X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Reni chciałam zapytać czy znasz bajkę o Piotrusiu i wilku...

ale nie ma po co...
    nawet jak wkręcisz dziewczyny 12 razy to i tak dostaną ekstazy na widok 13-tego testu :)))

zauważyłam, ze tu jest taki zbiorowy amok
    widok zdjęcia testu wywołuje masową histerię..;)
    może jakąś sektę da się na tym zbudować..
    ;)

.Ty nie kmin tyle tylko zaprdzielaj do apteki po tesciory...Go!!!!
    A ja prosze panstawa wywlekłam choine z piwnicy , odswiezylam i teraz sie rozprostowywuje ;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, kurczę, ja u ciebie się pojawię na zakupy
    od ogórków poprzez skarpety na testach kończąc...

k.. nie bez podstaw twierdzą, że Trójwieś jest po Warszawie najdroższym "miastem"...

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

k.. nie bez podstaw twierdzą, że Trójwieś jest po Warszawie najdroższym "miastem"...
    No ale porownaj zarobki z trojmiasta i wawki a z pipidówka pod sączem ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Pusurek nawet się nie pochwaliłaś, a może ja nie doczytałam, że tyle gratisów dostajecie w Norwegii.
    http://www.babypakker.no/sidekart
    http://www.babypakker.no/
    Eeee, ciagle sie przeciez tym chwalilam. ;)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Reni chciałam zapytać czy znasz bajkę o Piotrusiu i wilku...

ale nie ma po co...
    nawet jak wkręcisz dziewczyny 12 razy to i tak dostaną ekstazy na widok 13-tego testu :)))

;)
    niepotrzebnan ironia i uproszczenie...:) ja życzę z całego serca Reni - żeby wyszło. Dlatego jej test wzbudza moją radość i nadzieję i nie reaguję tak samo na wszystkie testy - czy mnie ktoś wkręca czy nie...:)

Reni, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Ale przyjechac do mnie mozesz jak najbardziej .....
    .Mala bedzie szalec na <polu>naciagajac glizdy i babrząc sie w błotku na drodze.Może równiez zalozyc chodowle ślimaka jak moj mlody lata temu ;)..
    Jak pojawisz sie w okresie letnim to w zasadzie mam niedaleko domu las to i grzybami i borówkami was moge karmic ;) Dla cie te halucynki gratis :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eeee, ciagle sie przeciez tym chwalilam. ;)
    dokładnie tak - a mnie szlag trafiał...:)

Pusurek, Reni, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfii a wiec..Zeby nie było..Test cviazowy quixx płytkowy dokladnie kosztowal mnie 4,59 I drugio z tanszych to pre-test rowniez płytkowy za 6,70...
    Także wywleke za włosy ;)
    ja miałam testy z allegro - płytkowe jakieś najtańsze po 3 zł....i wyszła druga krecha, ale dosyć blada. A, że chciałam mieć prezent dla A. na urodziny to poleciałam do apteki i dzień później szczałam na taki ekstraśny za 20 zeta...i co - okazało się, że ten drogi był dużo słabszy, niż allegrowy...na tym aptecznym prawie nic nie było widać...

Reni, moremi, Bliska 77, gretka, Arwena, kkisia, caffe, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niepotrzebnan ironia i uproszczenie...:) ja życzę z całego serca Reni - żeby wyszło. Dlatego jej test wzbudza moją radość i nadzieję i nie reaguję tak samo na wszystkie testy - czy mnie ktoś wkręca czy nie...:)

Ironia jest zawsze potrzebna :)
    A uproszczeń z szacunku dla współforumowiczek nie stosuję :)
    Radość się zawsze przydaje, wydłuża życie ;)

kapturnica, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja miałam testy z allegro - płytkowe jakieś najtańsze po 3 zł....i wyszła druga krecha, ale dosyć blada. A, że chciałam mieć prezent dla A. na urodziny to poleciałam do apteki i dzień później szczałam na taki ekstraśny za 20 zeta...i co - okazało się, że ten drogi był dużo słabszy, niż allegrowy...na tym aptecznym prawie nic nie było widać...
    Ja pamietam jak zrobiłam test na młodego iw tedy mialam pikne grube soczyste krechy na bobo test??taki z dzidziusiem...Schowalam go na pamiatkle ale po paru latach krechy wywietrzały :(

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, chujowy dowcip tak z rana. Zachlysnelam sie kawa, a sama jestem w domu ( no, z Adasiem ) i kto by mi po ambulans zadzwonil??

Dzis dziecie male zrobilo prezent z okazji skonczenia 4 miesiaca. Prysznicuje sie ja z rana, dziec lezy na macie w salonie jak zawsze. Klade go pod stojaczkiem z zabawkami i sie bawi. Wracam ja po 2 minutach, a on lezy na brzuchu! Serce matki zabilo radosnie na ten widok ;)

Za to nocki znowu jakies gorsze ( blogoslaw Panie stopery w uszach ), bo mlody wymyslil sobie jakas pozycje na boku, z glowa w poduszce, szyja wygieta. I tak zasypia i spi. I nie daj Boze, jak mu sie nie uda w tej pozycji ulozyc tak jak zaplanowal! Foch, pretensja, obrazanie sie. I wierci sie strasznie. A ja nie moglam spac, kiedy byl norowodkiem i lezal bez ruchu na plecach. O losie...

Bozia3, Elfik, kapturnica, moremi, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77, macduska, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, wpadnę na te chleby domowe :)

Resztę niby mam na działce letniskowej rodziców..
    i mam nadzieję, że młoda założy hodowlę ślimaków
    chwilowo nie ma w niej pasji poznawczej, co mnie zasmuca..
    nie rozkręca zabawek, nie rozbiera szyszek na kawałki, ostatnio jak zajrzała za dekorację na wystawie w sklepie to się wzruszyłam..Wreszcie się zainteresowała dlaczego coś działa...
    Oczywiście mierzę się z wizją, że moja córka nie będzie techniczna i jej zakres zainteresowań będzie się skupiał wokół lakierów do paznokci butów i będzie chciała zostać baletnicą, ale...

Pozwę wtedy szpital o zamianę noworodków!!!
    ;))))))))))0

Ps. To była ironia :)
    hehe, choć nie do końca, hehe

Pusurek, kapturnica, moremi, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się już Pusur będziesz martwić o niego do usranej smierci...:)

Pusurek, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• HappyJo Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry się z Wami Dziewczęta.
    Dziś mogłam zalec w wyrku :-) Bąk chory i do końca tyg.musi siedzieć w domu. Dziś mam jeszcze wolne, ale po południu Bąk do babci, a ja od jutra do roboty.

Kurde, zastanawiam się, czy owulka jest czy nie. Jajnior bolał przez 3 dni - ale nie ten,w którym gin widział największe jajo. Więc kufa nic z tego nie pojmuję.
    Oświeci mnie któraś mądrzejsza?!

iwcia77 lubi tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak Andżej będzie naszym przewodnikiem :-)
    Elfik wrote:

;)

moremi, Bliska 77, Mega, HappyJo, Arwena, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloooooo ale ja w WWie mam testy po 4,49 quixy własnie
    Elfik wrote:

kapturnica, Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, gratulację!!!
    Super jak się potomstwo książkowo rozwija :)
    Po co komu siwe włosy, tylko Warholowi było z nimi do twarzy...;)

Pusurek, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą byłam chora, na antybiotyku, to może też dlatego?
    Ale co zabawne, choroba bez podwyższonej temp.

Mega lubi tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HappyJo wrote:
    Dzień dobry się z Wami Dziewczęta.
    Dziś mogłam zalec w wyrku :-) Bąk chory i do końca tyg.musi siedzieć w domu. Dziś mam jeszcze wolne, ale po południu Bąk do babci, a ja od jutra do roboty.

Kurde, zastanawiam się, czy owulka jest czy nie. Jajnior bolał przez 3 dni - ale nie ten,w którym gin widział największe jajo. Więc kufa nic z tego nie pojmuję.
    Oświeci mnie któraś mądrzejsza?!
    za bardzo analizujesz....dobrze, że się bzykałaś, a reszta wyjdzie po czasie...
    "po wykresach ją poznacie...;)"

HappyJo, iwcia77, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, ale Lego mloda uklada? Znaczy wyjdzie na ludzi. ;) MOja corka na lego wychowana, najlepiej z nas szafki z Ikea skreca. Jakby jednak nie chciala byc lekarzem, to fach ma juz i tak w reku. ;)
    Ale ostatnio jest faza na bycie lekarzem rehabilitacji. Tyz piknie, matce by na starosc pomogla z kolanami i kregoslupem, bo nawala od przybierania dziwnych pozycji przy nocnym karmieniu ;)

moremi, Bliska 77, Mega, HappyJo, Arwena, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5985 5986 5987 5988 5989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ