X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ananasa i kyukurydzy z puszki to ja nie jem ;) i kurczaka wedzonego w tym nierobowym kraju tez bym dzis nie dostala..

ale dam rade, bedzie kurak w kurkach i moje niesmiertelne plaki cukiniowe.. mauza nie ma to moge sobie nawet koleczka z nich powycinac (jego denerwuje rzezbienie w jedzeniu). ;)

Na deser bedzie ciasto migdalowe z mango.. jeszcze tylko starter, zupa miala byc, bo buliony mam pomrozone, ale do wszytskich delikatnych kremow wlasnie smietana pasuje..
    chyba sie skonczy jakas odpimpowana pomidorowka
    Hm no nie to nie jest nic :-)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie !!! kurde , ale trafiasz w sedno sprawy !!!! jest tu taki sklep co ja uwielbiam nazywa sie pottery barn , uwielbiam wszystko z tamtad , wrecz kocham !!! napalilam sie na headboard , ale drogie takie , co ja chce , wiec rozpoczelismy produkcje z moim hahahah nawet myslalam, zeby maszyne kupic do szycia , ale moj mnie wysmial I powiedzial, ze skonczy sie na tym , ze I tam sie szarpne I sobie kupie hahaha
    Reni wrote:
    to fakt .. a pykasz na drutach albo na szydełku? w sumie to już ten wiek ;-)

Reni, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no a wedżajna? też..
    ale kurwa cudnie koooocham Święta
    no moze do wedzajny trza oblukac jakis plyn do higieny intymnej w wersji limitowanej swiatecznej ...chociaz cosik mi sie zdaje , ze gdzies widzialam o zapachu swierka czy tez sosny ;D

Reni, paszczakin, Mega, kkisia, HappyJo, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka normalnie wszystkie na święta Cię wycałujemy wysłitujemy zaśpiewamy Ci kolędy..ogólnie podziubdziusiujemy sobie ;-)

Wielebny moimi oczami ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69f52896505a.jpg

a to kolęda w jego wykonaniu ;-)
    https://www.facebook.com/video.php?v=1660767511841&pnref=story
    Heretyczka wrote:
    ....(szlocha)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:14

iwcia77, paszczakin, kapturnica, Bursztyn, Heretyczka, gretka, Mega, kkisia, Pusurek, HappyJo, Sabina, moremi, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hm no nie to nie jest nic :-)

bo sezon na robienie nic skonczyl sie niestety wczoraj ;) i dzisiaj musze nadrobic, ale weny nie mam..

Mega lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a co z kolędami , śpiewacie?
    cóż za radosny czas wzruszeń, ach!
    a zaparcia od tych pierników nie ma? pamietajcie żeby kupić zapas paieru toaletowego na święta, taki specjalny z gwiazdkami żeby gówno tez ładnie wygladało :)
    mam taki, sa tez renifery i ma zapach cukru waniliowego, serio :)

Heretyczka, Simba, Reni, kapturnica, iwcia77, kkisia, HappyJo, Sabina, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka normalnie wszystkie na święta Cię wycałujemy wysłitujemy zaśpiewamy Ci kolędy..ogólnie podziubdziusiujemy sobie ;-)

Wielebny moimi oczami ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69f52896505a.jpg

a to kolęda w jego wykonaniu ;-)
    https://www.facebook.com/video.php?v=1660767511841&pnref=story

Reni! i-love-you-hippo-smiley-emoticon.gif

Simba, Reni, kapturnica, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i specjalnie dla Ewy

angel.gif carols.gif reindeer-gift.gif snowman-2.gif reindeer.gif 3d-rudolph.gif xmas-misteltoe-kiss-smiley-emoticon.gif

Simba, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, Sabina, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tez sie na Renka nabrałam.
    Mnie tam sie ten świąteczny klimat podoba (ostatnio z ciocia Paszczakowa słuchalysmy przez 4 godziny chrsitmas songow) :) , ale cos czuje ze w tym roku palca do niego nie przyłoże - Aha -Iwcia żadnej choinki żadnego ubierania, siedź na dupie, ja ci to mowię.
    No a u nas cóż?
    Zaliczam kolejne etapy patologii ciazy. Najpierw były zwapnienia u jednego z twixow (zreszta nadal sa), potem cholestaza (nadal jest), w miedzyczasie punkcja, rezonans magnetyczny, szpital i sterydy, anemia, galopujący spadek płytek, a juz od wczoraj znowu szpital bo mam zablokowane plecy i jak oddycham to zdycham.
    Krok po kroczku, krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku, idą Swietaaaaaaaa, idą Swietaaaaaaa.... :)

Bardzo mnie sie podobuja avatarki :)

paszczakin, Reni, Bursztyn, macduska, kapturnica, Mega, iwcia77, Pusurek, kkisia, HappyJo, Sabina, Elfik, SolarPolar, Bozia3, Arwena, Mango, anna maria, moremi, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kurde tez sie na Renka nabrałam.
    Mnie tam sie ten świąteczny klimat podoba (ostatnio z ciocia Paszczakowa słuchalysmy przez 4 godziny chrsitmas songow) :) , ale cos czuje ze w tym roku palca do niego nie przyłoże - Aha -Iwcia żadnej choinki żadnego ubierania, siedź na dupie, ja ci to mowię.
    No a u nas cóż?
    Zaliczam kolejne etapy patologii ciazy. Najpierw były zwapnienia u jednego z twixow (zreszta nadal sa), potem cholestaza (nadal jest), w miedzyczasie punkcja, rezonans magnetyczny, szpital i sterydy, anemia, galopujący spadek płytek, a juz od wczoraj znowu szpital bo mam zablokowane plecy i jak oddycham to zdycham.
    Krok po kroczku, krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku, idą Swietaaaaaaaa, idą Swietaaaaaaa.... :)

Bardzo mnie sie podobuja avatarki :)
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:37

Simba, HappyJo lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba Ty te płytki też zostaw

Simba, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chyba czas się położyc.. jedyna czynność to pisanie na forum ;-)
    Simba wrote:
    Zaliczam kolejne etapy patologii ciazy. )

Simba, macduska, kapturnica, Mega, kkisia, HappyJo, Sabina, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Kuzwa simba łatwiej byłoby chyba gdybys napisała czego nie masz ...
    wspieram wazne że to już 33 tyg :-)
    trzymaj sie w trójpaku :-)
    To prawda :)
    To dlatego ze z moim M tak ciagle do 7 ego miesiąca mówiliśmy jak mi pięknie ta ciaza przebiega ;)

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba Ty te płytki też zostaw
    Mówisz? Czyli nie remontować łazienki?

Reni, Mega, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, kkisia, Sabina, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i chyba czas się położyc.. jedyna czynność to pisanie na forum ;-)
    Ależ leże. W szpitalu. Bo ani siedziec ani stać nie moge.
    Ahaahahhahaaha

Reni, Pusurek, gretka, Sabina, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no moze do wedzajny trza oblukac jakis plyn do higieny intymnej w wersji limitowanej swiatecznej ...chociaz cosik mi sie zdaje , ze gdzies widzialam o zapachu swierka czy tez sosny ;D
    nie zniesłabym gdyby mi wedżajna cynamonem zalatywała :P

Reni, iwcia77, gretka, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde gdzie Bisca i Dorka?

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ależ leże. W szpitalu. Bo ani siedziec ani stać nie moge.
    Ahaahahhahaaha
    o kurwa....
    maja jakis plan leczenia?
    przeciwbolowe daja?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    nie zniesłabym gdyby mi wedżajna cynamonem zalatywała :P
    zamiast normalnie - rybą

Bursztyn, Reni, Simba, Mega, kkisia, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak Ci płytki spadają to i tak nic nie zrobisz
    Simba wrote:
    Mówisz? Czyli nie remontować łazienki?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5991 5992 5993 5994 5995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ