35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Reni chciałam zapytać czy znasz bajkę o Piotrusiu i wilku...
ale nie ma po co...
nawet jak wkręcisz dziewczyny 12 razy to i tak dostaną ekstazy na widok 13-tego testu))
zauważyłam, ze tu jest taki zbiorowy amok
widok zdjęcia testu wywołuje masową histerię..
może jakąś sektę da się na tym zbudować..
.Ty nie kmin tyle tylko zaprdzielaj do apteki po tesciory...Go!!!!
A ja prosze panstawa wywlekłam choine z piwnicy , odswiezylam i teraz sie rozprostowywujeReni, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, kurczę, ja u ciebie się pojawię na zakupy
od ogórków poprzez skarpety na testach kończąc...
k.. nie bez podstaw twierdzą, że Trójwieś jest po Warszawie najdroższym "miastem"... -
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusurek nawet się nie pochwaliłaś, a może ja nie doczytałam, że tyle gratisów dostajecie w Norwegii.
http://www.babypakker.no/sidekart
http://www.babypakker.no/Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Reni chciałam zapytać czy znasz bajkę o Piotrusiu i wilku...
ale nie ma po co...
nawet jak wkręcisz dziewczyny 12 razy to i tak dostaną ekstazy na widok 13-tego testu))
ja życzę z całego serca Reni - żeby wyszło. Dlatego jej test wzbudza moją radość i nadzieję i nie reaguję tak samo na wszystkie testy - czy mnie ktoś wkręca czy nie...
Reni, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, kurczę, ja u ciebie się pojawię na zakupy
k.. nie bez podstaw twierdzą, że Trójwieś jest po Warszawie najdroższym "miastem"...
Ale przyjechac do mnie mozesz jak najbardziej .....
.Mala bedzie szalec na <polu>naciagajac glizdy i babrząc sie w błotku na drodze.Może równiez zalozyc chodowle ślimaka jak moj mlody lata temu..
Jak pojawisz sie w okresie letnim to w zasadzie mam niedaleko domu las to i grzybami i borówkami was moge karmicDla cie te halucynki gratis
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elfii a wiec..Zeby nie było..Test cviazowy quixx płytkowy dokladnie kosztowal mnie 4,59 I drugio z tanszych to pre-test rowniez płytkowy za 6,70...
Także wywleke za włosyReni, moremi, Bliska 77, gretka, Arwena, kkisia, caffe, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:niepotrzebnan ironia i uproszczenie...
ja życzę z całego serca Reni - żeby wyszło. Dlatego jej test wzbudza moją radość i nadzieję i nie reaguję tak samo na wszystkie testy - czy mnie ktoś wkręca czy nie...
Ironia jest zawsze potrzebna
A uproszczeń z szacunku dla współforumowiczek nie stosuję
Radość się zawsze przydaje, wydłuża życiekapturnica, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja miałam testy z allegro - płytkowe jakieś najtańsze po 3 zł....i wyszła druga krecha, ale dosyć blada. A, że chciałam mieć prezent dla A. na urodziny to poleciałam do apteki i dzień później szczałam na taki ekstraśny za 20 zeta...i co - okazało się, że ten drogi był dużo słabszy, niż allegrowy...na tym aptecznym prawie nic nie było widać...
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, chujowy dowcip tak z rana. Zachlysnelam sie kawa, a sama jestem w domu ( no, z Adasiem ) i kto by mi po ambulans zadzwonil??
Dzis dziecie male zrobilo prezent z okazji skonczenia 4 miesiaca. Prysznicuje sie ja z rana, dziec lezy na macie w salonie jak zawsze. Klade go pod stojaczkiem z zabawkami i sie bawi. Wracam ja po 2 minutach, a on lezy na brzuchu! Serce matki zabilo radosnie na ten widok
Za to nocki znowu jakies gorsze ( blogoslaw Panie stopery w uszach ), bo mlody wymyslil sobie jakas pozycje na boku, z glowa w poduszce, szyja wygieta. I tak zasypia i spi. I nie daj Boze, jak mu sie nie uda w tej pozycji ulozyc tak jak zaplanowal! Foch, pretensja, obrazanie sie. I wierci sie strasznie. A ja nie moglam spac, kiedy byl norowodkiem i lezal bez ruchu na plecach. O losie...Bozia3, Elfik, kapturnica, moremi, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
Kap, wpadnę na te chleby domowe
Resztę niby mam na działce letniskowej rodziców..
i mam nadzieję, że młoda założy hodowlę ślimaków
chwilowo nie ma w niej pasji poznawczej, co mnie zasmuca..
nie rozkręca zabawek, nie rozbiera szyszek na kawałki, ostatnio jak zajrzała za dekorację na wystawie w sklepie to się wzruszyłam..Wreszcie się zainteresowała dlaczego coś działa...
Oczywiście mierzę się z wizją, że moja córka nie będzie techniczna i jej zakres zainteresowań będzie się skupiał wokół lakierów do paznokci butów i będzie chciała zostać baletnicą, ale...
Pozwę wtedy szpital o zamianę noworodków!!!
)))))))))0
Ps. To była ironia
hehe, choć nie do końca, hehePusurek, kapturnica, moremi, Bliska 77, Mega, gretka, Arwena, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry się z Wami Dziewczęta.
Dziś mogłam zalec w wyrkuBąk chory i do końca tyg.musi siedzieć w domu. Dziś mam jeszcze wolne, ale po południu Bąk do babci, a ja od jutra do roboty.
Kurde, zastanawiam się, czy owulka jest czy nie. Jajnior bolał przez 3 dni - ale nie ten,w którym gin widział największe jajo. Więc kufa nic z tego nie pojmuję.
Oświeci mnie któraś mądrzejsza?!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
tak tak Andżej będzie naszym przewodnikiem
Elfik wrote:
moremi, Bliska 77, Mega, HappyJo, Arwena, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Helloooooo ale ja w WWie mam testy po 4,49 quixy własnieElfik wrote:Kap, kurczę, ja u ciebie się pojawię na zakupy
k.. nie bez podstaw twierdzą, że Trójwieś jest po Warszawie najdroższym "miastem"...kapturnica, Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Dzień dobry się z Wami Dziewczęta.
Dziś mogłam zalec w wyrkuBąk chory i do końca tyg.musi siedzieć w domu. Dziś mam jeszcze wolne, ale po południu Bąk do babci, a ja od jutra do roboty.
Kurde, zastanawiam się, czy owulka jest czy nie. Jajnior bolał przez 3 dni - ale nie ten,w którym gin widział największe jajo. Więc kufa nic z tego nie pojmuję.
Oświeci mnie któraś mądrzejsza?!
"po wykresach ją poznacie..."
HappyJo, iwcia77, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik, ale Lego mloda uklada? Znaczy wyjdzie na ludzi.
MOja corka na lego wychowana, najlepiej z nas szafki z Ikea skreca. Jakby jednak nie chciala byc lekarzem, to fach ma juz i tak w reku.
Ale ostatnio jest faza na bycie lekarzem rehabilitacji. Tyz piknie, matce by na starosc pomogla z kolanami i kregoslupem, bo nawala od przybierania dziwnych pozycji przy nocnym karmieniumoremi, Bliska 77, Mega, HappyJo, Arwena, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość