35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:no nie wiem, nie wiem, czy po ostatnim updejcie (po ostrzezeniu od Elfika), moj jeszcze sie do baru na piwko nadaje.. chociaz, moze tak bezpiecznej
, karate w klate i sami sie na rozen nakluja
anna maria lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wiesz Iwcia, ten Twoj Ivo Mis tez tak troche jak swinka wyglada przez te kropki na nosie
Ja wiem, ze to smoczek, ale jednak
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Sabina oczywiscie ze mozesz czekac ,az sie sama oczyscisz tylko jak dlugo?mi jak lekarz stwierdzil martwa ciaze(koniec 12tyg) i skierowal na zabieg to musialam jeszcze 10 dni nosic martwe dziecko co mnie rozpierdalalo.Tez chcialam Sama poronic nawet skakalam ze schodow i nic.Oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie ale ja poszlabym na zabieg.
Dzięki za radyanna maria, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:albo masz słaby komputer, albo coś jest nie tak. Ta gra długo się instaluje, ale nie aż tak. Anuluj i na nowo
Mój dostał furbiego i monopoly imperium i mam go z głowy na jakiś czasIwone lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega a wymagania instalacyjne spelnia lapec?? Bo czasem tak powolna instalacja moze brac sie z niezgodnosci wymagan systemowych danej gry
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Kochana sony vaio kupiony w lipcu tego roku wiec chyba tak
Mega nie patrz na marke i kiedy kupiony tylko na parametry wydajnosci systemu
Mozesz miec wielka nowoczesna krowe a niskiej jakosci karte graficzna i miejsca na dysku tyle co kot napłakal i na odwrot .Kazda gra ma minimalne parametry ktore musi spelniac danykomputer by gra mogla sie zainstalowac i mozna ja było uzyc.Nie na kazdym komputerze i laptopie pojda wszystkie gry... .Wystarczy wejsc w komputer i we własciwosci..Tam pisze wsio jaka karta graficzna , ile miejsca na dysku itd... .... Bo instalowanie gry przez caly dzien to troche długo..No chyba ,że po kodzie sciagasz a masz słaby net to moze i kilka dni drzec ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 18:15
Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ale sciaga gre z neta po kodzie czy instaluje z płytki??..Bo jak z płytki to inernet nie ma nic do rzeczy....
-
kapturnica wrote:Mega nie patrz na marke i kiedy kupiony tylko na parametry wydajnosci systemu
Mozesz miec wielka nowoczesna krowe a niskiej jakosci karte graficzna i miejsca na dysku tyle co kot napłakal i na odwrot .Kazda gra ma minimalne parametry ktore musi spelniac danykomputer by gra mogla sie zainstalowac i mozna ja było uzyc.Nie na kazdym komputerze i laptopie pojda wszystkie gry... .Wystarczy wejsc w komputer i we własciwosci..Tam pisze wsio jaka karta graficzna , ile miejsca na dysku itd... .... Bo instalowanie gry przez caly dzien to troche długo..No chyba ,że po kodzie sciagasz a masz słaby net to moze i kilka dni drzec .... -
Mega wrote:On właśnie teraz tak to wyglada, jest płyta, rejestrujesz sie na stronie, wpisujesz kod z płyty i ściągasz, niestety....
U mnie etz tak było jak miałam starego dostawce radiowego..Młody sciagal gry nie raz nie dwa po kilka dni..Zmieniłam dostawce , zwiekszyłam przesył i smigło...Mega lubi tę wiadomość
-
O kurdę, już jestem "ekspertką". Ja pierdzielę.
Ale jeszcze nie wiem w czym, więc proszę się do mnie nie zwracać póki co z żadnymi pytaniami (ja muszę się zorientować najpierw na czym znam się najlepiej)Arwena, Mango, iwcia77, Reni, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no nie wiem, nie wiem, czy po ostatnim updejcie (po ostrzezeniu od Elfika), moj jeszcze sie do baru na piwko nadaje.. chociaz, moze tak bezpiecznej
Paszcza, a Ty widzę w pakiecie z bonusem - nóż do krojenia po upieczeniu gratisWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 19:14
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość