35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ananasa i kyukurydzy z puszki to ja nie jem
i kurczaka wedzonego w tym nierobowym kraju tez bym dzis nie dostala..
ale dam rade, bedzie kurak w kurkach i moje niesmiertelne plaki cukiniowe.. mauza nie ma to moge sobie nawet koleczka z nich powycinac (jego denerwuje rzezbienie w jedzeniu).
Na deser bedzie ciasto migdalowe z mango.. jeszcze tylko starter, zupa miala byc, bo buliony mam pomrozone, ale do wszytskich delikatnych kremow wlasnie smietana pasuje..
chyba sie skonczy jakas odpimpowana pomidorowkaiwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nie !!! kurde , ale trafiasz w sedno sprawy !!!! jest tu taki sklep co ja uwielbiam nazywa sie pottery barn , uwielbiam wszystko z tamtad , wrecz kocham !!! napalilam sie na headboard , ale drogie takie , co ja chce , wiec rozpoczelismy produkcje z moim hahahah nawet myslalam, zeby maszyne kupic do szycia , ale moj mnie wysmial I powiedzial, ze skonczy sie na tym , ze I tam sie szarpne I sobie kupie hahahaReni wrote:to fakt .. a pykasz na drutach albo na szydełku? w sumie to już ten wiek
Reni, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no a wedżajna? też..
ale kurwa cudnie koooocham ŚwiętaReni, paszczakin, Mega, kkisia, HappyJo, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ewka normalnie wszystkie na święta Cię wycałujemy wysłitujemy zaśpiewamy Ci kolędy..ogólnie podziubdziusiujemy sobie
Wielebny moimi oczami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69f52896505a.jpg
a to kolęda w jego wykonaniu
https://www.facebook.com/video.php?v=1660767511841&pnref=story
Heretyczka wrote:....(szlocha)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:14
iwcia77, paszczakin, kapturnica, Bursztyn, Heretyczka, gretka, Mega, kkisia, Pusurek, HappyJo, Sabina, moremi, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a co z kolędami , śpiewacie?
cóż za radosny czas wzruszeń, ach!
a zaparcia od tych pierników nie ma? pamietajcie żeby kupić zapas paieru toaletowego na święta, taki specjalny z gwiazdkami żeby gówno tez ładnie wygladałoHeretyczka, Simba, Reni, kapturnica, iwcia77, kkisia, HappyJo, Sabina, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ewka normalnie wszystkie na święta Cię wycałujemy wysłitujemy zaśpiewamy Ci kolędy..ogólnie podziubdziusiujemy sobie
Wielebny moimi oczami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69f52896505a.jpg
a to kolęda w jego wykonaniu
https://www.facebook.com/video.php?v=1660767511841&pnref=story
Reni!Simba, Reni, kapturnica, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Kurde tez sie na Renka nabrałam.
Mnie tam sie ten świąteczny klimat podoba (ostatnio z ciocia Paszczakowa słuchalysmy przez 4 godziny chrsitmas songow), ale cos czuje ze w tym roku palca do niego nie przyłoże - Aha -Iwcia żadnej choinki żadnego ubierania, siedź na dupie, ja ci to mowię.
No a u nas cóż?
Zaliczam kolejne etapy patologii ciazy. Najpierw były zwapnienia u jednego z twixow (zreszta nadal sa), potem cholestaza (nadal jest), w miedzyczasie punkcja, rezonans magnetyczny, szpital i sterydy, anemia, galopujący spadek płytek, a juz od wczoraj znowu szpital bo mam zablokowane plecy i jak oddycham to zdycham.
Krok po kroczku, krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku, idą Swietaaaaaaaa, idą Swietaaaaaaa....
Bardzo mnie sie podobuja avatarkipaszczakin, Reni, Bursztyn, macduska, kapturnica, Mega, iwcia77, Pusurek, kkisia, HappyJo, Sabina, Elfik, SolarPolar, Bozia3, Arwena, Mango, anna maria, moremi, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurde tez sie na Renka nabrałam.
Mnie tam sie ten świąteczny klimat podoba (ostatnio z ciocia Paszczakowa słuchalysmy przez 4 godziny chrsitmas songow), ale cos czuje ze w tym roku palca do niego nie przyłoże - Aha -Iwcia żadnej choinki żadnego ubierania, siedź na dupie, ja ci to mowię.
No a u nas cóż?
Zaliczam kolejne etapy patologii ciazy. Najpierw były zwapnienia u jednego z twixow (zreszta nadal sa), potem cholestaza (nadal jest), w miedzyczasie punkcja, rezonans magnetyczny, szpital i sterydy, anemia, galopujący spadek płytek, a juz od wczoraj znowu szpital bo mam zablokowane plecy i jak oddycham to zdycham.
Krok po kroczku, krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku, idą Swietaaaaaaaa, idą Swietaaaaaaa....
Bardzo mnie sie podobuja avatarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:37
Simba, HappyJo lubią tę wiadomość
-
i chyba czas się położyc.. jedyna czynność to pisanie na forum
Simba wrote:Zaliczam kolejne etapy patologii ciazy. )Simba, macduska, kapturnica, Mega, kkisia, HappyJo, Sabina, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Kuzwa simba łatwiej byłoby chyba gdybys napisała czego nie masz ...
wspieram wazne że to już 33 tyg
trzymaj sie w trójpaku
To dlatego ze z moim M tak ciagle do 7 ego miesiąca mówiliśmy jak mi pięknie ta ciaza przebiegamoremi lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no moze do wedzajny trza oblukac jakis plyn do higieny intymnej w wersji limitowanej swiatecznej ...chociaz cosik mi sie zdaje , ze gdzies widzialam o zapachu swierka czy tez sosny
Reni, iwcia77, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny