tak publicznie :-(

Mega, anna maria, malgos741, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 5959 5960 5961 5962 5963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ