35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ciekawe jaki posiłek ja dostanę jak urodzę
myślę, że taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2510c246b832.jpg
kromkę chleba, margarynę do smarowania o wymiarach 1 na 1resztę ci z domu przyniosą
no chyba ze sie coś zmienilo
Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mam nadzieje tylko, ze nie bedziesz musiala tam lezec az do porodu
Pusurek, Heretyczka, Bursztyn, Reni, macduska, Mega, gretka, Sabina, caffe, kkisia, SolarPolar, HappyJo, iwcia77, Bozia3, Arwena, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, trzymaj sie. I nie kladz tych plytek, z tym brzuchem to musi byc ciezko fugi potem zrobic.
A zarcie dobre daja w szpitalu chociaz?
Scisk scisk!
Dzisiaj na przykład było warzywo, które z wyglądu wyglądało jak kalafior, konsystencje miało jak kalafior, za to o smaku reklamówki. Very strendż.
No ale jak to mój M wczoraj wieczorem zauważył, nie wszędzie dają na kolacje trzy rodzaje sera - camembert, cheddar i emmentaler a następnie tarte cytrynowaPusurek, Bursztyn, macduska, Mega, Sabina, kkisia, HappyJo, iwcia77, Bozia3, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Żarcie da radę, ale dupy nie urywa.
Dzisiaj na przykład było warzywo, które z wyglądu wyglądało jak kalafior, konsystencje miało jak kalafior, za to o smaku reklamówki. Very strendż.
No ale jak to mój M wczoraj wieczorem zauważył, nie wszędzie dają na kolacje trzy rodzaje sera - camembert, cheddar i emmentaler a następnie tarte cytrynowa
Sa kraje, w ktorych parowka i kromka chleba to nie norma zywieniowa w szpitalu.
Ty zdawaj relacje, czym Cie tam karmia, bo jestem ciekawa.
Sery mnie urzekly. Prawie tak jak wedzony losos na kolacje w szpitalu w No.Simba, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ja juz chyba na tym etapie wole tu leżeć do porodu bo w domu nie bedzie sie miał kto mna zając. Tutaj mam tez monitoring dzieciarni dwa razy dziennie, oraz taki cudowny podnośnik i uchwyt do wstawania przy lozku. Człowieka juz drobnostki cieszą
), spokoj masz murowany. Tylko tlumacz dokladnie, bez ugrzeczniania!
Simba, Mega, Sabina, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Żarcie da radę, ale dupy nie urywa.
No ale jak to mój M wczoraj wieczorem zauważył, nie wszędzie dają na kolacje trzy rodzaje sera - camembert, cheddar i emmentaler a następnie tarte cytrynowaSimba, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Lezysz se sama w sali czy z jakas upierdliwa babina, opowiadajaca dzieje zycia? Jak z babina, to poczytaj jej troche naszych postow ( Ewki szczegolnie
), spokoj masz murowany. Tylko tlumacz dokladnie, bez ugrzeczniania!
Aha - Andzeja nie da sie tłumaczyć. Słowa jak słowa, ale ta semantyka....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:09
Pusurek, Mega, Heretyczka, Sabina, kkisia, SolarPolar, Bursztyn, HappyJo, iwcia77, Bozia3, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no jak nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!macduska wrote:Ekhem , ekhem ...
pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
Jak się uda kupić oczywiście.macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobra czas się zbierać
idę zrobie jeszcze pikczersa w majtku co by mieć pewność, że na masaż mogę iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:15
Mega, SolarPolar, HappyJo, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie, sama leże - przecież wiesz ze jestem socjopatka. Inwestuje w spokój
Aha - Andzeja nie da sie tłumaczyć. Słowa jak słowa, ale ta semantyka....
I co sie nie da, ze jak sie nie da? Kurwa i wypierdalaj zawsze sie da przetlumaczyc, w semantyke sie nie baw i tyle.Mega, HappyJo, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ekhem , ekhem ...
pytam cichutko czy ktoś by chciał magnesy z Dubaju?
Jak się uda kupić oczywiście.
Niech te nawiedzone od magnesow sie rzucaja na Dubaj.Mega, Simba, Reni, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny