35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
HappyJo wrote:Dziś skończyłam nagrania. Stąd taki kocioł.
Lubię śpiewać i wymyśliłam, że nagram krótką płytkę. Mój Duży w prezencie Bożonarodzeniowym sfinansował wszystkoJestem przeszczęśliwa, bo wygląda na to, że wyszło fajnie. Wczoraj i dziś nagrywaliśmy w studio.
A teraz z Bąkiem oglądamy Pingwiny z Madagaskaru i leję po całości )biedny ivo...kto mu kolysanki bedzie spiewal
HappyJo lubi tę wiadomość
-
Laski, mam pyt. Czy któraś mogłaby spojrzeć swoim fachowym i doświadczonym okiem i powiedzieć mi, czy wygląda na to, że w tym cyklu nie będę miała owulki? Moje cykle trwają średnio 25 dni, a owulację mam zazwyczaj między 11 a 13 dniem. Ten dzisiejszy spadek tempy jest dla mnie dość niejasny.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to zazdroszcze talentu, bo ja nie potrafie spiewac
biedny ivo...kto mu kolysanki bedzie spiewal
Na płytce nagrałam też bonus dla mojego Bąka - Jego ulubioną kołysankę
W razie czego wyślę Tobie Kochana jeden egzemplarz to puścisz Młodemuiwcia77, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Na płytce nagrałam też bonus dla mojego Bąka - Jego ulubioną kołysankę
W razie czego wyślę Tobie Kochana jeden egzemplarz to puścisz Młodemuprzynajmiej Ivo nie bedzie mial traumy
HappyJo, Arwena, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Laski, mam pyt. Czy któraś mogłaby spojrzeć swoim fachowym i doświadczonym okiem i powiedzieć mi, czy wygląda na to, że w tym cyklu nie będę miała owulki? Moje cykle trwają średnio 25 dni, a owulację mam zazwyczaj między 11 a 13 dniem. Ten dzisiejszy spadek tempy jest dla mnie dość niejasny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:25
HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHappyJo wrote:Na płytce nagrałam też bonus dla mojego Bąka - Jego ulubioną kołysankę
W razie czego wyślę Tobie Kochana jeden egzemplarz to puścisz MłodemuHappyJo, iwcia77, kkisia, anna maria, Iwone lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Okejos. Mam nadzieję, że doczytają moje pyt.
iwcia77, HappyJo, kapturnica, Sabina, kkisia, anna maria, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja nie widze powodu do niepokoju. Na razie nic nie wskazuje zebys miala nie miec owulacji. Tempka idzie w dol jutro moze zaczac sie wspinac. Owulacje mozesz miec nawet dzisiaj.
Aha, dzięki. Ja się jeszcze nie wyznaję na tych temperaturach i trochę nie ogarniam tego.
W razie wątpliwości będę się z Wami Koleżanki Ekspertki konsultowałaMega lubi tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Laski, mam pyt. Czy któraś mogłaby spojrzeć swoim fachowym i doświadczonym okiem i powiedzieć mi, czy wygląda na to, że w tym cyklu nie będę miała owulki? Moje cykle trwają średnio 25 dni, a owulację mam zazwyczaj między 11 a 13 dniem. Ten dzisiejszy spadek tempy jest dla mnie dość niejasny.
Dzisiejszy sp[adek moze byc owulacyjnym
iwcia77, HappyJo, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:O! No to byłoby cudownie
Kurczę, ja już totalnie zamotana jestem z analizowaniem tych temperatur. Czarna magia dla mięSabina, anna maria, iwcia77, kkisia, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina oczywiscie ze mozesz czekac ,az sie sama oczyscisz tylko jak dlugo?mi jak lekarz stwierdzil martwa ciaze(koniec 12tyg) i skierowal na zabieg to musialam jeszcze 10 dni nosic martwe dziecko co mnie rozpierdalalo.Tez chcialam Sama poronic nawet skakalam ze schodow i nic.Oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie ale ja poszlabym na zabieg.Sabina wrote:Dobra, 4 raz piszę tego posta.
Nie wiem co robić, czy decydować się na zabieg? Czy czekać aż się samo stanie? Od tygodnia nie mam objawów, a od czwartku brzuch boli malpowo i chwilami już mocno.
Dziewczyny poradzcieArwena, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak wogole to jak patrze na te wasze swiateczne awatarki to :
Reni- bym przytulila
Paszczak- poszlabym na piwko do baru
Wacia- na rozrobe z kibolami
Kapcia- do kosmetyczki na lifting
Sabcia i malgos- pod pierzynke spac
Iwone- pobawilabym sie w chowanego
wszystkie sa swietne
no nie wiem, nie wiem, czy po ostatnim updejcie (po ostrzezeniu od Elfika), moj jeszcze sie do baru na piwko nadaje.. chociaz, moze tak bezpiecznejanna maria, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość