35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie wróciliśmy od teściów
ale jaja kombinowalismy jak im powiedzieć, że możliwe, ze nie przyjedzemy do nich, bo pies i trzeba choronić go przed infekcjami i takie tam ..a okazuje się, że teściowa nie wiedziała jak nam powiedzieć, ze wigilii nie robi, bo idą do córki (my z nią nie rozmawiamy ale to długa historia) hahah cyk i mamy z głowy cuuuuudownie
Przyjadą do nas w drugi dzień świąt (bo jak rok mieszkamy jeszcze nie dojechali, bo zwierzęta na wsi potrzebuja opieki non stop)
tak więc caaaałe święta bez wyjazdów ekstraPusurek, macduska, kapturnica, Mango, Iwone, Heretyczka, Sabina, iwcia77, gretka, peppapig, kkisia, SolarPolar, malgos741, Arwena, anna maria, Mega, caffe, Bozia3, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
My jak zwykle w święta w domu, a poszłabym się gdzieś pogościć.
Jak żyła jeszcze moja mama, to jeździliśmy do niej w któryś dzień świąt, albo spotykaliśmy się u mnie. Niestety teraz to i moje rodzeństwo i teściowa zawsze przychodzą do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 20:21
Sabina, macduska, kkisia, malgos741, Arwena, anna maria, Mega, caffe, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:My jak zwykle w święta w domu, a poszłabym się gdzieś pogościć.
Jak żyła jeszcze moja mama, to jeździliśmy do niej w któryś dzień świąt, albo spotykaliśmy się u mnie. Niestety teraz to i moje rodzeństwo i teściowa zawsze przychodzą do nas
my mamy Wigilię w domu - ponad 10 osób
na pierwszy dzien do kuzynki a na drugi do teściowej, na trzeci czyli 27 u nas bo sa imieniny mojego taty
cieżki czas tyle dni imprezyIwone, Sabina, gretka, kkisia, malgos741, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macdu bajerny awatarek
rozwijam się,
Iwcia napisała , ze z moim poprzednim to na rozróbę do knajpy mozna iść to pomyślałam, ze stworzę łagodniejsz alter-ego
przynajmniej na czas Swiątkapturnica, Iwone, Sabina, kkisia, malgos741, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dobry wieczór
Boooszeee jakie durne avatarymacduska, Sabina, kkisia, SolarPolar, malgos741, Heretyczka, Arwena, Mega, iwcia77, caffe, HappyJo, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny