X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    z drugiej strony nie tylko lego istnieje a ceny są wyjebane w kosmos..
    myślę, że każde klocki będą ok byleby były
    pamiętam jak byłam dzieckiem dostałam od dzidka worek klocków takich drewnianych różnokolorowych :-) potem dochodziły różne plastikowe i non stop siedziałam i układałam a potem jak siostra już była taka kumata to godzinami budowałyśmy całe miasteczka :-) a potem tam puszczałyśmy chomiki ;-)
    eh .. fajnie było
    tez prawda, starsza ma też sporo klocków takich "na wcisk" i też z nich super rzeczy można zrobić, grunt że coś tam tworzy i majsterkuje :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój 3 latek kocha Duplo. Buduje takie cuda, że ja się zastanawiam skąd pomysły czerpie :-) do tego ma niebywałą cierpliwość i zaangażowanie. I tak miał od początku. Umiał się bardzo koncentrować na jednej czynności przez b.długi czas, jak na dziecko w Jego wieku.
    Tak sobie myślę, że my tu to samych geniuszy i ponadprzeciętnych inteligenciaków chowamy ;-)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co w księgarniach w łikend się pojawiło to ta laska ;-)

http://www.pudelek.pl/artykul/74022/skandal_w_masterchefie_ksiazka_zwyciezczyni_w_sklepach_przed_finalem/
    iwcia77 wrote:
    kto wygral masterszefa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:48

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś może mi streścić zdarzenia z ostatnich trzech stron? Widzę tu sporo zmian :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie przyszło Wam do głowy, że skoro każde dziecko tak ma (jeszcze nie słyszałam, żeby matka powiedziała mój 2,3 latek nic nie umie) to jest to po prostu normalne i jakby tego nie było to wtedy można by się niepokoić?
    HappyJo wrote:
    Mój 3 latek kocha Duplo. Buduje takie cuda, że ja się zastanawiam skąd pomysły czerpie :-) do tego ma niebywałą cierpliwość i zaangażowanie. I tak miał od początku. Umiał się bardzo koncentrować na jednej czynności przez b.długi czas, jak na dziecko w Jego wieku.
    Tak sobie myślę, że my tu to samych geniuszy i ponadprzeciętnych inteligenciaków chowamy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:50

HappyJo, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna! Reniek prxeca ja kreche widze?! Mi tam nigdy bez podstawy kreski sie nie pojawiały jak Misiek już stwierdził u siebie,wiec jutro poprawka? Siczku do okienka?

Bozia3, Reni, Arwena, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Matko jedyna! Reniek prxeca ja kreche widze?! Mi tam nigdy bez podstawy kreski sie nie pojawiały jak Misiek już stwierdził u siebie,wiec jutro poprawka? Siczku do okienka?
    nie siczku do okienka - tylko szczanie do dziury.....- no taka specyfika tego wątku..:)

Reni, Arwena, kapturnica, Mega, Lucky, kkisia, HappyJo, caffe, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaahahahahah dobre Bozia .. wyborne

Bozia3, Arwena, Lucky, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie widzę szczerze mówiąc nic rozwijającego szczególnie w zestawach lego - oprócz oprózniania portfeli darujących...
    mój starszy miał dużo takich zestawów - łącznie z kolejką lego poruszającą się na baterie - po złożeniu zajmowała pół pokoju....
    oczywiście takie prezenty bardzo go cieszyły - ale po pewnym czasie złożenie całej policji, straży, czy innych zajmowało mu od pół godziny do kilku godzin w zależności od wielkości zestawu...i co potem? Nic - albo zestaw złożony stał i kurzył się na półce - albo składał go z powrotem bez żadnego entuzjazmu już. CO innego wiaderko klocków uniwersalnych - siedział i godzinami mógł składać własne pomysły ..ale do tego nie jest potrzebna firma LEGO...

Reni, Elfik, kapturnica, Lucky, kkisia, gosia7122, Bliska 77, caffe, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie siczku do okienka - tylko szczanie do dziury.....- no taka specyfika tego wątku..:)
    Ależ ja Was wrednie dżaźnie...
    Słitaśne..

Reni, Mega, Lucky, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ależ ja Was wrednie dżaźnie...
    Słitaśne..
    teraz się już nie migaj.....za późno - zapomniałaś się i wylazła z Ciebie prawdziwa Dziunia z wątku październikowych czy jakichś tam....;)

Reni, Arwena, kapturnica, Mega, Lucky, kkisia, peppapig, HappyJo, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się zorientowałam - że swój profilowy akcent świąteczny utworzyłam na kanwie pierników - kurwa wszędzie te słodycze......:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:01

Reni, kapturnica, gretka, Mega, Lucky, kkisia, HappyJo, caffe, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a nie przyszło Wam do głowy, że skoro każde dziecko tak ma (jeszcze nie słyszałam, żeby matka powiedziała mój 2,3 latek nic nie umie) to jest to po prostu normalne i jakby tego nie było to wtedy można by się niepokoić?

hehe , Reni, kocham cię za to
    Jak zacznie się festiwal genialnych dzieci, to zacznie to przypominać inne fora, bleeee
    A ja ucieknę na grudnióweczki, stycznióweczki, pogadac o fasolinkach...

A moje dziecko nie jest geniuszem, ani superinteligentne, chora jestem prawda?
    ;)

Reni, Mega, Lucky, kkisia, HappyJo, moremi, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia patrzę na ciasia na Twoim awatarku i mam smaczka

Bozia3, Mega, Lucky, kkisia, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chora ;-)

a ostatnio jaka akcja stoję w aptece po testy przede mną matka z wózkiem.. dziecko leżak czyli jakiś mega maluch nie wiem ile miał ale leżał w gondoli
    w łapce smartfon i ogląda bajkę
    zamurowało mnie taki maluch przyzwyczajany do wiszenia na fonie ;-) to jak już będzie siedział to do laptopa zasiądzie ;-)
    Elfik wrote:
    Jak zacznie się festiwal genialnych dzieci, to zacznie to przypominać inne fora, bleeee

;)

Arwena, Mega, Lucky, kkisia, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kończąc temat klocków, uważam, ze jak na coś co można zrobić z nakrętek od butelek w fabryce z prostej sztańcy, to jest to k... za drogie
    A zestawy do złożenia jednej rzeczy to już w ogóle...

a własnie idziemy do pokoiku, potem wam opowiem jak mamusia dziś czwarty raz dziecko przebiera w kreację urodzinowa...

Mega, Bozia3, Lucky, kkisia, Bliska 77, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaahahahahah dobre Bozia .. wyborne
    dzień dobry

Reni ja tam widzę cień cienia ;)
    ale każdy widzi co chce widzieć :)

Bozia3, Lucky, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no chora ;-)

a ostatnio jaka akcja stoję w aptece po testy przede mną matka z wózkiem.. dziecko leżak czyli jakiś mega maluch nie wiem ile miał ale leżał w gondoli
    w łapce smartfon i ogląda bajkę
    zamurowało mnie taki maluch przyzwyczajany do wiszenia na fonie ;-) to jak już będzie siedział to do laptopa zasiądzie ;-)
    jak nic będzie z niego informatyk w bliskiej przyszłości ;)

Lucky lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

;)
    Kochana tera nie fasolinki..Tera w modzie jarzębinki czerwone ;) Sie widze nie doszkalasz :)
    Sypie snieg !!!sypie snieg!!! bedzie rozpierducha..Bo sie zrobi tak slisko ,ze sie śliznie na chodniku nie jedna dupa ;)

Reni, Mega, Lucky, kkisia, Elfik, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a kończąc temat klocków, uważam, ze jak na coś co można zrobić z nakrętek od butelek w fabryce z prostej sztańcy, to jest to k... za drogie
    A zestawy do złożenia jednej rzeczy to już w ogóle...

a własnie idziemy do pokoiku, potem wam opowiem jak mamusia dziś czwarty raz dziecko przebiera w kreację urodzinowa...

Laska u mnie najlepsze klocki jakie mlody mial to nie legosy..Ale te co mu ojciec własnorecznie zrobil z kawalkow drzewa( w koncu stolarz ;) )a on komisyjnie z matka plakatowkami wymalował..Legosy se mogly lezec na szafce...Takie klocki to było cos :D

Bozia3, Reni, Mega, Lucky, kkisia, Elfik, HappyJo, caffe, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5987 5988 5989 5990 5991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ