35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI kurcze znowu kolejna niedziela się kończy...
dlaczego tak szybko???
a jeszcze muszę sypialnię odgruzowac...
mój mąż sprzątał resztę domu na zasadzie - co przeszkadza - wynieśmy do sypialni
i mam tutaj:
suszarkę z praniem
deskę do prasowania założoną praniem suchym ( poukładanym na szczęście juz)
7 kurtek zdjętych z wieszaka w przedpokoju
moje dwie torebki
stertę papiero-dokumentów męża
może za pół godziny uda mi się położyc?
fajnie by było
Sabina, paszczakin, malgos741, Mega, Iwone, dorbie, gretka, Bliska 77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I kurcze znowu kolejna niedziela się kończy...
dlaczego tak szybko???
a jeszcze muszę sypialnię odgruzowac...
mój mąż sprzątał resztę domu na zasadzie - co przeszkadza - wynieśmy do sypialni
i mam tutaj:
suszarkę z praniem
deskę do prasowania założoną praniem suchym ( poukładanym na szczęście juz)
7 kurtek zdjętych z wieszaka w przedpokoju
moje dwie torebki
stertę papiero-dokumentów męża
może za pół godziny uda mi się położyc?
fajnie by było
macduska, to brzmi jak 5 minut i zrobione
Mega, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
witaj w klubie miałam brać lutkę od środy chyba się nie przyda, mam nadzieję że się wszystko wchłonie.Mega wrote:A mnie boli brzuch i pojawiło sie plamienie....

Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Tez idę poseksic....HappyJo wrote:Laseczki spadam... niekoniecznie jeszcze spać, ale do łóżka

Paaaaa
Muahhh!
Dobranoc
dorbie, Arwena, Heretyczka, kkisia, Bliska 77, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ohhh ja bardzo zaluje , ze nie staralam sie duzo wczesniej o dziecko , chyba troche przegapilam w tym swoim zyciu ..... no ale tak jakos na poczatku wychodzilo , ze czasu nie bylo , a pozniej to czlowiek zajal sie zarabianiem I pewnego dnia dotarlo do mnie , ze chodzimy po domu , a wlasciwie szukamy sie , jest piekny I idealny , ale puuuuustydorbie wrote:Evans, podczytałam, przytulam ...

Ja to jestem w pewnym sensie spełniona, dwóch synów mam, ale przykro mi, że nie każdy może tak od razu poczuć dzieciątko u siebie...
malgos741, Heretyczka, Iwone, kkisia, Sabina, Bozia3, HappyJo lubią tę wiadomość

-
Wczoraj była pełnia, dziś prawie, żadna nie wychodzi polować?

A ja ogladam nagrane Law & order...
Małż twierdzi, ze jak nie obejrzę przynajmniej 5 truposzy dziennie koniecznie zamordowanych w jakiś dziwnych okolicznościach to czuję niedosyt...
Przesadza
Wystarczy dwóch truposzy...
iwcia77, SolarPolar, Simba, kapturnica, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
-
A mi Lekarz powiedzial , ze mam czekac do dwoch normalnych miesiaczek I moge sie starac , Tylko nie wiem czy bede gotowa emocjonalnie ..... hm ...... ?6 miesiecy to chyba stara szkola , albo moj Lekarz jest glupi .... Zreszta mam skierowanie do kliniki na konsultacje to sie dowiem wiecej .... I moze wyniki badan beda ....kapturnica wrote:Sama musisz zdecydowac..Wg mnie najlepsze jest samoistne wyczyszczenie ..Lyzeczkowanie ejdnak przedluzy czas przerwy od staran no i wiesz jakie sa ryzyka przy łyzeczkowaniu..jednak to zabieg...
Tylko wszystko zalezy od organizmuu...
iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny