35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Elfik, ale Lego mloda uklada? Znaczy wyjdzie na ludzi.
MOja corka na lego wychowana, najlepiej z nas szafki z Ikea skreca. Jakby jednak nie chciala byc lekarzem, to fach ma juz i tak w reku.
Ale ostatnio jest faza na bycie lekarzem rehabilitacji. Tyz piknie, matce by na starosc pomogla z kolanami i kregoslupem, bo nawala od przybierania dziwnych pozycji przy nocnym karmieniu- może jakiś oddział geriatryczny?
kapturnica, Reni, Bliska 77, Mega, gretka, HappyJo, moremi, kkisia, iwcia77, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Helloooooo ale ja w WWie mam testy po 4,49 quixy własnie
Wysyłaj!
dziś z ciekawości pójdę do apteki.
Nigdy w aptece nie kupiłam testu poniżej 10 zeta.
Ale też dużo ich nie kupiłam w swojej karierze..
bezpłatny test @ zazwyczaj rozwiewa moje wątpliwościkapturnica, gretka, Mega, HappyJo, moremi, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
patologBozia3 wrote:a Adamek jakiej specjalności ma być lekarzem, żeby mamusi dogodzić?
- może jakiś oddział geriatryczny?
Bozia3, Mega, HappyJo, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:zboczona...
Ale cos w tym jest, tu brakuje ginekologow, a to fajna robota, pomysl sama. Dzieci mozna w klinice nieplodnosci robic. Kobietom takim jak my pomagac. Czy to nie wdzieczna specjalizacja?
Bozia3, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mówię Ci elfik poszukaj tych aptek
http://zikoapteka.pl/
testy i po 3 zł z groszami
ja tylko tu kupuję testy, leki termometry itdWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:19
moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wysyłaj!
dziś z ciekawości pójdę do apteki.
Nigdy w aptece nie kupiłam testu poniżej 10 zeta.
Ale też dużo ich nie kupiłam w swojej karierze..
bezpłatny test @ zazwyczaj rozwiewa moje wątpliwościMega lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:a moja średnio...
z drugiej strony z takiego duplo, to dooopa nie budowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:21
Pusurek, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Reni, akurat u mnie nie ma ani jednej..
Hmm, racja, następnym razem w Rossmannie oprócz testów LH złąpie ciążowe..
chociaż laski, po co w sumie..
teraz mam zakaz starań..
pewnie do M...(tej, której imienia nie wolno wymawiać...)Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Reni, akurat u mnie nie ma ani jednej..
Hmm, racja, następnym razem w Rossmannie oprócz testów LH złąpie ciążowe..
chociaż laski, po co w sumie..
teraz mam zakaz starań..
pewnie do M...(tej, której imienia nie wolno wymawiać...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:23
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Pusur, dałaś mi nadzieję, moja starsza namiętnie z lego coś buduje
Abstrakcyjnie mysli, jest kreatywna.
Adas juz sie bawi Lego baby. I jest zajarany, chociaz to nic jeszcze nie ma wspolnego ze skladaniem, ale juz wdrukowujemy mu marke.
http://www.ceneo.pl/1872149
No i grzechotki Lego sa superasne.
Bliska 77, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no wiem wiem .. znam dobrze Twoje zamiłowanie do testów
p.s. kocham Twojego miśka z avataraSolarPolar wrote:Reni dla
Mnie to ciaza. No chcesz czy nie. Mi po godzinie nic nigdy nie wyszlo a testow natrzaskam w swoim zyciu ( przez ostatnie lata staran) b duzo.Arwena, Mega, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To inwestuj w klocki, nie zaluj grosza. Moja corka taka mega inteligentna po Lego na pewno jest.
Abstrakcyjnie mysli, jest kreatywna.
Adas juz sie bawi Lego baby. I jest zajarany, chociaz to nic jeszcze nie ma wspolnego ze skladaniem, ale juz wdrukowujemy mu marke.
No i grzechotki Lego sa superasne.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:za bardzo analizujesz....dobrze, że się bzykałaś, a reszta wyjdzie po czasie...
"po wykresach ją poznacie..."
Jak dobrze, że robienie dzieci jest takie przyjemne
Duży wczoraj był mega zmęczony i chyba nie miał za bardzo weny, ale jakoś nie musiałam Go długo przekonywaćBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a moja średnio...
z drugiej strony z takiego duplo, to dooopa nie budowanieBliska 77 lubi tę wiadomość
-
z drugiej strony nie tylko lego istnieje a ceny są wyjebane w kosmos..
myślę, że każde klocki będą ok byleby były
pamiętam jak byłam dzieckiem dostałam od dziadka worek klocków takich drewnianych różnokolorowychpotem dochodziły różne plastikowe i non stop siedziałam i układałam a potem jak siostra już była taka kumata to godzinami budowałyśmy całe miasteczka
a potem tam puszczałyśmy chomiki
eh .. fajnie byłoPusurek wrote:To inwestuj w klocki, nie zaluj grosza. Moja corka taka mega inteligentna po Lego na pewno jest.Abstrakcyjnie mysli, jest kreatywna.
No i grzechotki Lego sa superasne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:33
Bliska 77, HappyJo, kapturnica, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość