35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie nie nei .. no weź już się nastawiłam na nie
mam już plamienie tak jak zwykle
Bozia3 wrote:Reni - i tak bym sprawdziła - bo po godzinie nie powinno nic być....Bozia3, Mega, Bliska 77, Arwena lubią tę wiadomość
-
ostre słowa jak na czterolatkę
pani jest przemęczona i powinna chyba wziąć urlop.. tak. tak zrobięBozia3 wrote:to nie jest śmieszny żart psze pani....karny jeżyk i won do kojca....bo jak nie, to poszczuje..Bozia3, Mega, Bliska 77, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
no.. a u mnie bety nie mozna z widzimisie, a testy w aptece po 15euro
na szczescie mamy cos ala rossmann i tam sa 2 tesciory po 8..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 10:07
Bozia3, Reni, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie no nie powtarzam szkoda kasy nie mówiąc już o żyłach
poczekam do jutra na @Bozia3 wrote:no i jaki plan dnia? powtarzasz test, beta, czy zagladanie w majty tylko?anna maria lubi tę wiadomość
-
o kurcze, beta 13 zeta?
a u mnie 45...
a testy po 4,50 zeta w aptece to konkretnej marki czy apteka taka tania?
Zastanawiam się czy nie kupić
Bo pewnie jutro Kap wpadnie do mnie rano, wywlecze za włosy z łóżka, ściągnie ze mnie majciochy, ja zacznę się bać o moją przebrzmiałą cnotę, a ona do mnie - szczać!
Ja powiem, że i owszem, ale nie mam na co, najwyżej na podłogę mogę...
I wpierdol dostanę jak nic...
taka historia...kapturnica, anna maria, Bozia3, Mango, Sabina, HappyJo, moremi, Bliska 77, Mega, peppapig, Arwena, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to zamawiaj na allegro hurtowo, chyba, ze przesylka droga
zamawiam zamawiam, tyylko do pl zreszta zawsze przed wyjazdem pelna reklamowka z apteki
z przesylkami to roznie -nie dosc ze to trwa bo przeswielaja x razy to jeszcze sie clo trafi eh szkoda gadacBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik wrote:o kurcze, beta 13 zeta?
a u mnie 45...
a testy po 4,50 zeta w aptece to konkretnej marki czy apteka taka tania?
Zastanawiam się czy nie kupić
Bo pewnie jutro Kap wpadnie do mnie rano, wywlecze za włosy z łóżka, ściągnie ze mnie majciochy, ja zacznę się bać o moją przebrzmiałą cnotę, a ona do mnie - szczać!
Ja powiem, że i owszem, ale nie mam na co, najwyżej na podłogę mogę...
I wpierdol dostanę jak nic...
taka historia...A zara ci pwioiem jakie to testy.,.Bo mam jeden z tych tanizn aptekowych
-
Reni chciałam zapytać czy znasz bajkę o Piotrusiu i wilku...
ale nie ma po co...
nawet jak wkręcisz dziewczyny 12 razy to i tak dostaną ekstazy na widok 13-tego testu))
zauważyłam, ze tu jest taki zbiorowy amok
widok zdjęcia testu wywołuje masową histerię..
może jakąś sektę da się na tym zbudować..
Mango, HappyJo, Reni, moremi, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość