X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wszystko w swoim czasie też tak mam.. czasami najdzie mnie jak dzisiaj, że coś mi się zachce zrobić ale kończy się na tym, że mąż coś tam pichci a nie ja, bo ja nie lubię..
    ale teraz się zawzięłam i spróbuje..
    Evans wrote:
    Ehhhhh ja to chyba zla kobieta jestem ..... Nie wypiekam , nie gotuje , jEdyne co Mi sprawia przyjemnosc , to dekorowanie domu .... Jak mam czas oczywiscie ..... Chyba czas na Wielkie zmiany w moim zyciu , musze cos wykombinowac , aby mniej pracowac ..... Bo wszystko przez palce ucieka .....

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wrócialam bardzo szybko z zakupow- wszystko zamkniete w pizdu, zwiazki zawodowe strajkuja i miasteczko kolo mnie wyglada na wymarle.. pociagi tez nie jezdza ;)
    na szczescie jeden mini martket byl otwarty i ja na podstawie tego, co tam znalazlam musze uklecic kolacje na dzisiejszy wieczor- starter, danie glownie i deser:

-bez wszelakiego nabialu,
    -bez swiezych owocow i warzyw,
    -bez czekolady,
    -bez mąki,
    -bez ziemniakow, ryzu i makaronu..

I pewnie jeszcze kilku rzeczy.. ;) paln juz mam, ale strasznie mnie dzis ten temat meczy, a najbardziej brak smietany do sosu z kurek..
    dasz rade, no bo kto, jak nie ty? ;)

HappyJo lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co z kolędami , śpiewacie?
    cóż za radosny czas wzruszeń, ach!
    a zaparcia od tych pierników nie ma? pamietajcie żeby kupić zapas paieru toaletowego na święta, taki specjalny z gwiazdkami żeby gówno tez ładnie wygladało :)

iwcia77, Reni, HappyJo, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a zaparcia od tych pierników nie ma? pamietajcie żeby kupić zapas paieru toaletowego na święta, taki specjalny z gwiazdkami żeby gówno tez ładnie wygladało :)
    :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wszystkie latwe- po raz kolejny polece ten blog

genialne katarzynki:
    http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-katarzynki
    na nie potem albo czekolada albo lukier

puchate alpejskie
    http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-jak-alpejskie

albo najzwyklejsze kruche pierniki, takie do dekorowania
    http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i

http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-ii

u mnie beda (przepisy niestety po niemiecku):

migdalowo-cynamonowe gwiazdki
    http://www.weihnachten-online.org/blog/zimtsterne-rezept-einfach/

i takie
    http://www.huettenhilfe.de/rezept-johannisbeergelee-platzchen_3752.html

i pewnie jeszcze jakies inne- zawsze konczymy z tona ciastek, ale ja lubie tylko te 2 wyzej
    Moje ciasto piernikowe dojrzewa od 2tygodni w lodowce...Bede robiła te alpejskie =D
    Oczywiscie zaiwaniłam przepis z bloga

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie , moj lubi gotowac , wiec ja nie musze ..... , ale czasem glupio jak Dziewczynki rozmawiaja o gotowaniu lub zapraszaja na wspolne gotowanie , u mnie zawsze jest sorry nie mam czasu, moze kiedy indziej I zmykam do pracy ..... jak tak teraz mysle , to mnie nigdy nie ma ..... dzisiaj tez juz mialam do pracy wrocic , ale odwolalam wszystko! , bo cos zle sie czuje I tylko czekam do 9 am zeby do Lekarza zadzwonic ..... Wszyscy zdziwieni o co chodzi , kupe text msg mam , bo ja zawsze zdrowa , nic nie musze mowic , bo sami wiedza , ze cos zlego dzieje sie .... nienawidze sie tlumaczyc , a tym bardziej zmyslac ....wrrrrr.....
    Reni wrote:
    Evans wszystko w swoim czasie też tak mam.. czasami najdzie mnie jak dzisiaj, że coś mi się zachce zrobić ale kończy się na tym, że mąż coś tam pichci a nie ja, bo ja nie lubię..
    ale teraz się zawzięłam i spróbuje..

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej
    Rossman już przygotował
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c1915051a49.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdd850017c73.jpg
    Heretyczka wrote:

Heretyczka, iwcia77, paszczakin, Mega, Simba, kapturnica, Sabina, Elfik, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej co to?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8c795810423.jpg
    Jezus Maria!!! Reniek!!!!
    Teraz weszlam dopiero i cien zobaczylam!!! Cien tam jest!!!

Reni, kkisia, Mega, Evans, Simba, peppapig, HappyJo, Sabina, moremi, anna maria, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee tam gupio jak mówi stare przysłowie pszczół gupio to kraść i dać się złapać czyli zahoffmanić ;-)
    ja się z dziewczynami na wódkę umawiam a nie na gotowanie..
    Evans wrote:
    no wlasnie , moj lubi gotowac , wiec ja nie musze ..... , ale czasem glupio jak Dziewczynki rozmawiaja o gotowaniu lub zapraszaja na wspolne gotowanie , u mnie zawsze jest sorry nie mam czasu, moze kiedy indziej I zmykam do pracy ..... jak tak teraz mysle , to mnie nigdy nie ma ..... dzisiaj tez juz mialam do pracy wrocic , ale odwolalam wszystko! , bo cos zle sie czuje I tylko czekam do 9 am zeby do Lekarza zadzwonic ..... Wszyscy zdziwieni o co chodzi , kupe text msg mam , bo ja zawsze zdrowa , nic nie musze mowic , bo sami wiedza , ze cos zlego dzieje sie .... nienawidze sie tlumaczyc , a tym bardziej zmyslac ....wrrrrr.....

iwcia77, kapturnica, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wdeeeeech...wyyyyydech.... wdeeeeeeeeeeeeech...wyyyydech ;-)
    Bursztyn wrote:
    Jezus Maria!!! Reniek!!!!
    Teraz weszlam dopiero i cien zobaczylam!!! Cien tam jest!!!

iwcia77, kkisia, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem 30 stron w tyl, narazie na etapie ze dalam sie nabrac :)
    czytam dalej, to mi do daje troche adrenaliny ;)
    nic nie mowcie jak sie skonczy :)

iwcia77, Reni, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza - jeśli Twój chłop jest mobilny i jest w Kraku - to tu masz namiar na ten sklep - nie znam innego w Krakowie z takim wyborem piw bezalkoholowych....u nich są one po 6 zł - zwykle 7-8 rodzai. Ja przetestowałam wszystkie - to jest najlepsze...: http://akoholfrei.pl/tag/piwo/

a sklep jest tu:
    http://taniealkohole.pl/site,o_firmie

dzieki Boziek, ale on leci jakims łizerem czy innym 'erem z bagazem podrecznym ino.. ale juz dostalam potwierdzenie dowiezienie tego Oetingerra z niemiec na srode ;)

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no ja juz spiewnik swiateczny odkurzylam
    papier o zapachu cynamonu i ginger coby dupa pachniala swiatecznie tez zakupiony ;D

paszczakin, Heretyczka, Mega, Reni, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a wedżajna? też..
    ale kurwa cudnie koooocham Święta
    iwcia77 wrote:
    no ja juz spiewnik swiateczny odkurzylam
    papier o zapachu cynamonu i ginger coby dupa pachniala swiatecznie tez zakupiony ;D

Mega, iwcia77, Simba, kapturnica, HappyJo lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha tu modne gotowanie I wino I dzieci , a ja z tych 3 to tylko dzieci lubie , do baru na wodke nie chodze , bo nie lubie , chyba , ze interes do zalatwienia jest , to sie stawiam :) o takie nudne zycie sobie mam ...czas na zmiany .... to pewne !
    Reni wrote:
    eee tam gupio jak mówi stare przysłowie pszczół gupio to kraść i dać się złapać czyli zahoffmanić ;-)
    ja się z dziewczynami na wódkę umawiam a nie na gotowanie..

Mega, iwcia77, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt .. a pykasz na drutach albo na szydełku? w sumie to już ten wiek ;-)
    Evans wrote:
    haha tu modne gotowanie I wino I dzieci , a ja z tych 3 to tylko dzieci lubie , do baru na wodke nie chodze , bo nie lubie , chyba , ze interes do zalatwienia jest , to sie stawiam :) o takie nudne zycie sobie mam ...czas na zmiany .... to pewne !

iwcia77, szczęśliwa 2, kapturnica, Mega, kkisia, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no a wedżajna? też..
    ale kurwa cudnie koooocham Święta
    ....(szlocha)

Mega, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna, doczytalam forum...

Renek- dowcipnisia z ciebie, ale ja widze cien cienia...

ja dzis slabo sie czuje, podbrzusze mnie mnie boli..wyprostowac sie calkiem nie moge.

Alojz rozmraza lodowke, a ja jutro bede choinke ubierac.

Reni, Simba, Mega, kkisia, HappyJo, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    sałatka:
    ananas w puszce, koperek suszony (ja daję świeży), orzechy włoskie, kurczak wędzony, majonez, kukurydza w puszce (no i jeszcze powinien być ser żółty - ale to chyba nabiał?) do tego majonez...pycha

ananasa i kyukurydzy z puszki to ja nie jem ;) i kurczaka wedzonego w tym nierobowym kraju tez bym dzis nie dostala..

ale dam rade, bedzie kurak w kurkach i moje niesmiertelne plaki cukiniowe.. mauza nie ma to moge sobie nawet koleczka z nich powycinac (jego denerwuje rzezbienie w jedzeniu). ;)

Na deser bedzie ciasto migdalowe z mango.. jeszcze tylko starter, zupa miala byc, bo buliony mam pomrozone, ale do wszytskich delikatnych kremow wlasnie smietana pasuje..
    chyba sie skonczy jakas odpimpowana pomidorowka

szczęśliwa 2, iwcia77, Mega, kkisia, Pusurek, HappyJo, Sabina, moremi, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:37

iwcia77, Reni, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 5990 5991 5992 5993 5994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ