35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:z drugiej strony nie tylko lego istnieje a ceny są wyjebane w kosmos..
myślę, że każde klocki będą ok byleby były
pamiętam jak byłam dzieckiem dostałam od dzidka worek klocków takich drewnianych różnokolorowychpotem dochodziły różne plastikowe i non stop siedziałam i układałam a potem jak siostra już była taka kumata to godzinami budowałyśmy całe miasteczka
a potem tam puszczałyśmy chomiki
eh .. fajnie byłoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mój 3 latek kocha Duplo. Buduje takie cuda, że ja się zastanawiam skąd pomysły czerpie
do tego ma niebywałą cierpliwość i zaangażowanie. I tak miał od początku. Umiał się bardzo koncentrować na jednej czynności przez b.długi czas, jak na dziecko w Jego wieku.
Tak sobie myślę, że my tu to samych geniuszy i ponadprzeciętnych inteligenciaków chowamyPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z tego co w księgarniach w łikend się pojawiło to ta laska
http://www.pudelek.pl/artykul/74022/skandal_w_masterchefie_ksiazka_zwyciezczyni_w_sklepach_przed_finalem/
iwcia77 wrote:kto wygral masterszefa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:48
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
a nie przyszło Wam do głowy, że skoro każde dziecko tak ma (jeszcze nie słyszałam, żeby matka powiedziała mój 2,3 latek nic nie umie) to jest to po prostu normalne i jakby tego nie było to wtedy można by się niepokoić?
HappyJo wrote:Mój 3 latek kocha Duplo. Buduje takie cuda, że ja się zastanawiam skąd pomysły czerpiedo tego ma niebywałą cierpliwość i zaangażowanie. I tak miał od początku. Umiał się bardzo koncentrować na jednej czynności przez b.długi czas, jak na dziecko w Jego wieku.
Tak sobie myślę, że my tu to samych geniuszy i ponadprzeciętnych inteligenciaków chowamyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:50
HappyJo, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Matko jedyna! Reniek prxeca ja kreche widze?! Mi tam nigdy bez podstawy kreski sie nie pojawiały jak Misiek już stwierdził u siebie,wiec jutro poprawka? Siczku do okienka?
Reni, Arwena, kapturnica, Mega, Lucky, kkisia, HappyJo, caffe, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość
-
ja nie widzę szczerze mówiąc nic rozwijającego szczególnie w zestawach lego - oprócz oprózniania portfeli darujących...
mój starszy miał dużo takich zestawów - łącznie z kolejką lego poruszającą się na baterie - po złożeniu zajmowała pół pokoju....
oczywiście takie prezenty bardzo go cieszyły - ale po pewnym czasie złożenie całej policji, straży, czy innych zajmowało mu od pół godziny do kilku godzin w zależności od wielkości zestawu...i co potem? Nic - albo zestaw złożony stał i kurzył się na półce - albo składał go z powrotem bez żadnego entuzjazmu już. CO innego wiaderko klocków uniwersalnych - siedział i godzinami mógł składać własne pomysły ..ale do tego nie jest potrzebna firma LEGO...Reni, Elfik, kapturnica, Lucky, kkisia, gosia7122, Bliska 77, caffe, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ależ ja Was wrednie dżaźnie...
Słitaśne..Reni, Arwena, kapturnica, Mega, Lucky, kkisia, peppapig, HappyJo, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
właśnie się zorientowałam - że swój profilowy akcent świąteczny utworzyłam na kanwie pierników - kurwa wszędzie te słodycze......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:01
Reni, kapturnica, gretka, Mega, Lucky, kkisia, HappyJo, caffe, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a nie przyszło Wam do głowy, że skoro każde dziecko tak ma (jeszcze nie słyszałam, żeby matka powiedziała mój 2,3 latek nic nie umie) to jest to po prostu normalne i jakby tego nie było to wtedy można by się niepokoić?
hehe , Reni, kocham cię za to
Jak zacznie się festiwal genialnych dzieci, to zacznie to przypominać inne fora, bleeee
A ja ucieknę na grudnióweczki, stycznióweczki, pogadac o fasolinkach...
A moje dziecko nie jest geniuszem, ani superinteligentne, chora jestem prawda?
Reni, Mega, Lucky, kkisia, HappyJo, moremi, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no chora
a ostatnio jaka akcja stoję w aptece po testy przede mną matka z wózkiem.. dziecko leżak czyli jakiś mega maluch nie wiem ile miał ale leżał w gondoli
w łapce smartfon i ogląda bajkę
zamurowało mnie taki maluch przyzwyczajany do wiszenia na fonieto jak już będzie siedział to do laptopa zasiądzie
Elfik wrote:hehe , Reni, kocham cię za to
Jak zacznie się festiwal genialnych dzieci, to zacznie to przypominać inne fora, bleeee
Arwena, Mega, Lucky, kkisia, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
a kończąc temat klocków, uważam, ze jak na coś co można zrobić z nakrętek od butelek w fabryce z prostej sztańcy, to jest to k... za drogie
A zestawy do złożenia jednej rzeczy to już w ogóle...
a własnie idziemy do pokoiku, potem wam opowiem jak mamusia dziś czwarty raz dziecko przebiera w kreację urodzinowa...
Mega, Bozia3, Lucky, kkisia, Bliska 77, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no chora
a ostatnio jaka akcja stoję w aptece po testy przede mną matka z wózkiem.. dziecko leżak czyli jakiś mega maluch nie wiem ile miał ale leżał w gondoli
w łapce smartfon i ogląda bajkę
zamurowało mnie taki maluch przyzwyczajany do wiszenia na fonieto jak już będzie siedział to do laptopa zasiądzie
Lucky lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:hehe , Reni, kocham cię za to
Sie widze nie doszkalasz
Sypie snieg !!!sypie snieg!!! bedzie rozpierducha..Bo sie zrobi tak slisko ,ze sie śliznie na chodniku nie jedna dupaReni, Mega, Lucky, kkisia, Elfik, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a kończąc temat klocków, uważam, ze jak na coś co można zrobić z nakrętek od butelek w fabryce z prostej sztańcy, to jest to k... za drogie
A zestawy do złożenia jednej rzeczy to już w ogóle...
a własnie idziemy do pokoiku, potem wam opowiem jak mamusia dziś czwarty raz dziecko przebiera w kreację urodzinowa...
Laska u mnie najlepsze klocki jakie mlody mial to nie legosy..Ale te co mu ojciec własnorecznie zrobil z kawalkow drzewa( w koncu stolarz)a on komisyjnie z matka plakatowkami wymalował..Legosy se mogly lezec na szafce...Takie klocki to było cos
Bozia3, Reni, Mega, Lucky, kkisia, Elfik, HappyJo, caffe, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość