35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
/witam dziewczynki
tule was obie Sabinko,Evans
Mega, Sabina, Iwone, peppapig, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Czesc
Noc minęła spokojnie. Rano Mikołaj przyszedł do córki, więc jest euforia
Dziewczyny dziękuję. Wiem że dam radę. Wiadomo człowiek chujowo się czuje, tak mi dziwnie. Ale są większe tragedie. Co prawda na razie nie.mogę zrozumieć czemu? Dlaczego? Ale to nic.
Evans tuledzięki za Twoje posty. Jeszcze nie wiem co zrobię. Nie wiem. Muszę pomyśleć, poczytać, ogarnąć się.
Buziakki
Tylko taka dziwnie pusta jestem
Sorki za chaos wypowiedziSabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina Ewans
tulam
Ja wczoraj jak przeczytalam wasze posty , zaczelam zastanawiac sie jak to mozliwe ze tylu osob to dotyka
I wogole dzien dobry
Mikolaj obudzil mnie tak jak ostatnio MiskaSabina, Iwone, Mega, peppapig, gretka, Simba, Bozia3, anna maria, SolarPolar, Arwena, macduska, Evans, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jest wadliwe ciało żółte. Nie widać echa zarodka. Ponieważ w poniedziałek jadę z mała do nefrologa, to bete mam zrobić we wtorek i zgłosić się do gin. Potem szpital. Gdybym zaczęła wcześniej plamic mam od razu dzwonic.
No i po marzeniach
Ale wiesz, ja tak miałam z drugą ciążą. Nie było echa zarodka, pęcherzyk się zwijął, był taki wrzecionowaty i miałam poronić. Dostałam od doktora wskazówki, ze mam brać Ergotaminę jakbym zaczęła krwawić i lód na brzuch. Ale ja nie zaczęłam krwawić i po 10 dniach udałam sie do niego. I na usg było okrągłe jajo z dzidziuskiem. A potem wyszła ta wada pęcherza płodowego z jakims uchyłkiem, to nie wpłynęło na dziecko. HUbi jest zdrowy i ma prawie 10 lat. Także z całego serca ci życzę tego samego!
I Dzień Dobry wszystkimIwone, Sabina, peppapig, Simba, Bozia3, kkisia, Parka, Reni, anna maria, Pusurek, Mega, malgos741, kapturnica, iwcia77, macduska, Lucky, Evans, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc wszystkim
Sabinko Evans wiem po sobie.. ból i złość, trudno te wszystkie emocje ogarnąć, potrzeba czasu..wkurwiało mnie jak mi wszyscy to mówili,ale to prawda. Troche czasu i wsparcia bo człowiek to nie maszyna a przede wszystkim uczucia więc jesli jest potrzeba to płakać.. wspieram mocnoIwone, Mega, Bozia3, kkisia, anna maria, dorbie, iwcia77, macduska, Lucky, Evans lubią tę wiadomość
-
Mi po zabiegu lekarz powiedzial ze 2 dni nic nie wolno robic ,a przez nastepne 2 tyg oszczedzac sie i tez chcial dac zwolnienie z pracy.Tez musialam 2 razy pod rzad robic bete zeby nie bylo pomylki,swoja droga dziwne ze Inesce kazal na drugi dzien na zabieg przyjechac?Sabina wrote:Oficjalnie jeszcze nie.mogę. Muszę zrobić bete żeby było białe na czarnym.
Dziewczyny po zabiegach bralyscie wolne czy wracalyscie do pracy od razu?
Nie wiem czy dam radę siedzieć w domu -
kkisia wrote:Sabina Ewans
tulam
Ja wczoraj jak przeczytalam wasze posty , zaczelam zastanawiac sie jak to mozliwe ze tylu osob to dotyka
I wogole dzien dobry
Mikolaj obudzil mnie tak jak ostatnio Miska -
U mnie byl Sw. Mikolaj, wor prezentow zostawil...jakies 350 milionow
ale i tak sie zmarnuja, nie ten dzienzostawil tez sliczne pantofelki i skarpetki bardzo stylish
Nawet Leon dostal nowy, wyjsciowy plaszcz- musi biedak - bo zapada na anginy i kiedy zimno jest nie chce z domu wychodzic.
A praca nienapisana i nadal lezy odlogiem...(czy jak to tam sie mowi)
A ja wygladam jak Freddy Krueger- tak mi sie skora na twarzy luszczy, brakuje mi tylko tego sweterka w zielono-czerwone paskiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:03
Mega, anna maria, malgos741, Pusurek, Reni, Sabina, kkisia, gretka, Heretyczka, iwcia77, kapturnica, Simba, macduska, SolarPolar, gosia7122, Parka, peppapig, caffe, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
-
Ja juz w robocie, na razie wszystko co miałam zapisane w kalendarzu zrobiłam i siedzę a tego nie nawidze.
Po robocie do mamy na tapetowanie.
Chyba wszystkim ten rok dal w d...Sabina, kkisia, gretka, Mega, macduska, Iwone, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-