35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bozia patrzę na ciasia na Twoim awatarku i mam smaczka
chociaż - może dam rade sie powstrzymac...
wytrzymałąm już kilka dni..., ale wczoraj nie dałam rady - bylismy na kiermaszu świątecznym i tam kupiliśmy wielkie krówki w różnych smakach - dla każdego po 2 cukierki - tylko, że smaków było z siedem...
swoją drogą Kraków świąteczny jest boski..
kapturnica, gretka, Lucky, Mega, kkisia, HappyJo, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tam bronie Lego. Cena wysoka, ale idzie za tym jakosc. Mamy klocki, ktore maja po 20 lat i ciagle super wygladaja. Corka raz dostala polskie lego - Cobi. Bosz, co to bylo za gowno. Klocki nie pasowaly do siebie, byly zle odlane, masakra.
Mamy tez mase drewniakow, a jakze, ale do nie trzeba juz pewnego kunsztu, nie sa to klocki dla malucha.Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Reni, akurat u mnie nie ma ani jednej..
Hmm, racja, następnym razem w Rossmannie oprócz testów LH złąpie ciążowe..
chociaż laski, po co w sumie..
teraz mam zakaz starań..
pewnie do M...(tej, której imienia nie wolno wymawiać...)Arwena, Lucky, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
ahahahah
to i ja wiersza
prószy śnieżek prószy zajączkowi w uszy. Może ci czapeczkę dać kurwa twoja mać
kapturnica wrote:Kochana tera nie fasolinki..Tera w modzie jarzębinki czerwoneSie widze nie doszkalasz
Sypie snieg !!!sypie snieg!!! bedzie rozpierducha..Bo sie zrobi tak slisko ,ze sie śliznie na chodniku nie jedna dupaBozia3, kapturnica, Lucky, kkisia, Mega, HappyJo, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mamy tez mase drewniakow, a jakze, ale do nie trzeba juz pewnego kunsztu, nie sa to klocki dla malucha.
phi! moj kartofel i simbowe twixy same sobie beda klocki strugac z patykow! te to dopiero beda kreatywne..
Lucky, kapturnica, kkisia, Mega, Bozia3, HappyJo, moremi, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam panie
Reniu chcę wierzyć że tam ta krecha jest!
Sabinko przytulam mocno
nowe koleżanki witam i pozdrawiam, życzę samych sukcesów czyli tylu ciąż ile chcecie
Polarze wysłałam zaproszenie, bo się zgapiłam, nie wiedziałam że masz nowe imię na forum, a mam zapytanie
wychodzimy z jelitówkimało fajnie i nikomu nie życzę, dziecię przywlokło z przedszkola
poza tym @ czyli manana od nowa
ale z pozytywów to święta blisko, co nie?!Reni, kkisia, Mega, peppapig, Bozia3, gosia7122, Bliska 77, moremi, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ahahahah
to i ja wiersza
prószy śnieżek prószy zajączkowi w uszy. Może ci czapeczkę dać kurwa twoja mać
No ale powiem Wam ,ze choine dzis ubra lam i sie worek rtozwiązal sypie u mnie jak cholera...Mega, Arwena, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
phhi mój samo sobie te patyki zasadzi a potem spiłuje i zrobi klockipaszczakin wrote:phi! moj kartofel i simbowe twixy same sobie beda klocki strugac z patykow! te to dopiero beda kreatywne..
Mega, Bozia3, HappyJo, Bliska 77, moremi, iwcia77, macduska, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dyć mówię właśnie...za chwilę polecę do cukierni..
chociaż - może dam rade sie powstrzymac...
wytrzymałąm już kilka dni..., ale wczoraj nie dałam rady - bylismy na kiermaszu świątecznym i tam kupiliśmy wielkie krówki w różnych smakach - dla każdego po 2 cukierki - tylko, że smaków było z siedem...
swoją drogą Kraków świąteczny jest boski..
chlip, chlip, moj chuop wlasnie lata po Kraku, bezeeee mnieeee..
za to sobie zazyczylam chleb dobry na zakwasie, ze slonecznikiem.. krowki dostalam od mikolaja, co by sobie tu jeszczce zazyczyc?
Mega, Reni, kkisia, Bozia3, HappyJo, moremi, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:phhi mój samo sobie te patyki zasadzi a potem spiłuje i zrobi klocki
łiii, widac, ze ty mieszczuchu nie wiesz, ile patyki musza rosnac..
chwalic sie, ze 20-latek wystrugal klockato juz troche wstyd..
kapturnica, Reni, Mega, kkisia, HappyJo, Bliska 77, moremi, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Reni malo na zawal nie padlam
Choc moze jak teraz ciaza ci nie na reke to akurat wyjdzie
Kurwa ale mialam przejebana nocke
Bylam wczoraj z malym kotem u weta i dostal zastrzyki bo ma zapalenie oskrzeli
I kurwa w nocy dostal bidny biegunki
Az piszcza tak go bolalo
Dzis juz lepiej teraz dostaje antybiotyk w tabsachMega, Reni, Arwena, Bliska 77, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
klocka to się robi w kiblu a w wieku 20 lat wystruga sobie patyka
paszczakin wrote:łiii, widac, ze ty mieszczuchu nie wiesz, ile patyki musza rosnac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:58
Mega, kkisia, HappyJo, paszczakin, moremi, iwcia77, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
sobie wyobraź jakie moje dziecie będzie cudne skoro mu dżewa tak szybko we czy miechy urosnom.. jest moc co?
paszczakin wrote:łiii, widac, ze ty mieszczuchu nie wiesz, ile patyki musza rosnac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:41
Mega, HappyJo, paszczakin, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
tak sobie myślę.. tak tak zdarza się a jakże! no i tak sobie myślę, że jak z tortem mi nie poszło to może te pierniczki upiekę..
pytanie czy mi się chce i czy nie zapóźno
Paszczu? jak myślisz? czy w weekend będzie ok?Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Reni malo na zawal nie padlam
Choc moze jak teraz ciaza ci nie na reke to akurat wyjdzie
Kurwa ale mialam przejebana nocke
Bylam wczoraj z malym kotem u weta i dostal zastrzyki bo ma zapalenie oskrzeli
I kurwa w nocy dostal bidny biegunki
Az piszcza tak go bolalo
Dzis juz lepiej teraz dostaje antybiotyk w tabsachkkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:podobno człowiek się przyzwyczaja
To może se tak już nie chcieć dziecia,se siana dać?Bozia3, iwcia77, Elfik, Bursztyn, macduska, Sabina lubią tę wiadomość