35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:DOMINIKA - DLA MNIE SUPER ZE ONA WYGRAŁA BO NA NIĄ STAWIAŁAM ,zrobiła zajebiste dania aż ślinka leciała na nie ,niestety jadłam oczami tylko
a przepisy masz wszystkie na stronie masterszefa , wiec probojArwena lubi tę wiadomość
-
Witam dziołchy, dzisiaj przyznam, ze ciezko mi bylo wstac a na dodatek sasiadka nie jedzie wiec musze kopytkowac do autobusu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdd1b918db85.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 05:26
Mega, moremi, Iwone, Bozia3, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pobudka 5:20...pies ucho... I tak się zastanawiam..Polar jak Ty funkcjonuje o tej porze? Ja na autopilocie docieram do psiej szafki, biorę odpowiedni lek, podaje krople, odstawiam lek i wracam tą samą drogą do łóżka na ten sam bok
P.s. witalam się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 07:15
moremi, Simba, Bliska 77, Mega, HappyJo, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:A mi Lekarz powiedzial , ze mam czekac do dwoch normalnych miesiaczek I moge sie starac , Tylko nie wiem czy bede gotowa emocjonalnie ..... hm ...... ?6 miesiecy to chyba stara szkola , albo moj Lekarz jest glupi .... Zreszta mam skierowanie do kliniki na konsultacje to sie dowiem wiecej .... I moze wyniki badan beda ....
Bry
Zwijam się do pracy. Będę nadrabiać Was wieczorem
Sabinka, tulę bardzo mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 07:44
Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam
My chujowo od rana. Aktualnie wyjechalsmy od tesciow i zasuwamy do nefrologa z Mloda. Wyjechalismy godzinę wcześniej, żeby machnąć bete i dziś pojechać do gin. Zależało nam, bo jakby się okazało że musi być zabieg to mąż wziąłby urlop a nie jeździł 150km w te i z powrotem. Czekałam się w kolejce a pani w gabinecie do mnie że wyniki w piątek. No i chuj. Zrobię u siebie, wynik będę mieć popoludniu. Ale pojade dopiero jutro -
Sabina, co to za lab co bete 5 dni robi, przeciez to nie ma racji bytu.. Moze pani w gabinecie sie cos pochrzanilo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 08:46
Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sabina, co to za lab co bete 5 dni robi, przeciez to nie ma racji bytu.. Moze pani w gabinecie sie cos pochrzanilo?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ej co to?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8c795810423.jpgpaszczakin, anna maria, Bozia3, kkisia, Bliska 77, Mega, Mango, Pusurek, moremi, SolarPolar, caffe, iwcia77, mama78, Bursztyn, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej co to?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8c795810423.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:10
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ej jak beta kosztuje kolo 13 zl to testy chyba sa drozsze, nie?
a wiesz na 100%
ja na moj pierwszy test ciazowy z apteki (w pierwszym cyklu staran) wywalilam 15 czy 18 euraczy, bo przeciez na bank bylam w ciazy.. a ten mi cham minusa pokazal..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:14
kapturnica, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość