35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:o kurwa....
maja jakis plan leczenia?
przeciwbolowe daja?
Mam rehabilitantke - wczoraj po masażu było miło, a potem duuuuuzo gorzej, ale podobno trzeba czekać na efekt.
No to czekam.Mega, Bursztyn, kkisia, gretka, Sabina, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
to może oczami nie ruszaj.. cholera nie wiem już sama.. zaraz w sumie rodzisz więc musisz wytrzymaćSimba wrote:Ależ leże. W szpitalu. Bo ani siedziec ani stać nie moge.
AhaahahhahaahaMega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o przypomniało mi się jak laska z rozłożonymi łokciami w metrze z chuopem smsowała.. nie to, że czytam smsy ale w tłoku trzymała telefon przed moimi oczami
no i pisze do niego że miał jej fotki wysłać
a ten, że skońcyzł przy zlewie 10 min temu
..coś tam się jeszcze zapytała i za chwilę musisz mnie zaspokić a on do niej wypierz cipę
hahaha no to później już na legalu czytałam jak takie teksty lecą
macduska wrote:Simba trzym się, przynajmniej łóżkaBursztyn, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, Simba, paszczakin, caffe, gretka, HappyJo, Sabina, SolarPolar, Arwena, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Teskno mi bylo za Wami i tym forum, poprosilam chlopa zeby mi przeniosl lapka, bo ja mam zakaz wstawania z lozeczka jedynie za potrzeba-ale to tez po okiem drugiej osoby ech zapowiadaja sie super swieta, jak tak dalej pojdzie ze mna...Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to może oczami nie ruszaj.. cholera nie wiem już sama.. zaraz w sumie rodzisz więc musisz wytrzymać
Bursztyn, Reni, Mega, Pusurek, paszczakin, macduska, Elfik, Sabina, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciekawe jaki posiłek ja dostanę jak urodzę
myślę, że taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2510c246b832.jpgBursztyn, Mala79, Mega, Simba, Sabina, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Na szczescie wpadłam w cudowny stan apatii i skupiam sie właściwie tylko na tym zeby dotrwać do porodu, bez zbędnych emocji. Poza tym cały limit i tak juz w tym roku wyczerpałam. Jestem emocjonalnym NFZ em
Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie ddpowiadasz na temat
pytanie bylo nieco inne...Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny